Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='zerduszko']Jak dożyje :grab: Wariują z Jadźka okropnie i już kuleje :shake: bo się księciuniu był zahaczył :evil_lol: Matko, za stara jestem. Muszę iść spać! Narka :eviltong:[/QUOTE]

Oooo kurde blaszka :)

Gratuluje;)

Posted

Cicho, bo pracujemy ostro :) Pierwszy spacer 4:30 :mdleje:Rano byliśmy na treningu, poznaliśmy fajne duzie psi, fajne ciocie i wujków. W drodze powrotnej koś darł ryja przez 40 minut, na 45 minut jazdy :evil_lol: Potem zwierza zostały same, na jakieś 2,5 h ;) Potem się bawiliśmy, nowa ryba Jagody poznana dogłębnie. I latamy w koło sikać :mdleje:

Lizka jest mega obrażona :shake: Ale muszę ja przytemperować, bo źle mi uczy szczylka łazić po krzakach :mad:

Posted

Jak tam Twe czerwone światła?:)

[URL]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Maluszek002.jpg[/URL] cudne to legowisko :iloveyou: Skąd macie?:)

[quote name='Margi']Jakieś fotki poprosimy.[/QUOTE]

Popieram!!:)

Posted

[quote name='malawaszka']haha przez Was też by mi się chciało szczylka jakiegoś :lol: ale u mnie to byłby już meksyk totalny :lol:[/QUOTE]

sceniacki są fajne ale to ciągłe przeciekanie i gryzienie wszystkiego,to jakoś nie dla mnie ale obserwacja jak maluch rozwija się i mądrzeje-coś niesamowitego

[quote name='Margi']Jakieś fotki poprosimy.[/QUOTE]

popieram

Posted

Nie robiłam fot, bo nie miałam kiedy. Jutro.

A czerwone światło me, lata z psem o 5-6 rano na spacer. A drugie światło mi proponowało, że w razie "W" możemy go przywozić na cały dzień :nerwy:

Legowisko mamy z allegro. Na focie mały leży na wyjmowanej poduszce. Legowiska nie polecam, bo nie jest 100% rozbieralne i ledwo co się mieszczą boki do pralki :shake: ale poza tym się sprawdza.

WZ- Swiss był dorosły i też przeciekał, a Lizka dalej gryzie :shake:

Posted

[quote name='zerduszko']

A czerwone światło me, lata z psem o 5-6 rano na spacer. A drugie światło mi proponowało, że w razie "W" możemy go przywozić na cały dzień :nerwy:
[/QUOTE]

hehehehehheh

to tak całkiem jak moje zielone światła :) tylko moje beda przyjzedzać ale tez wychodza;)

Posted

Lizka obrażona, gdyby mogła, to by się tam sama zamknęła :lol: Ale dziś już nie siedzi non stop w klatce ;)

[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Pawelki 2011/DSC_0356.jpg[/IMG]

Lizka kocha szczeniaki :diabloti:

[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Lola/LiziLola004.jpg[/IMG]

[IMG]http://i805.photobucket.com/albums/yy335/kmlz/Szczeniaki/spiochy017.jpg[/IMG]

Poszłam z Liz na spacer, ale się z nią chciała pobawić haszczka nachalna i dawaj ją ganiać! Lizka przerażona, tamta nakręcona, a właścicielka diabli wiedza gdzie drze się :mad: Babka jęzor do ziemi, idealnie sobie wybrała psa do możliwości :evil_lol: Trochę mi jej nawet żal było.
Denerwuje mnie to strasznie :shake: Chyba małego nie nauczę czekać na pozwolenie, tylko niech lata gdzie chce i się wszyscy znienawidzenia właściciele labradorów i haszzaków szarpią ze swoimi psami :diabloti:

Mały w tym czasie spał grzecznie, nie rozpaczał że poszłyśmy. Tylko mamy srakulca :shake: Prosimy o kciuki żeby to tylko taki zwyczajowy srakulec :shake: Z sikaniem myślę, że jak u szczeniaka: po spaniu, po zabawie, po jedzeniu... czyli 24 siki an dobę :lol:

Posted

[quote name='zerduszko']Tylko mamy srakulca :shake: Prosimy o kciuki żeby to tylko taki zwyczajowy srakulec :shake: [/QUOTE]

Trzymam kciuki... i wiem co czujesz :roll:

Lizka za tymi kratami... starsznie... jak demon szatan jakis.

A co to za jasna kulka?

Posted

[quote name='zerduszko']No bojam się trochę srakulca, ale apetyt i humor jest :)

Jasna to Loala, moja ex tymczaska sprzed 3 lat dokładnie.[/QUOTE]

to dobrze ze i jedno i drugie ejst ;)

A to nie moje czasy ;) te 3 lata temu:)

Posted

Ja myślę,że to po jedzeniu.Ureguluje się.
Fidze kilka razy zmieniałam pokarm zanim się wszystko uregulowało.Miała biegunkę nawet po bardzo dobrych karmach.

Posted

[quote name='Margi']Ja myślę,że to po jedzeniu.Ureguluje się.
Fidze kilka razy zmieniałam pokarm zanim się wszystko uregulowało.Miała biegunkę nawet po bardzo dobrych karmach.[/QUOTE]
Oby! Ale ja mam już spaczone spojrzenie po Suple ;( i sie bojam zawsze.

Sandra - jeszcze piszczące psy są złe!

Ale z neigo kamerzysta :lol: Nagrywam go jak wychodzę na chwilę i oczywiście musiał przestawić kamerę ;) Więcej dokazuje niż jak jesteśmy :lol: Trzeba będzie lepiej zabezpieczyć mieszkanie ;)