Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kluska jest przepiękna - no genialna ! A Bolcik taki śliczniutki z tymi zmarszczkami/fałdkami skóry na pysiu :loveu: A ta twoja Lizka to ciągle zęby suszy... nawet na Kluske ale pewnie ona jej nie nie boi?

Posted

A gdzie tu ona zęby suszy? :-o Z Kluską to się dogadują super. Kluska jest zdecydowanie przekonana o swojej wyjątkowości i bezapelacyjnym królowaniu, wiec jak nawet Liz próbuje coś zakomunikować, to się spojrzy jak na debila i temat zakończony ;) Jedyne co to Sadie od 4 lat nie potrafi zrozumieć, ze Lizka się z nią w zapasy na dworze bawić nie będzie i tylko czekam jak Liz jej huknie ;) ale jakoś się nie składa :razz:

Posted

[quote name='zerduszko']

oooo tutaj w trakcie zabawy Liz cos tam zabiera i widac zebule.... nie ze szczerzy ale widac... ja to chyba jestem przyzwyczajona bardziej do tego ze tych zebow nie widac za kotarom włosów :eviltong: no to dobrze, ze Kluska zna swoją wartość :) u nas Inka w to samo wierzy.. była pierwsza to jest królowa :)

Posted

[quote name='Saththa']Może B jak urośnie bedzie;-)[/QUOTE]
On już nie ma oporów :)
[quote name='ania0112']oooo tutaj w trakcie zabawy Liz cos tam zabiera i widac zebule.... nie ze szczerzy ale widac... ja to chyba jestem przyzwyczajona bardziej do tego ze tych zebow nie widac za kotarom włosów :eviltong: no to dobrze, ze Kluska zna swoją wartość :) u nas Inka w to samo wierzy.. była pierwsza to jest królowa :)[/QUOTE]
No sznupy to inna bajka, broda zęby zasłania, jak zarośnięte to ani oka nie widać, ani napiecia mięśni, stojących włosów. Najgorzej kopiowane. Takie kundle gładkowłose to as w porównaniu bardzo gadatliwe ;)

Mały wczoraj pierwszy raz został sam bez Lizki, na półtorej godziny. Na początku piskał ciut, a prawie na koniec zawył dwa razy. Nieźle?
Za to w poniedziałek cały spacer po pracy piszczał... widać bardzo przeżył poniedziałkowe zostawanie po wspólnym weekendzie :( Niech będzie cichy! Dziś tylko jedno siku na gazetę i kupa jak wróciłam (5 wczoraj w sumie zrobił!).

Tak ogólnie ciągle coś: zaskakuje mnie, rozwesela, ale i zasmuca. Trochę się uczymy, ale bez smaków an razie.

No i tak nawiązując do tego qpania i jedzenia ;) to żeby Sandrze nie było smutno, to mały też coś przywlókł do domu, ale sprzedał Jadźce. Jadźka ma mega srakulca, a mały po prostu mało zwarte boby. Oprócz tego nie ma objawów świadczącym o czymś poważnym i tak zostanie. Mamy leki i oby poszło szybko, bo Jadxka narobiła do posłania :mad: A dopiero je prałam, to pseudo rozbieralne dziadostwo :angryy:

A duży czarny "szczeniaczek" zeżarł mi słuchawki i krem do stóp :angryy:

Posted

[quote name='zerduszko']Tylko mi o gadanie ciałem chodzi, nie odgłosy ;) Stawia jeża na karku? ;)[/QUOTE]

A to przepraszam:) stawia :) tylko jak niedzwiedz jest to nie widac;)

Posted

W taka pogodę jak ta nie chce mi się robić fot, ale musiałam uchwycić ucho :loveu:

I ze świńskim ogonkiem :evil_lol:

I w ogóle mam doła, bo nie mamy postępów z zabawką, a chciałabym z nim zacząć trenować :( Do tego dziś Lizka na treningu miała strajk i wysypały się wszystkie nasze błędy u podstaw :placz: Beznadziejna jestem :placz:

Posted

Ciekawe czy starczy całego życia Bolta na postępy :lol: Dziś trenowała nas Olga, kazała się położyć swojej suczce z boku i owa suczka cały trening tam leżała. A to nie jest takie zwykłe leżenie, psa ciągnie do toru ogromnie! jak patrzy jak inne psy biegają, jak jego pancia tam chodzi... kiedyś będę miała takie postępy? :razz: Kurde, beznadzieja :placz:

Posted

To nie jest kwestia psa, tylko mnie. Żaden z moich trzech psów nie ma porządnie zrobionej zabawki, to coś oznacza. No Bolt to jeszcze nie musi mieć zrobionej, ale choć jakieś postępy by się przydały.

Posted

malawaszka napisał(a):
proszę pisać jasniej dla debilków nie znających nomenklatury :D zrobiona zabawka tzn pies nakręcony na zabawkę? że traktuje ją jako nagrodę?

popieram, są jeszcze tu takie co nie wiedzą wszystkiego ;)