zerduszko Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 W maju na zawody przy wystawie? Raczej nie. Za dużo tego wszystkiego, musiałabym w totka wygrać. Quote
WATACHA Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='malawaszka']pędziłam przez te przeszkody z prędkością światła i żadna migawka nie miała szans :roflt:[/QUOTE] To chyba sobie nie zdążyłaś poszczekać :scared: Quote
wilczy zew Posted March 20, 2012 Posted March 20, 2012 [quote name='WATACHA']To chyba sobie nie zdążyłaś poszczekać :scared:[/QUOTE] :roflt: :roflt: Quote
zerduszko Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ty też będziesz? Ja bym się chętnie wybrała, tylko każda taka wyprawa to są ogromne koszty, a sponsora Liz jeszcze nie znalazła ;) Quote
jambi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 myslę, że tak - a przynajmniej mam w planach :) Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='jambi']myslę, że tak - a przynajmniej mam w planach :)[/QUOTE] a towarzysko czy będziesz cosik tam robić? Quote
jambi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='malawaszka']a towarzysko czy będziesz cosik tam robić?[/QUOTE] towarzysko będe się lansować :grins: Quote
Fides79 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [QUOTE]jambi [INDENT] zerduszko wybierz się, wybierz do tej Łodzi! [/INDENT] [/QUOTE] no wybierz się ;) [QUOTE] zerduszko [INDENT] Ty też będziesz? Ja bym się chętnie wybrała, tylko każda taka wyprawa to są ogromne koszty, a sponsora Liz jeszcze nie znalazła ;-)[/INDENT] [/QUOTE] eee nocleg sie jakis tani znajdzie, a sucz Ci mogę "przechować":p Quote
zerduszko Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Tanie noclegi pod chmurką za darmoszkę i zatankować wodę, to może bym i jakimś cudem dała radę ;) Nie na moją kieszeń to niestety. Quote
Fides79 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 no wiesz, w maju pogoda powinna być już całkiem całkiem, parków i lasów nie brakuje, zawsze namiocik można rozłożyć;) Quote
zerduszko Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 Ty się śmiej, we Wrocławiu spałyśmy w namiocie :) Tylko jakby nie mamy namiotu na tą chwilę ;) Nie wiem jak tam startowe w Łodzi, ale od tego roku zdarza się np. 130 zł.... jakby to powiedzieć... trochę dużo. Quote
jambi Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 co do tej Łodzi - podejrzewam, że się wybiorę, albowiem od 1 maja to ja mam wolne Quote
malawaszka Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 jaa za to żeby wystartować 130 zł??? :mdleje: ja mam namiot i mam kombi :-P ale mam też w maju wesele i komunię (nie moje ani jedno ani drugie, mnie to tylko będzie drogo kosztowało :roll: ) i pewnie w tym samym czasie :shock: Quote
Fides79 Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='jambi']co do tej Łodzi - podejrzewam, że się wybiorę, albowiem od 1 maja to ja mam wolne[/QUOTE] no a ja 2 i 4 pracuje, chyba że wprowadzę w życie plan "b":cool3: Quote
zerduszko Posted March 21, 2012 Posted March 21, 2012 [quote name='malawaszka']jaa za to żeby wystartować 130 zł??? :mdleje: [/QUOTE] Niooo.... sędziego trza ściągnąć z Hameryki, haracz dla naszej najulubieńszej organizacji i jeszcze kilka drobniejszych wydatków. Quote
zerduszko Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 Chcecie zdjęć jakiś? To nie mam :D Wszystko się ostatnio pierdziuli... jeszcze mi jakiś [U]mężczyzna[/U] wjechał w auto i rozbił co nieco. W mojego czarnego szatana śmiał wjechać! Szczęśliwym trafem szatan był prawidłowo zaparkowany :lol: Stał sam jeden na parkingu i facet go nie przyuwazył! A z dobrych info, to oddałam teściom kota i mam święty spokój. Prawie święty, bo całą noc moja kotka chodziła, szukała i miaukała :angryy: A do tej pory lała ją ino furczało. Nie z agresji oczywiście, ale taka fajna zabawa jak tamta się denerwowała i uciekała. Sadystka, od kogo ona nauczyła się uprawiać terror psychiczny :diabloti: Quote
malawaszka Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 ooo wow a myslałam, że już i Was zostanie :D co za ślepy ciul Ci w fure wjechał?! pff Quote
zerduszko Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 4 miesiące prawie u nas była, się przywiązałam nawet, choć jej nie trawię ;) Quote
wilczy zew Posted March 29, 2012 Posted March 29, 2012 [quote name='zerduszko']bo całą noc moja kotka chodziła, szukała i miaukała :angryy: A do tej pory lała ją ino furczało. Nie z agresji oczywiście, ale taka fajna zabawa jak tamta się denerwowała i uciekała. Sadystka, od kogo ona nauczyła się uprawiać terror psychiczny :diabloti:[/QUOTE] jak mogłaś kici taką fajną zabawkę zabrać :watpliwy: :megagrin: Quote
zerduszko Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 To Kicia była zabawką dla mojego kotostwora, hihihi :diabloti: Ale nam Jaźdźka daje popalić, całą noc poluje na moje stopy, łazikuje itd. Nie mogę mieć chwili spokoju, o nie :mad: Quote
wilczy zew Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 pisząc kicia miałam na myśli Jadźkę,to było pieszczotliwie a nie po imieniu,to Twój kot nie wie że w nocy się śpi :D Quote
zerduszko Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 Kicia to imię, więc nie mieszaj ;) Kot śpi cały dzień, a w nocy harcuje ;) Quote
jambi Posted March 30, 2012 Posted March 30, 2012 to Ty weź szybko jakies nowe kocie nieszczęście to Jadźka sie od Was odczepi i skupi na nowym... wiem, okrutne to troche, ale czasem trzeba umiec wybrać mniejsze zło :megagrin: druga rzecz, że do końca to to takie okrutne nie jest - Jadwiga będzie zadowolona a nowe tyż powinno jak mu sie warunki zmienią Quote
Recommended Posts