Saththa Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='zerduszko']Jak dożyje :grab: Wariują z Jadźka okropnie i już kuleje :shake: bo się księciuniu był zahaczył :evil_lol: Matko, za stara jestem. Muszę iść spać! Narka :eviltong:[/QUOTE] Oooo kurde blaszka :) Gratuluje;) Quote
malawaszka Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 haha przez Was też by mi się chciało szczylka jakiegoś :lol: ale u mnie to byłby już meksyk totalny :lol: Quote
zerduszko Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Cicho, bo pracujemy ostro :) Pierwszy spacer 4:30 :mdleje:Rano byliśmy na treningu, poznaliśmy fajne duzie psi, fajne ciocie i wujków. W drodze powrotnej koś darł ryja przez 40 minut, na 45 minut jazdy :evil_lol: Potem zwierza zostały same, na jakieś 2,5 h ;) Potem się bawiliśmy, nowa ryba Jagody poznana dogłębnie. I latamy w koło sikać :mdleje: Lizka jest mega obrażona :shake: Ale muszę ja przytemperować, bo źle mi uczy szczylka łazić po krzakach :mad: Quote
Saththa Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Jak tam Twe czerwone światła?:) [URL]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Maluszek002.jpg[/URL] cudne to legowisko :iloveyou: Skąd macie?:) [quote name='Margi']Jakieś fotki poprosimy.[/QUOTE] Popieram!!:) Quote
wilczy zew Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='malawaszka']haha przez Was też by mi się chciało szczylka jakiegoś :lol: ale u mnie to byłby już meksyk totalny :lol:[/QUOTE] sceniacki są fajne ale to ciągłe przeciekanie i gryzienie wszystkiego,to jakoś nie dla mnie ale obserwacja jak maluch rozwija się i mądrzeje-coś niesamowitego [quote name='Margi']Jakieś fotki poprosimy.[/QUOTE] popieram Quote
zerduszko Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 Nie robiłam fot, bo nie miałam kiedy. Jutro. A czerwone światło me, lata z psem o 5-6 rano na spacer. A drugie światło mi proponowało, że w razie "W" możemy go przywozić na cały dzień :nerwy: Legowisko mamy z allegro. Na focie mały leży na wyjmowanej poduszce. Legowiska nie polecam, bo nie jest 100% rozbieralne i ledwo co się mieszczą boki do pralki :shake: ale poza tym się sprawdza. WZ- Swiss był dorosły i też przeciekał, a Lizka dalej gryzie :shake: Quote
Saththa Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 sceniaczki jak dzieci sa fajne ale u kogoś :) pociumciac i oddac mamie :lol: I to mówiłam ja;) Mam całe podrapane łapki:lol: Pokaż go;) Quote
Saththa Posted February 16, 2013 Posted February 16, 2013 [quote name='zerduszko'] A czerwone światło me, lata z psem o 5-6 rano na spacer. A drugie światło mi proponowało, że w razie "W" możemy go przywozić na cały dzień :nerwy: [/QUOTE] hehehehehheh to tak całkiem jak moje zielone światła :) tylko moje beda przyjzedzać ale tez wychodza;) Quote
WATACHA Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 A mnie się nie chce sceniacka, wystarczył mi jeden jakieś 5 lat temu, mimo, że kocham go ogromnie to wystarczy :) Quote
zerduszko Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Myślę, że mi ten też starczy na najbliższe 100 lat :diabloti: Matko, on w nocy też by potrzebował chodzić co kilka godzin siku :mdleje: Lizka ciut lepiej :multi: Quote
wilczy zew Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 może ma przeziębiony pęcherz? fajnie,że Lizka zaczyna się odbrażać :multi: Quote
zerduszko Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Lizka obrażona, gdyby mogła, to by się tam sama zamknęła :lol: Ale dziś już nie siedzi non stop w klatce ;) [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Pawelki 2011/DSC_0356.jpg[/IMG] Lizka kocha szczeniaki :diabloti: [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Lola/LiziLola004.jpg[/IMG] [IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Szczeniaki/spiochy017.jpg[/IMG] Poszłam z Liz na spacer, ale się z nią chciała pobawić haszczka nachalna i dawaj ją ganiać! Lizka przerażona, tamta nakręcona, a właścicielka diabli wiedza gdzie drze się :mad: Babka jęzor do ziemi, idealnie sobie wybrała psa do możliwości :evil_lol: Trochę mi jej nawet żal było. Denerwuje mnie to strasznie :shake: Chyba małego nie nauczę czekać na pozwolenie, tylko niech lata gdzie chce i się wszyscy znienawidzenia właściciele labradorów i haszzaków szarpią ze swoimi psami :diabloti: Mały w tym czasie spał grzecznie, nie rozpaczał że poszłyśmy. Tylko mamy srakulca :shake: Prosimy o kciuki żeby to tylko taki zwyczajowy srakulec :shake: Z sikaniem myślę, że jak u szczeniaka: po spaniu, po zabawie, po jedzeniu... czyli 24 siki an dobę :lol: Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='zerduszko']Tylko mamy srakulca :shake: Prosimy o kciuki żeby to tylko taki zwyczajowy srakulec :shake: [/QUOTE] Trzymam kciuki... i wiem co czujesz :roll: Lizka za tymi kratami... starsznie... jak demon szatan jakis. A co to za jasna kulka? Quote
zerduszko Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 No bojam się trochę srakulca, ale apetyt i humor jest :) Jasna to Loala, moja ex tymczaska sprzed 3 lat dokładnie. Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='zerduszko']No bojam się trochę srakulca, ale apetyt i humor jest :) Jasna to Loala, moja ex tymczaska sprzed 3 lat dokładnie.[/QUOTE] to dobrze ze i jedno i drugie ejst ;) A to nie moje czasy ;) te 3 lata temu:) Quote
Margi Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Ja myślę,że to po jedzeniu.Ureguluje się. Fidze kilka razy zmieniałam pokarm zanim się wszystko uregulowało.Miała biegunkę nawet po bardzo dobrych karmach. Quote
malawaszka Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 nooo i tutaj też problemom żołądkowym mówimy NIE!!! :lol: foty Lizki ze szczeniakami są boskie hahahaha Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 Problemy zołądkowe jak i piszczace zabawki są złe! Quote
zerduszko Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='Margi']Ja myślę,że to po jedzeniu.Ureguluje się. Fidze kilka razy zmieniałam pokarm zanim się wszystko uregulowało.Miała biegunkę nawet po bardzo dobrych karmach.[/QUOTE] Oby! Ale ja mam już spaczone spojrzenie po Suple ;( i sie bojam zawsze. Sandra - jeszcze piszczące psy są złe! Ale z neigo kamerzysta :lol: Nagrywam go jak wychodzę na chwilę i oczywiście musiał przestawić kamerę ;) Więcej dokazuje niż jak jesteśmy :lol: Trzeba będzie lepiej zabezpieczyć mieszkanie ;) Quote
Saththa Posted February 17, 2013 Posted February 17, 2013 [quote name='zerduszko'] Sandra - jeszcze piszczące psy są złe! [/QUOTE] No to tez fakt... chociaz chwilowo mam cicho bez piszczałek, ale Tazzio mruczy :lol: Quote
Recommended Posts