Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

SUNIA JUŻ MA DOM!!!!!!!!

Zakładam ten wątek w imieniu kakadu:

suczka ma ok. pol roku, moze mieszkac na zewnatrz w porzadnej budzie, jest wielkosci do kolana; zostala porzucona na dzialkach niedaleko wawy; gwarantuje transport; pies bedzie zaszczepiony;
kontakt w sprawie psa: [email protected]

• Replies 114
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kaja555 dzieku za ten watek, twoja pomoc jest bezcenna - wiesz o tym :loveu:;

co do suni to w pewnym sensie ma dach nad glowa, bo mieszka na zadaszonym tarasie na kanapie u mojej kolezanki z pracy (na jej dzialce znaczy sie); kolezanka z mama zostawiaja jej jedzenie na caly tydzien (suche), a na wode jak jej sie nie podoba ta zostawiona, chodzi do sasiada wiec nie jest zle, szczegolnie, ze juz nie jest tak zimno; kolezanka szuka dla niej domu, bo mieszka sama i nie moze wziac psa do wawy (pracuje, studiuje w weekendy); to jest odpowiedzialna decyzja - pies musialby spedzac samotnie cale dnie bez mozliwosci wysikania sie nawet; kolezanka zreszta nie jest chyba raczej typem psiary; tymczasowo zaopiekowala sie psem z rozsadku i chwala jej za to; ktos sie do mnie odezwal w sprawie adopcji, ale musze dopytac gdzie znalazl ogloszenie bo sunia pod imieniem mira zostala umieszczona przez ele na stronie paluchowych wolontariuszy za co eli niniejszym serdecznie dziekuje, choc zrobilam to juz w mailu;
wam kochani dziekuje za zainteresowanie, po weekendzie bede miala nowe zdjecia mirki z manią czyli siostrzenica kolezanki :)))) bo mirka bardzo lubi dzieci

Posted

pani sie nie odezwala, ale nie trace nadziei, ze jednak odpowie; poprosilam ja tylko, zeby napisala o sobie kilka slow i drugie kilka na temat warunkow w jakich bedzie pies ewentualnie mieszkal; nie powinno to byc chyba zbyt zniechecajace, prawda? no nic, czekamy; dziekuje wam, ze jestescie z mirka :kiss_2: