zerduszko Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 A tu źle? Przynajmniej nikt nas nie podgląda :eviltong: Quote
Saththa Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='zerduszko']A tu źle? Przynajmniej nikt nas nie podgląda :eviltong:[/QUOTE] jak to nikt Was niepodgląda? a my?:) Quote
Margi Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Ja podglądam i się nie udzielam bo mam poplątany tydzień.:evil_lol: Quote
Fides79 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [QUOTE]Na razie jest opcja, że "nic nie robisz przy psie, to ja mu dam imię", ale jak rano wyszłam to może uda mi się przegłosować. [/QUOTE] powiedz, że to pies dla Ciebie prezenice, wiec Twój i skoro tak to Ty decydujesz jak się bedzie nazywał :cool3: Quote
zerduszko Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='Fides79']powiedz, że to pies dla Ciebie prezenice, wiec Twój i skoro tak to Ty decydujesz jak się bedzie nazywał :cool3:[/QUOTE] Jak to mój mąż stwierdził "prezent nieudany, pies jest mój" :diabloti: Quote
zerduszko Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Bylismy u weta gnojka odrobaczyć, waży 2,8 kg :p Ale toto rozdarte :mad: Na ludzi już.... Zawsze się zastanawiałam, czy jakby Sadie ktoś od początku temperował, to byłaby inna. To teraz będę miała okazję sprawdzić :placz: Ale za to w transporterze tylko chwilkę popiszczał, a jeździliśmy po sklepach itd. Quote
Fides79 Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='zerduszko']Jak to mój mąż stwierdził "prezent nieudany, pies jest mój" :diabloti:[/QUOTE] odp Mu, że 'kto daje i odbiera ten... ':eviltong: Quote
Margi Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Jak to prezent nieudany,przecież on jest taki rozkoszny.;) Quote
zerduszko Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Chcesz? :diabloti: A tak serio, to się wkurzyłam, bo to nie jest tylko taka gadka, że zwierzaków na prezent się nie daje :shake: Już pomijając, że psa na stałe chciałam za dwa lata.. że sobie chciałam wybrać sama, że starszego... to kurde! chciałbym mięć choć wolne pierwszy tydzień :angryy: I niekoniecznie w lutym szczeniaka ;) A brzydki jest bardzo, ale mi to loto :) Tylko mu ten świński ogonek wyprostuję ;) Quote
malawaszka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 hahha świński ogonek ma? rany ale on tak serio serio prezent niespodzianka????? ja bym chyba opipiała z radości jakby mi J olbrzymka sprezentował hah Quote
weszka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Tak to jest z planowaniem ;) Miał być taki i śmaki a jest rozdarty ze świńskim ogonkiem ;) Ale dasz radę, początki bywają trudne. A spacerować można i z taką bandą :cool3: [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-zIeUyMqxLFg/Tt-nKWmLNQI/AAAAAAAAJVI/MQishcayVYk/s640/DSC_0477.JPG[/URL] Quote
zerduszko Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 (edited) [quote name='malawaszka']hahha świński ogonek ma? rany ale on tak serio serio prezent niespodzianka????? ja bym chyba opipiała z radości jakby mi J olbrzymka sprezentował hah[/QUOTE] Jak mu pokazałam Jadźko-Lizkę, to była rozmowa, ze jak szczeniaka, to lepiej na wiosnę, ze urlop, że jak już z Liz ogarnę się na torze.... a w ogóle zwariowałam, bo na co nam kolejny pies ;) W czwartek dzwoni do mnie siostra, gdzie te szczeciniaki były, bo koleżanka szuka. Umawiamy sie na walentynkowa kolację z Damianem, wraca z pracy zamiast z kwiatami... to ze szczeniakiem. Więc serio - prezent niespodzianka walentynkowa :lol: Jakbym dostała takiego jak wymarzyłam, to pewnie też bym sie posikała. A jakbyś dostała kota? :diabloti: Ma zakręcony ;) [quote name='weszka']Tak to jest z planowaniem ;) Miał być taki i śmaki a jest rozdarty ze świńskim ogonkiem ;) Ale dasz radę, początki bywają trudne.[/QUOTE] No i oby się okazał jak to bywa - niechciany, nei taki, nie wtedy, ale najkochańszy :loveu: [quote name='weszka']A spacerować można i z taką bandą :cool3: [URL]https://lh4.googleusercontent.com/-zIeUyMqxLFg/Tt-nKWmLNQI/AAAAAAAAJVI/MQishcayVYk/s640/DSC_0477.JPG[/URL][/QUOTE] Zawsze Cie podziwiałam za to :) Mi się najlepiej spaceruje z średnimi psami.... małe się pałętają pod nogami za bardzo ;) Mi się ta sunia tez podobała [url]http://zwierzakidoadopcji.ekrakow.pl/?p=852[/url] Edited February 22, 2013 by zerduszko Quote
malawaszka Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 [quote name='zerduszko']A jakbyś dostała kota? :diabloti: [/QUOTE] ahaha to byłby cios poniżej pasa :lol: Quote
annika Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='zerduszko']wraca z pracy zamiast z kwiatami... to ze szczeniakiem. Więc serio - prezent niespodzianka walentynkowa :lol: romantycznie:evil_lol: Quote
zerduszko Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='malawaszka']ahaha to byłby cios poniżej pasa :lol:[/QUOTE] Szczeniak teraz tez jest :lol: Jeszcze nie czorny :diabloti: Kupiłam dziś wymarzoną obrożę! Jak ją zobaczyłam pierwszy raz zdaje się u Waszkowego psa, to oszalałam. Droga była, ale szczeniaka mam pierwszy i chyba ostatni raz, to co będę sobie żałować :loveu: Postaram się ogarnąć i obfocić w nowej pięknej obróżce ;) Dziś został sam na 3 h, całkiem sam bez suk! I tylko trochę pisnął. Mega sukcessss :loveu: Quote
malawaszka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 wow wow pokaż obróżkę :lol: z dżecikami??? :lol: Quote
zerduszko Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Taka [URL]http://shih-tzu.pl/sklep/image/cache/data/produkty_obroze/obroza_mac_15-25_niebieska-650x650.jpg[/URL] Ale nie kupiłam smyczy, a same czarowne mam :shake: Ty miałaś takie szelki czerwone czy obrożę? Quote
Saththa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Obroża przecudowna!!!! Bożesz jaki on jest malutki... Połowa Fixa a mnie sie Fix takk i malusi wydaje:lol: Quote
zerduszko Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Nie liczyłabym, że Fix na miniaka wyrośnie ;) Tylko on chyba miesiąc starszy od B. Quote
Saththa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='zerduszko']Nie liczyłabym, że Fix na miniaka wyrośnie ;) Tylko on chyba miesiąc starszy od B.[/QUOTE] A nie no ja tez na to nie liczę;) Raczej blziej sredniego psa będzie ;) tak do kolana myslę;) Bo wielkości miniatur to on jest chyba teraz... w szyjce 30 cm ma prawie;) Quote
malawaszka Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='zerduszko']Taka [URL]http://shih-tzu.pl/sklep/image/cache/data/produkty_obroze/obroza_mac_15-25_niebieska-650x650.jpg[/URL] Ale nie kupiłam smyczy, a same czarowne mam :shake: Ty miałaś takie szelki czerwone czy obrożę?[/QUOTE] achhh uwielbiam te rzeczy - mam kilka :D dla maluchów dwie obrózki takie, chyba dla średniego też mam i dla olbrzyma szelki, smycz i obrożę :errrr: wszystko czerrwone :oops: Quote
zerduszko Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Ło matko, dla olbrzymek to chyba ze 100 szele :shake: Dla mojego małego w sklepie 30 parę zł :shake: Mi się juz wsio czerwone znudziło, ładne sa te sraczkowate, ale na nim by się gubiły. Marzyłam o niebieskich, a jak jeszcze u Fixa zobaczyłam, to już nie umiałam wytrzymać! Zaczęłam robić foty i bateria padła. Co za peszek :diabloti: Ale ładuję ;) Quote
Saththa Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Ładuj ładuj!! :) cudny ten sklep;) tak myślę bo az sie boje wejsc .. Fix ma zwykłą parcianą obroże za 9 zł :evil_lol: a i tak mu skracałam i obcinałam :lol: Quote
wilczy zew Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='zerduszko'] Tylko mu ten świński ogonek wyprostuję ;)[/QUOTE] utnij,mnie się bardzo podoba ogryzek u mojej psicy :) :evil_lol: [quote name='Saththa'] Fix ma zwykłą parcianą obroże za 9 zł :evil_lol: a i tak mu skracałam i obcinałam :lol:[/QUOTE] i słusznie,dla szczeniaka to szkoda ładować kasę w obrożę czy szelki z których wyrośnie Quote
Recommended Posts