Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 516
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Alex78']58 wyświetleń na allegro, ale żadnego tel ani maila :([/QUOTE]
w tym 1 moje wyświetlenie ;) musimy poczekać grzecznie i cierpliwie ...

Posted

[quote name='Szarotka']Fibi szukaj domku .........[/QUOTE]
[quote name='Ra_dunia']Fibi na pierwszą ![/QUOTE]
Nic dodać nic ująć :D:D Fibi hopamy ;)

Posted

Ktos napisał maila w spraiwe Fibi: "ile chcesz"

No i jak dać psa takiemu osobnikowi?! Oczywiście nie odpowiedziałam.

W niedzielę na festynie kwiatowym miałam przydzielony stoliczek przez organizatorów, rozdałam kilka wizytówek, przeprowadziłam kilka rozmów... Jednak nikt nie był zdecydowany na psa ewidentnie.

Posted

Dodana na gumtree Warszawa.
Na razie bez wyróżnienia, jutro lub pojutrze dodam wyróżnienie (20 PLN za tydzień) - pierwszy tydzień sponsoruję ja:)

[url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Urocza-Fibi-szuka-domu-W0QQAdIdZ207033056[/url]

Posted

Dziewczyny a moze tak wrzucic na pierwsza strone pełną rozpiske ogłoszeń ktore ma Fibi zrobione?

Bo ja np chciałabym jej jakies zrobic a nie wiem gdzie juz ma....

to ułatwi sprawe w poszukiwaniu domku

Posted

[quote name='mmd']Dodana na gumtree Warszawa.
Na razie bez wyróżnienia, jutro lub pojutrze dodam wyróżnienie (20 PLN za tydzień) - [B]pierwszy tydzień sponsoruję ja[/B]:)
[url]http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-Urocza-Fibi-szuka-domu-W0QQAdIdZ207033056[/url][/QUOTE]
[B]drugi ja[/B] ;)

Posted

[quote name='emdziolek']Dziewczyny a moze tak wrzucic na pierwsza strone pełną rozpiske ogłoszeń ktore ma Fibi zrobione?
Bo ja np chciałabym jej jakies zrobic a nie wiem gdzie juz ma....
to ułatwi sprawe w poszukiwaniu domku[/QUOTE]
Alex znajdziesz chwilkę na to?

Posted

[quote name='Wunia'][B]drugi ja[/B] ;)[/QUOTE]
Konto znasz:)
Ten drugi tydzień będzie od przyszłego czwartku, bo od niedzieli do BC mnie nie bedzie i beznetowa będę.

Posted

Ra-Dunia - grosik doszedł. Dziękujemy. Dopisałam w pierwszym poście. Nie mam na razie dobrych wieści - z ogłoszeń tylko 1 odpowiedź. Ta idiotyczna, którą wyzej opisałam...