Margi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 A mięśnie przykręgosłupowe ćwiczysz? Z kolanem to ostrożnie .No i myśl pozytywnie.:lol: Quote
zerduszko Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Tak ćwiczę, ale to nic nie daje. Mam wrażenie, ze jak za dużo ćwiczę, to mnie bardziej boli :shake: A co do kolana, takie zalecenie lekarskie ;) Quote
Margi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 No to już tylko przystojny masażysta może pomóc.;) Quote
zerduszko Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Kiedyś chodziłam, ale przerwałam po 5 sesjach, bo mnie tak bolało :( Mnie ogólnie bardziej boli po różnych zabiegach <prądy, magnes>. Ale spróbuję do Pana, którego Weszka poleciła. Quote
Margi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Ja też prądów nie mogę. Leżąc na neurologii pobierałam masaże u człowieka niedowidzącego i chwalę do dziś,bo on masował tylko paluszkami mięśnie przy kręgosłupie tak,że były aż gorące nie używając siły.Siedział na stołeczku,gadał ze mną i przebierał tymi paluszkami wprost genialnie. Pewnie taki by ci się przydał. Quote
zerduszko Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Masz jasiek przeciwwskazania na prądy czy Ci tez nie służą? Quote
malawaszka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 prądy są fajne - pierwsza sesja prądowa tak mi się podobała - jak ustawiali moc tego prądu to chciałam jeszcze, jeszcze :lol: a na drugi dzień dostałam tam wysypki :crazyeye: :evil_lol: Quote
Margi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='zerduszko']Masz jasiek przeciwwskazania na prądy czy Ci tez nie służą?[/QUOTE] Nie mam przeciwskazań,tylko mnie boli po prądach. Quote
Margi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='malawaszka']prądy są fajne - pierwsza sesja prądowa tak mi się podobała - jak ustawiali moc tego prądu to chciałam jeszcze, jeszcze :lol: a na drugi dzień dostałam tam wysypki :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE] To się dowiedz czym Ci smarowano pod elektrodami,bo to pewnie to. Quote
zerduszko Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Margi wiesz czemu Cię boli? Ja myślałam, ze jestem upośledzona, bo mi babka mówiła, że powinnam czuć poprawę, a nie gorzej :placz: :D Nawet jak mam masaże na takich materacach specjalnych, to też mała prędkość, bo boli. Waszka i co się chwalisz :eviltong: Quote
malawaszka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Margi']To się dowiedz czym Ci smarowano pod elektrodami,bo to pewnie to.[/QUOTE] nie było smarowane niczym - namoczone gazy tylko - to było poparzone :shake: [quote name='zerduszko'] Waszka i co się chwalisz :eviltong:[/QUOTE] nie mam czym to chociaż tym się pochwaliłam, A CO! Quote
Margi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Nie mam pojęcia dlaczego tak się dzieje.U mnie też się dziwili,bo wszyscy chwalą a ja nie. Może to być związane z jakimś uszkodzeniem mięśni i w związku z tym ze złym przewodzeniem prądów. Quote
malawaszka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 ja miałam po prądach (pomijając już to oparzenie, bo oparzyło mnie na barkach więc potem poprosiłam żeby mi to kładli na lędźwiach) pogorszenie przez chyba 3-4 dni - bolały mięsnie bardziej, ale potem już było coraz lepiej i ulga Quote
zerduszko Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='malawaszka']ja miałam po prądach (pomijając już to oparzenie, bo oparzyło mnie na barkach więc potem poprosiłam żeby mi to kładli na lędźwiach) pogorszenie przez chyba 3-4 dni - bolały mięsnie bardziej, ale potem już było coraz lepiej i ulga[/QUOTE] Też mi tak wmawiali, ale było tylko gorzej :/ Quote
Margi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 A próbowałaś krioterapii? Ja miałam miejscową i sobie chwalę. Quote
zerduszko Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Nigdy w życiu :shake: I jakoś mnie odrzuca ;) Quote
Margi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 Przed kriokomorą jakoś i mnie odrzuca,ale taka miejscowa jest fajna.Dmuchają Ci taką rurą od odkurzacza po kręgosłupie. Quote
malawaszka Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 o brrrrr :lol: zimą nie ma mowy - może jak będzie lato upalne :lol: wiem, wiem że to nei było do mnie, ale nie mam z kim rozmawiać no to się wtrącam :evil_lol: Quote
Margi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 a wtrącaj się,przecież mamy podobne schorzenia.:eviltong: Quote
zerduszko Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='Margi']Przed kriokomorą jakoś i mnie odrzuca,ale taka miejscowa jest fajna.Dmuchają Ci taką rurą od odkurzacza po kręgosłupie.[/QUOTE] Właśnie mnie przeraża to miejscowe, na kręgosłup. Bardzo mam wrażliwy :/ Waszka się nie może wypowiadać, bo jej prądy pomagają :lol: Quote
Margi Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 E nie taki diabeł straszny :eviltong: spróbuj. Quote
WATACHA Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [quote name='malawaszka']prądy są fajne - pierwsza sesja prądowa tak mi się podobała - jak ustawiali moc tego prądu to chciałam jeszcze, jeszcze :lol: a na drugi dzień dostałam tam wysypki :crazyeye: :evil_lol:[/QUOTE] Oooooo ja też miałam prądy i strasznie mi się podobało, ale tak średnio pomogły ;).Zawsze prosiłam , żeby mi pani podkręcała.Trochę się dziwiła, bo rzadko kiedy ktoś takie mocne chciał. Quote
wilczy zew Posted January 26, 2013 Posted January 26, 2013 [B]Zerduszko[/B],fajnie z tym kolanem [B]Malawaszka[/B],[B]Watacha[/B],z tym podkręcaniem prądów to wy :stupid: Quote
malawaszka Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='wilczy zew'] [B]Malawaszka[/B],[B]Watacha[/B],z tym podkręcaniem prądów to wy :stupid:[/QUOTE] odrobina perwersji jeszcze nikomu nie zaszkodziła :errrr: Quote
jambi Posted January 28, 2013 Posted January 28, 2013 jestem znowu :grins: ja sie nie wypowiem w temacie prądów bo nie miałam... ale kto wie? skoro wasia i watasia tak pieknie zachwalają to sie może skusze kiedyś? ale za to masaże nakolanowe polecam, tylko musi to robić ktoś kto faktycznie umie - nie w sensie, że jakiś specmen z tytułem rehabilitanta, tylko taki fachór z powołania niejako - mi kiedyś przy pierwszym urazie masaże robiła taka starsza kobitka poniekąd "wiejska znachorka", gęsim łojem i tak mi kolano wymasowała, że w trymiga stanęłam na oba - woda znikła, obrzęki, wszystkie złogi... i to nawet miłe było :) Quote
Recommended Posts