Saththa Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 [quote name='Margi']Wszystko jedno dresiki czy piżamki ale fajne Tazziowe.[/QUOTE] Nooo :loveu: jak zobaczyłam to umarłam :lol: i musiałam kupic:) Dobrze ze akurat miałam komu :lol: Quote
zerduszko Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Powiem Wam, ze masakra. Teraz już nic tylko dzieci i dzieci. Takze o psach ma byc! :eviltong: Quote
*Monia* Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Dla mnie bardzo ciekawym tematem by było o relacjach psio-dziecięcych, a fotki w takiej tematyce bym mogła cały dzień oglądać :lol: Więc wedle życzenia teraz o psach - będziesz golić je na łyso żeby kudłów na ubrankach nie zostawiały? :diabloti: U mnie jakaś masakra i codziennie tonę w kłakach w swoim łóżku, a psy w sumie bardzo mało czasu na nim spędzają, w sumie tylko Shi w nocy przychodzi spać. Mam ochotę chwycić maszynkę i chociaż delikatnego (nie dającego się czesać) czarnucha ogolić bo ona w 5 minut zostawia tyle kłaków co młoda w 2 dni :mad: Quote
malawaszka Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 noo ja teraz przy rudej odkrywam na nowo co to znaczy mieć w domu psa który zostawia kudły... małe, rude kudły są wszędzie :lol: Quote
zerduszko Posted January 21, 2014 Posted January 21, 2014 Kota miałam zamiar golić, ale jak ja zjem, to już po temacie :diabloti: A psy to nie wiem. W ogóle ach.... gnoje z allegro nie znoszę! Podkręcają te zdjęcia i muszę zamienić pościel, bo daje po galach i jedyna inna jaka mi pasuje od tego kolesia, to... biała :mdleje:Zajebisty pomysł biała pościel przy tak ciemnych futrach :grab: Ale o czym to miało nie być? :eviltong: No to wole kudly niz piach po Klusce [IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images/smilies/mdleje.gif[/IMG] Quote
malawaszka Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 ale że pościel dla dziecka daje po gałach? Quote
zerduszko Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='malawaszka']ale że pościel dla dziecka daje po gałach?[/QUOTE] No kurfa aż mnie gały bolą. Takie kolory np. na focie zielony pistacjowy, a w rzeczywistości ciemny i ostry. I to oczywiście kwestia ustawień monitora :roll: [quote name='agaga21']A jak tam sprawa szczania do łóżeczka?[/QUOTE] Nie leje :eviltong: Zlała się potem jeszcze raz i uwaga odbarwił się pokrowiec, ale zapachu czy wilgoci nic. Co ona ma za żrące siki! Także się wściekłam, materac schowałam i nie sika :lol: Nie mam sił o tym myśleć na razie, jak znajdę siły żeby ją zlać po zadku, to wyciągnę materac :eviltong: Quote
Saththa Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 a nie mozesz zwrócic całkiem tej pościeli... bezsensu! Quote
zerduszko Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 Moge, ale mnie już nawet sam fakt, ze ona nie jest taka jak na foto wyprowadził z równowagi :lol: I wszystko kurna od nowa, a mam dość wybierania i kupowania. :placz: I oczywiście za przesyłkę w plecy :roll: Quote
ania0112 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 wypierz w za wysokiej temp i kolory zbledną :eviltong: Quote
agaga21 Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 [quote name='ania0112']wypierz w za wysokiej temp i kolory zbledną :eviltong:[/QUOTE] to samo miałam napisać :) Quote
zerduszko Posted January 22, 2014 Posted January 22, 2014 No i zrobi się pościel do łóżeczka, ale dla lalek :lol: Quote
Saththa Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 [quote name='zerduszko']Moge, ale mnie już nawet sam fakt, ze ona nie jest taka jak na foto wyprowadził z równowagi :lol: I wszystko kurna od nowa, a mam dość wybierania i kupowania. :placz: I oczywiście za przesyłkę w plecy :roll:[/QUOTE] Oczywiscie ze tak. I to i tak pewnieprzepłacona paczka, dorabiaja sobie na opłatach za wysyłkę:shake: Quote
agaga21 Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 kolorowa pościel dziecku się spodoba gdy zacznie już zwracać uwagę na takie "szczegóły" ;) ja kupiłam lence stonowaną pościel a jak kiedyś założyłam jej kolorową, jeszcze po kamilu w kubusia puchatka, to była zachwycona, więc nie ma tego złego...to TYLKO pościel :) edit: pokaż tą pościel :) a masz już całą wyprawkę czy czegoś ci jeszcze brakuje? Quote
zerduszko Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Pościel ma być dla mnie, pasować do pokoju i cieszyć moje oko :p Tyle w tej całej ciąży mojej przyjemności :eviltong: Taka miała być [url]http://mamo-tato.fr.pl/newserd/paskifiol/3el.jpg[/url] Najpotrzebniejsze rzeczy mam. Ale jeszcze karuzele, jakieś ozdoby na ścianę ;) no i pewnie milion rzeczy wyjdzie typu dojarka. Quote
*Monia* Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 Świetna ta pościel, sama bym sobie taką sprawiła :cool3:, ale na szczęście do pokoju mi nie za bardzo pasuje. A czarne kłaczki jak by się ślicznie na niej prezentowały :lol: Masz trochę czasu, jeszcze na bieżąco będziesz sobie przypominała czego brakuje albo co jeszcze ewentualnie byś chciała mieć ;) Quote
zerduszko Posted January 23, 2014 Posted January 23, 2014 A przyszła taka albo jeszcze gorsza :shake: [url]http://www.alaias.pl/serca/ramki/07_02.jpg[/url] [url]http://www.alaias.pl/serca/ramki/07_03.jpg[/url] To sa oczywiście ustawienia monitora, nie? :] Ale obadajcie to :crazyeye: [url]http://www.alaias.pl/ksny/1035_02.jpg[/url] Musze wybrac cos innego, na gwałt :] Quote
Saththa Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 O zarówista taka, agresywna trochu rzeczywiscie jest :lol: Ale ładna :) Quote
agaga21 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 Przysłali inną, to chyba powinni ponieść koszty dodatkowych przesyłek? Quote
Saththa Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 utrzymują, ze kolory przekłamane przez ustawienia monitora Quote
agaga21 Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 [quote name='Saththa']utrzymują, ze kolory przekłamane przez ustawienia monitora[/QUOTE] To chamstwo. Quote
zerduszko Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 No chamstwo. Do tego większość sprzedających dodaje, że kolory mogą się nieznacznie różnić od tych na foto i można ich pocałować w cztery litery :shake: Quote
Saththa Posted January 24, 2014 Posted January 24, 2014 no mozna... sobie :furtkę bezpieczeństwa" zostawiają Quote
Recommended Posts