agaga21 Posted December 29, 2013 Posted December 29, 2013 [url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/3005.jpg[/url] śliczne zdjęcie. kotka jagoda wygląda na wkurzoną :) Quote
Saththa Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 O joj jakie cudowne zdjęcia.... cudne... kalam się, ze moje takie okropne i nie wyraźne :( A Jagoda jakiegos zeza ma? :scared: [quote name='zerduszko']Daj mu jeść, daj mu jeść... i sądzicie, ze od tego przytyje? To jest facet, może żreć jak koń bez konsekwencji :shake: Jeszcze jeść nie skończy, a już srać leci :evil_lol:[/QUOTE] Ooooo mam tak samo z Fixem... nawet karme mu zmieniłam... na jakos 70% mięcha... super hiper taka a menda chudnie :( Napakowany chuderlak... Quote
zerduszko Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Nie wiem już co z tym patyczakiem robić ;) Zamówiłam mu karmę dla psów aktywnych, bo jednak te 0,5 kg więcej ważył niż na zwykłej bytówce. A co do Jagody, to ona wygląda tylko tak przez te oczy. To jest największy koci luzak jakiego znam :) Mega pozytywny kot. Nawet jak coś zmaluje i chcę ją zabić, to ona to traktuje jako mega zabawę i lata zadowolona :lol: A jaka asystentka z niej. Muszę ja kiedyś nagrać jak pomaga Damianowi odkurzać. A czy ma zeza, to chyba nie. Moze jej sie zrobił, musi sobie jakoś radzić z tymi oczami ;) Sandra co Ty gadasz, Twoje foty są fajne. Nie tylko jakość się liczy, musza mieć to coś ;) Quote
Saththa Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='zerduszko'] Sandra co Ty gadasz, Twoje foty są fajne. Nie tylko jakość się liczy, musza mieć to coś ;)[/QUOTE] Oh Kochane Zerce Moje miód na me oczy kładziesz :iloveyou: Jaka Karme dajesz aktywną? Ja kupiłam doctordog na kurczaku bodajże wychodzi 105g na 10kilo dawki dziennej (bo mnie zalezy mimo wsio aby jadł mało przez te kupy... )... idefix po prawie 3 kilo zjedzonych schudł mi :( Quote
zerduszko Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Boscha, bo na tym fajnie go podciągnęło i Lizkę tez - ma tłuszczyk! i muszę ją zacząć pilnować. Ale ja mu tego daję więcej niż zalecane, bo 150-170 g na 9 kg psa ;) Zależy jak mi się sypnie. Quote
AnkaG Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Sandra na twoich fotach widać, że to Przyjaciele są. :) Tulanie itp. :) Quote
zerduszko Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Na moich widać, że Lizka nienawidzi Bolta :lol: Była dziś u nas Sadie cały dzień i jak pojechałyśmy z mama na zakupy, to piszczała i nasłuchiwała pod drzwiami, az ją Damian zaklatkował. Po powrocie położyła się na stopach mamy i nie odstepowała jej na krok. A dla niewtajemniczonych przypomnę, ze 5 lat temu jak się wyprowadzałam od rodziców zabrałam ją ze sobą. Potem była psem rozdartym między dwa domy, a teraz nie chce u mnie być. Cieszy mnie to, bo miałam wyrzuty sumienia, ze jej nie biorę odkąd Bolt jest. Quote
malawaszka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 to coś jak Luna :lol: przychodzi do nas na coś dobrego i sruuu do babci :lol: a mnie przykro jak nie wiem :placz: Quote
zerduszko Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 No prawie, tylko jakieś 20 km różnicy :eviltong: Gróźb nie zauważyłaś czy nie chcesz zauważyć? :P Quote
wilczy zew Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Do TOZu podam za głodzenie :-x [url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/3017.jpg[/url] Quote
zerduszko Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 To podaj, TOZ Fauna jego rodzinnym :diabloti: :diabloti: :diabloti: Quote
malawaszka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='zerduszko'] Gróźb nie zauważyłaś czy nie chcesz zauważyć? :P[/QUOTE] a to do mnie jednak było :D wyparłam ze świadomości, że mogłoby to być do mnie no :errrr: Quote
zerduszko Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 A jednak :) Zapytaj się mnie w ramach przeprosin czy Damian dostał podwyżkę :megagrin: Quote
malawaszka Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 [quote name='zerduszko']A jednak :) Zapytaj się mnie w ramach przeprosin czy Damian dostał podwyżkę :megagrin:[/QUOTE] :hmmmm: no więc zapytowuję - czy Damian dostał podwyżkę??? :lol: Quote
zerduszko Posted December 30, 2013 Posted December 30, 2013 Miło, ze pytasz :) Obyś wykrakała :sweetCyb: Quote
zerduszko Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Lizka bawi się z Boltem :multi: Rano bylismy w lesie i tez był ok. Chodzi taka wesolutka :lol: Nie wiem co tam jej kupili, ale ciakwe ma działanie. Sadie też ok, załatwiła się mimo iż strzelali. Najlepszego w 2014, żeby był lepszy! Mam też życzenia od Swissowych :placz: Quote
wilczy zew Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 To dowiec się co kupili,że taka wesolutka? Quote
zerduszko Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 Dowiem się, mama ma opakowanie. Tylko Liz nie ma silnego mega lęku i my od dawna pracujemy nad tym cały rok po przebojach z Sadie. Quote
Saththa Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='zerduszko']Boscha, bo na tym fajnie go podciągnęło i Lizkę tez - ma tłuszczyk! i muszę ją zacząć pilnować. Ale ja mu tego daję więcej niż zalecane, bo 150-170 g na 9 kg psa ;) Zależy jak mi się sypnie.[/QUOTE] O zesz... ja nie chce az tyle dawac... bo mnie zakupka... [quote name='AnkaG']Sandra na twoich fotach widać, że to Przyjaciele są. :) Tulanie itp. :)[/QUOTE] to tylko fotu bo to tulenie to tylko na lozku mzoe byc;) [quote name='malawaszka']ja też chce te tabsy :D[/QUOTE] ja tez;) Quote
zerduszko Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 WZ odwrazliwiam, klasycznie jak to z rekacja na hałas sie robi. Sandra dawkowanie jest mniejsze, ale mam gest i mu tyle sypię :lol: No i sra po 2x na kazdym spacerze ;) Ale chyba mamy robaki :crazyeye: Znaczy mam nadzieje, ze ja nie :eviltong: Lizka w qpie coś dziś wydaliła tylko dziwne jak na robale. Ale ona tyje! Ona jest ze mną w ciąży chyba, podobno tak się sukom czasem roi :p Te tabsy to dla Was? Bo ja zaraz o sobie pomyślałam :eviltong: Quote
Saththa Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 ta karma co mu wziełam 105g na 10 kilo daje my jakies 130 ... ale teraz znowu 200g szlag mnie trafi :( Tazz je 400 a wazy praktycznie 4x więcej :shake: Tabsy dla mnie pocieszyłabym sie;) Quote
malawaszka Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='Saththa'] Tabsy dla mnie pocieszyłabym sie;)[/QUOTE] i dla mnie też :D Quote
Saththa Posted December 31, 2013 Posted December 31, 2013 [quote name='malawaszka']i dla mnie też :D[/QUOTE] Zerce Me podac adres?? Quote
Recommended Posts