Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

No ja musze na wściekliznę tez kurde zaszczepic ale wiecznie jak nie Tazzman to Fix. ehhh a wciaz coś :shake: a chcę oby dwa na raz walnąć. No i Tazza muszę powtórzyć te różne różniste coroczne :mdleje: A Młodego zacząć te dodatkowe chyba hmmmm matko...

Ja to sie od weta odczepić od stycznia nie mogę... a w domu apteka juz normalnie,

A 15 lutego wazył prawie 5 kilo, tam chyba 4.85 kg było;) Oceniany na ur, listopad :)

Posted

[quote name='Saththa']Ja zasadniczo Tazzowi pozwalam dopoki własnie trzyma odpowiednio. ale w lesie mi sie nie podoba bo nigdy nie wiem czy sie meidzy drzewami w tym patykiem zmiesci;)[/QUOTE]

no to go zastopuje

Posted

[quote name='Saththa']Tia i ewentualnie połamie szczęke[/QUOTE]

eetam...mój latał z chojakami jak głooopecek i nieraz go przystopowało,to wtedy kombinował jak się zmieścić,nic mu nie było

Posted

sorry ale wolę nie sprawdzać jak rozpędzone 40 kilo się zachowa w takiej sytuacji :shake: i wcale a wcale mnie nie uspokoiłyście, wręcz przeciwnie wydaje m i sie;)

Posted

Psy nakręcone na patyk mogą sobie krzywdę zrobić, mój sobie zrobił sam jak biegł z chojakiem i się nie wyrobił miedzy drzewami.Ryj cały zakrwawiony, ale szczęśliwy ;)

Posted

[quote name='wilczy zew']eetam...mój latał z chojakami jak głooopecek i nieraz go przystopowało,to wtedy kombinował jak się zmieścić,nic mu nie było[/QUOTE]

wla snie widzę :razz:

[quote name='WATACHA']Psy nakręcone na patyk mogą sobie krzywdę zrobić, mój sobie zrobił sam jak biegł z chojakiem i się nie wyrobił miedzy drzewami.[B]Ryj cały zakrwawiony[/B], ale szczęśliwy ;)[/QUOTE]

Posted

Melduję, że mały gamoń dziś jak bylismy w pracy pierwszy raz 7h bez siiii :multi: Szkoda, że w nocy te 7 wykracza poza jego możliwości i cichcem wstaje po czym leeeci mnie budzić :mad: Ale to po sczepieniu mu suę koopal popsuł, jutro znów wet :shake:

Zaczynamy powoli się cośtam uczyć, bardzo obiecująco to wygląda ;) Jeszcze takie głoopie toto małe, wsza ruchliwa!

Czy tylko ja nie widzę banerka mojego? :crazyeye: