Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='malawaszka']a d-e mam A4 bo złapią mnie bramki :evil_lol: już zaplanowałam - pojadę z Dąbrowy do Katowic, tam na DTŚkę potem w Zabrzu na Knurów i tam na chwilkę na A1 :D[/QUOTE]
Jak wskoczysz w Katowicach na A4 i zjedziesz na A1 na węźlice Sośnica (kierunek Ostrawa/Gorzyczki zdaje się), to zjedziesz przed bramkami. Jeżdżę często, to wiem :) :P

Posted

[quote name='zerduszko']Jak wskoczysz w Katowicach na A4 i zjedziesz na A1 na węźlice Sośnica (kierunek Ostrawa/Gorzyczki zdaje się), to zjedziesz przed bramkami. Jeżdżę często, to wiem :) :P[/QUOTE]

no własnie tak coś mi świtało, że ten kawałek chyba jeszcze nie ma haraczu :lol: no to tak zrobię :D

Posted

Bardzo słodko :mad: A jak słodko wszystkich wybłotkował? :eviltong: Z wszelkich plag egipskich dlaczmeu mi się trafiła jęczydupka :placz:

Ale dziś już sam doszedł do lasu, przeszedł cały spacer i wrócił :multi: Na koniec spotkałam znajomych z psem i tak się zagadaliśmy, że mi usnął na rekach :lol: Mamy piękna wiosnę i masę ludzie poznaliśmy na spacerze :multi:

Posted

[quote name='malawaszka']ale tak słodko - mamo na rączki bo błoto tu straszliwe jest :lol:[/QUOTE]

Jęczydupienie moze być słodkie tylko dla NIE właściciela:evil_lol:
[quote name='zerduszko']Powiem Wam... dziś mały kopulował na Liz, coś mu wyszło i chyba stwierdził, że to zbędne, bo chciał odgryźć :diabloti:[/QUOTE]

Ojć :lol:

Posted

tak to jest z maleństwami, psimi czy ludzkimi, czasem jęczą, stękają i marudzą;)

[QUOTE]zerduszko [INDENT] Powiem Wam... dziś mały kopulował na Liz, coś mu wyszło i chyba stwierdził, że to zbędne, bo chciał odgryźć :diabloti: [/INDENT]
[/QUOTE]

no, zeby sobie krzywdy nie zrobił pierdulinek :roll:

[QUOTE]Ale dziś już sam doszedł do lasu, przeszedł cały spacer i wrócił :multi:[/QUOTE]
no proszę jaki dzielny chopcik :p

Posted

[quote name='Fides79']tak to jest z maleństwami, psimi czy ludzkimi, czasem jęczą, stękają i marudzą;)[/QUOTE]
No... dlatego szczeniak uświadomił mi, że ja i dzieci to pomyłka ;)

[quote name='Fides79']no, zeby sobie krzywdy nie zrobił pierdulinek :roll:[/QUOTE]
Żebyś wiedział, ze sobie dziurkę zrobił :shake: Jakiś taki napaleniec mi się trafił, jak nie na suki włazi, to sobie tam gmera :look3:

Posted

[QUOTE]Żebyś wiedział, ze sobie dziurkę zrobił :shake: Jakiś taki napaleniec mi się trafił, jak nie na suki włazi, to sobie tam gmera :look3:[/QUOTE]

łooj, jak dziurkę, no nie mogę tego pojąć
Felek, dopóki nie zaprowadziłam go na kastrację też sobie gmerał i molestował swoje posłania :roll:

Posted

Dzis było mega cicho :Cool!: 5 h sami i tylko jedno sii na gazetkę :D
Kupiłam mu smyczke, taką sama jaka kupiłam kiedyś Sadie, tylko ta kobyła ją rozwaliła, karabińczyki nie wytrzymały :eviltong:

Mały się rozkręca, a stosunki się ocieplają ;) Jedziemy jednak do weta, bo sioorek wygląda na sinego :shake:

W całej okazałości :diabloti:

[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/k004.jpg[/IMG]

Ta jakość :D

[url]http://www.youtube.com/watch?v=tgH4iq6N-2M&list=HL1362171176&feature=mh_lolz[/url]