horza Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Witam, poszukuje dobrego kochającego domu dla suczki owczarka kaukaskiego. dom tymczasowy również mile widziany (co prawda krzywda się jej już nie dzieje ale super warunków też nie ma). mile widziana również pomoc w postaci karmy. Sunia znaleziona w lesie. Suczka przebywa pod Warszawą Quote
malagos Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Co ona ma na pyszczku? to wyciek z oczu? :crazyeye: :-( Quote
wator Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 czy ktos ma moze jakis kontakt do osoby ktora dodala tutaj informacje o tym pise, ew do osoby ktora ma kontakt z tym psem bezposrednio ? Quote
KWL Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 Adres e-mail jest podany w publicznym profilu. Biedna ta sunia sama skóra i kośći, porzucić takiego psa...:-( Quote
wator Posted May 25, 2009 Posted May 25, 2009 juz na niego (na tego maila) i na PW na forum wysylalem zapytanie, ale niestety ciagly brak odpowiedzi. Quote
morisowa Posted May 26, 2009 Posted May 26, 2009 hmm, horza: Ostatnio Aktywny: 12-05-2009 21:58 - czyli dokładnie wysłanie pierwszego posta :roll: Quote
horza Posted May 31, 2009 Author Posted May 31, 2009 Przepraszam, ale trochę nie ogarniam tego forum.;) Nie mogłam nawet znaleźć tego tematu. zadzwoniłam dziś do Pana ewentualnie zainteresowanego suczką. Aby był kontakt łatwiejszy. 509 639 613 [email protected] Suczka bardzo powoli nabiera na wadze. jest zaszczepiona i zaczipowana ma paszport i jest po pierwszym odrobaczeniu. Nadal szuka domu. Jak zrobię nowe zdjęcia postaram się wstawić (jak znów temat mi nie zginie). Jest bardzo fajną kobietą. Nie agresywna lubi nawet koty i kury. Do dzieci też nic nie ma mój 1,4 roku synek komunikuje się z nią całkiem dobrze. Pozdrawiam. monika. Quote
Ambra Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 i taki słaby odzew? sunia nadal szuka domu!:roll: Quote
wator Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Ja jestem zaintereoswany adopcja tej suczki, jednak narazie musze rozganizowac miejsce gdzie bedzie sie mogla znajdowac, bo jako drugi mix kaukaza w mieszkaniu to moze byc malo miejsca. Na szybko szukam sposobu na ogrodzenie dzialki i znalezienie czasu na "wyprawe" w okolice warszawy. Mozliwe ze w niedziele sie uda. Pozostaje jeszcze kwestia jak psy sie dogadaja razem, ale poporostu chyba z czasem uloza sobie hierarchie, dam znac co i jak. Quote
Ambra Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 a na zdjecia i napweno widocnza metamorfoze mozemy liczyc?:cool3: Quote
Recommended Posts