malawaszka Posted September 4, 2013 Posted September 4, 2013 buuu szkoda! zobaczyłabym nadmorskie foty! Quote
zerduszko Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 No masakra... nie chce ktoś jechać ze mną? :lol: Nie pochwalę Bolcika, bo zaczynam wierzyć w te durne przesądy przez WAS! to pochwalę siebie. Od jakiegoś czasu zostawiam Bolcikowi lepsze zajęcie jak idę do pracy i to mu wystarcza :multi: Komody nie tykał więcej, a ja kupiłam bazę do jej naprawy :multi: Teraz jeszcze muszą tą rozdartą mordę uciszyć jakoś :mad: Quote
malawaszka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 jaaaa ja chce jechac!!! i fefnascie psów :mdleje: Quote
zerduszko Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Damian pożyczy J. PS3 na tydzień i w zamian niech się zajmie tymi psami co jechać nie mogą z Tobą :lol: A ja podjeżdżam do Cię i jadymy :multi: Quote
Fides79 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 ja bym chciała pojechać, ale nie wiem czy byś chciała matkę z ząbkujacym dzieckiem plus rozdartym psem:roll: no, ale chceć to sobie mogę, kadrowa zrobiła mnie w h*ja z urlopem i do końca roku mam tylko do wykorzystania 2 dni dla matki z dzieckiem :angryy: Quote
zerduszko Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='Saththa']a gdzie jedziecie?:)[/QUOTE] Nad morze... gdzie nas przyjmą :lol: [quote name='Fides79']ja bym chciała pojechać, ale nie wiem czy byś chciała matkę z ząbkujacym dzieckiem plus rozdartym psem:roll: no, ale chceć to sobie mogę, kadrowa zrobiła mnie w h*ja z urlopem i do końca roku mam tylko do wykorzystania 2 dni dla matki z dzieckiem :angryy:[/QUOTE] Wyzwanie przyjęte :lol: Znaczy się jak ktoś chce zobaczyć naprawdę rozdartego psa, to zapraszam do obejrzenia Bolcika :eviltong: A co do dzieci, to przyda mi się wprawa ;) Quote
Fides79 Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [QUOTE]Wyzwanie przyjęte[/QUOTE] taaa, tylko skąd ja teraz urlop wezmę? :roll: Quote
zerduszko Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Nikt nie ma urlopu kurde.... Na co mi ten urlop :/ Quote
malawaszka Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 [quote name='zerduszko']Damian pożyczy J. PS3 na tydzień i w zamian niech się zajmie tymi psami co jechać nie mogą z Tobą :lol: A ja podjeżdżam do Cię i jadymy :multi:[/QUOTE] hahaha jakby J dostał PS3 to ładna byłaby opieka nad psami :evil_lol: na tydzień wpadłby w czarną dziurę :lol: Quote
WATACHA Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Niestety tak to teraz jest , że pracodawcy wykorzystują jak mogą.Zazwyczaj też psują piękne plany :( i gówno ich to obchodzi. Quote
zerduszko Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Jest jeszcze "szansa", że Damian będzie miał od wtorku urlop bezterminowy... także pozostaje zacisnac zeby. Quote
wilczy zew Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 takiego urlopu to niech mu nie dają... Quote
zerduszko Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Nic nie mówię, byle do wtorku. Ale jakby się ktoś zdecydował, to ja chętna na to morze :lol: Quote
wilczy zew Posted September 5, 2013 Posted September 5, 2013 Ja też chętnie ale nie mam kasy i co zrobić z Kocykiem... Quote
Saththa Posted September 6, 2013 Posted September 6, 2013 ale bardziej pomorskie czy zachodniopomorskie?:) Quote
WATACHA Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='Saththa']ale bardziej pomorskie czy zachodniopomorskie?:)[/QUOTE] Ta Pani coś kombinuje Quote
Saththa Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='WATACHA']Ta Pani coś kombinuje[/QUOTE] Tak włąsnie kombinuje za tydzien nad morze się wybrac na weekend ;) i zasadniczo szukam miejsca gdzes blisko :lol: Quote
zerduszko Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 Jakbym chciała mieszkać tak blisko morza jak Ty, żeby mi się opłacało na weekend jechać, ech :( Fajny masz podpis :lol: Quote
Saththa Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 [quote name='zerduszko']Jakbym chciała mieszkać tak blisko morza jak Ty, żeby mi się opłacało na weekend jechać, ech :( Fajny masz podpis :lol:[/QUOTE] no zasadniczo to mi sie opłaca jechac rano zeby wieczorem wrócić... Dzięki :) Quote
zerduszko Posted September 8, 2013 Posted September 8, 2013 A tak odnośnie męczenia starszaka przez goowniarza. Bolt włazi na Lizkę. W celach seksualnych. Lizka się wścieka i mu się odgryza na ostro. Oczywiście zero efektów. No to dziś postanowiła zmienić taktykę, jak go strząsnęła z siebie, to wlazła na niego :lol: Bolt jak się oburzył! Sikaliśmy ze śmiechu ;) Quote
Recommended Posts