zerduszko Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='malawaszka']a d-e mam A4 bo złapią mnie bramki :evil_lol: już zaplanowałam - pojadę z Dąbrowy do Katowic, tam na DTŚkę potem w Zabrzu na Knurów i tam na chwilkę na A1 :D[/QUOTE] Jak wskoczysz w Katowicach na A4 i zjedziesz na A1 na węźlice Sośnica (kierunek Ostrawa/Gorzyczki zdaje się), to zjedziesz przed bramkami. Jeżdżę często, to wiem :) :P Quote
malawaszka Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 [quote name='zerduszko']Jak wskoczysz w Katowicach na A4 i zjedziesz na A1 na węźlice Sośnica (kierunek Ostrawa/Gorzyczki zdaje się), to zjedziesz przed bramkami. Jeżdżę często, to wiem :) :P[/QUOTE] no własnie tak coś mi świtało, że ten kawałek chyba jeszcze nie ma haraczu :lol: no to tak zrobię :D Quote
wilczy zew Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='zerduszko'] Akcja jest niesamowita, szkoda, że ja już w takich nie uczestniczę :shake:[/QUOTE] to samo pomyślałam o sobie tylko bez "już"... Quote
Saththa Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='wilczy zew']to samo pomyślałam o sobie tylko bez "już"...[/QUOTE] to tak jak i ja. wszak ja to w ogole nie te strony polski.... Quote
Fides79 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [url]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/jaaaaaaaaaaa/Spanko003.jpg[/url] cudny portrecik rodzinny :loveu::loveu: Quote
malawaszka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 a ja poznałam gnojka :loveu: wiecie, że on jest jeszcze mniejszy niż na tym ostatnim zdjęciu? :lol: cudna jęczydupka :loveu: Quote
malawaszka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Saththa']jeczydupi? ojjjjjj[/QUOTE] ale tak słodko - mamo na rączki bo błoto tu straszliwe jest :lol: Quote
zerduszko Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Bardzo słodko :mad: A jak słodko wszystkich wybłotkował? :eviltong: Z wszelkich plag egipskich dlaczmeu mi się trafiła jęczydupka :placz: Ale dziś już sam doszedł do lasu, przeszedł cały spacer i wrócił :multi: Na koniec spotkałam znajomych z psem i tak się zagadaliśmy, że mi usnął na rekach :lol: Mamy piękna wiosnę i masę ludzie poznaliśmy na spacerze :multi: Quote
wilczy zew Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='malawaszka']ale tak słodko - mamo na rączki bo błoto tu straszliwe jest :lol:[/QUOTE] to taki maminsynek :evil_lol: Quote
malawaszka Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 ja się nie czepiam - mnie się to podobało bardzo :lol: Quote
zerduszko Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Powiem Wam... dziś mały kopulował na Liz, coś mu wyszło i chyba stwierdził, że to zbędne, bo chciał odgryźć :diabloti: Quote
Saththa Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='malawaszka']ale tak słodko - mamo na rączki bo błoto tu straszliwe jest :lol:[/QUOTE] Jęczydupienie moze być słodkie tylko dla NIE właściciela:evil_lol: [quote name='zerduszko']Powiem Wam... dziś mały kopulował na Liz, coś mu wyszło i chyba stwierdził, że to zbędne, bo chciał odgryźć :diabloti:[/QUOTE] Ojć :lol: Quote
zerduszko Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Mi jęczenie nie przeszkadza bardzo, jestem twarda i nawet jak śpię to go przetrzymam. Ale drżę, żeby to się w wycie nie zamieniło :shake: Quote
Fides79 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 tak to jest z maleństwami, psimi czy ludzkimi, czasem jęczą, stękają i marudzą;) [QUOTE]zerduszko [INDENT] Powiem Wam... dziś mały kopulował na Liz, coś mu wyszło i chyba stwierdził, że to zbędne, bo chciał odgryźć :diabloti: [/INDENT] [/QUOTE] no, zeby sobie krzywdy nie zrobił pierdulinek :roll: [QUOTE]Ale dziś już sam doszedł do lasu, przeszedł cały spacer i wrócił :multi:[/QUOTE] no proszę jaki dzielny chopcik :p Quote
zerduszko Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Fides79']tak to jest z maleństwami, psimi czy ludzkimi, czasem jęczą, stękają i marudzą;)[/QUOTE] No... dlatego szczeniak uświadomił mi, że ja i dzieci to pomyłka ;) [quote name='Fides79']no, zeby sobie krzywdy nie zrobił pierdulinek :roll:[/QUOTE] Żebyś wiedział, ze sobie dziurkę zrobił :shake: Jakiś taki napaleniec mi się trafił, jak nie na suki włazi, to sobie tam gmera :look3: Quote
Fides79 Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [QUOTE]Żebyś wiedział, ze sobie dziurkę zrobił :shake: Jakiś taki napaleniec mi się trafił, jak nie na suki włazi, to sobie tam gmera :look3:[/QUOTE] łooj, jak dziurkę, no nie mogę tego pojąć Felek, dopóki nie zaprowadziłam go na kastrację też sobie gmerał i molestował swoje posłania :roll: Quote
Saththa Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 Ekhem Tazzman do dzis sobie gmera... i az sie zapowietrza tak zasysa :oops: :mdleje: Quote
wilczy zew Posted February 28, 2013 Posted February 28, 2013 [quote name='Saththa']Ekhem Tazzman do dzis sobie gmera... i az sie zapowietrza tak zasysa :oops: :mdleje:[/QUOTE] a nie ma zapalenia napletka? Quote
Saththa Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='wilczy zew']a nie ma zapalenia napletka?[/QUOTE] raczej nie:lol: Quote
zerduszko Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Dzis było mega cicho :Cool!: 5 h sami i tylko jedno sii na gazetkę :D Kupiłam mu smyczke, taką sama jaka kupiłam kiedyś Sadie, tylko ta kobyła ją rozwaliła, karabińczyki nie wytrzymały :eviltong: Mały się rozkręca, a stosunki się ocieplają ;) Jedziemy jednak do weta, bo sioorek wygląda na sinego :shake: W całej okazałości :diabloti: [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/k004.jpg[/IMG] Ta jakość :D [url]http://www.youtube.com/watch?v=tgH4iq6N-2M&list=HL1362171176&feature=mh_lolz[/url] Quote
Fides79 Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 biedny mały siooosiak, oby sobie nic nie uszkodził przez tą swoją ciekawość Quote
Margi Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Fajnie się bawią.Dobrze,że mały został zaakceptowany.:lol: Na zdjęciu wyszedł na dużego psiaka.;) Quote
Recommended Posts