kaja555 Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 SUNIA JUŻ MA DOM!!!!!!!! Zakładam ten wątek w imieniu kakadu: suczka ma ok. pol roku, moze mieszkac na zewnatrz w porzadnej budzie, jest wielkosci do kolana; zostala porzucona na dzialkach niedaleko wawy; gwarantuje transport; pies bedzie zaszczepiony; kontakt w sprawie psa: [email protected] Quote
Isabel Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Sunia w typie wyżła szorstkowłosego - śliczna:loveu: Quote
kaja555 Posted May 14, 2009 Author Posted May 14, 2009 właśnie tego nie wiem, musi się kakadu wypowiedzieć gdzie jest sunia i kto się nią opiekuje Quote
AgusiaP Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Jejku mam nadzieje, że ta pięknotka ma jakiś dach nad głową i ktos się nia opiekuje :-( :shake: Quote
kakadu Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 kaja555 dzieku za ten watek, twoja pomoc jest bezcenna - wiesz o tym :loveu:; co do suni to w pewnym sensie ma dach nad glowa, bo mieszka na zadaszonym tarasie na kanapie u mojej kolezanki z pracy (na jej dzialce znaczy sie); kolezanka z mama zostawiaja jej jedzenie na caly tydzien (suche), a na wode jak jej sie nie podoba ta zostawiona, chodzi do sasiada wiec nie jest zle, szczegolnie, ze juz nie jest tak zimno; kolezanka szuka dla niej domu, bo mieszka sama i nie moze wziac psa do wawy (pracuje, studiuje w weekendy); to jest odpowiedzialna decyzja - pies musialby spedzac samotnie cale dnie bez mozliwosci wysikania sie nawet; kolezanka zreszta nie jest chyba raczej typem psiary; tymczasowo zaopiekowala sie psem z rozsadku i chwala jej za to; ktos sie do mnie odezwal w sprawie adopcji, ale musze dopytac gdzie znalazl ogloszenie bo sunia pod imieniem mira zostala umieszczona przez ele na stronie paluchowych wolontariuszy za co eli niniejszym serdecznie dziekuje, choc zrobilam to juz w mailu; wam kochani dziekuje za zainteresowanie, po weekendzie bede miala nowe zdjecia mirki z manią czyli siostrzenica kolezanki :)))) bo mirka bardzo lubi dzieci Quote
kakadu Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 pani sie poki co nie odzywa, moze napisze w poniedzialek; w kazdym razie sprawa jest otwarta, a mireczka wciaz bezdomna... Quote
kakadu Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 mireczka ostroznie rozglada sie za domkiem na wypadek, gdyby pani ania sie nie odezwala Quote
AgusiaP Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Czekamy na wiadomości co z domkiem dla suni i mocno trzymamy kciuki.Oby sie udało. Quote
AgusiaP Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Najważniejsze, że ma dach nad głową i nic jej nie grozi. Quote
kaja555 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 mimo to sunia jest chyba cały czas sama, jedzenie ma zostawione na cały tydzień Quote
AgusiaP Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Niestety chyba sama, ale przynajmiej nic jej nie grozi oby ta babeczka się odezwała i żeby to była odpowiedzialna osoba.:placz: Quote
kaja555 Posted May 18, 2009 Author Posted May 18, 2009 jak coś będzie wiadomo, to kakadu na pewno da znać a póki co, to mała szuka domu Quote
kakadu Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 pani sie nie odezwala, ale nie trace nadziei, ze jednak odpowie; poprosilam ja tylko, zeby napisala o sobie kilka slow i drugie kilka na temat warunkow w jakich bedzie pies ewentualnie mieszkal; nie powinno to byc chyba zbyt zniechecajace, prawda? no nic, czekamy; dziekuje wam, ze jestescie z mirka :kiss_2: Quote
Recommended Posts