Savannah Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='agabass'] super basków[/quote] ale świetne określenie! :) jakby baski były bohaterami komiksów! :) super :wink:
baskomaniak Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Savannah'][quote name='agabass'] super basków[/quote] ale świetne określenie! :) jakby baski były bohaterami komiksów! :) super :wink:[/quote] [color=red][b]Bo są ![/b][/color] Nie oglądasz serialu [i][b]"Kociokwik..." [/b][/i]? Razem z baskami grają w nim również inne zwierzaki Dogomaniaków. [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23533] Zapraszam [/url] Pozdrawiam. :D
Asiaczek Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [b]Agabass[/b] - jakoś ostatnio mało było Ciebie widać na forum. Popraw się! pzdr.
Savannah Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='baskomaniak'][quote name='Savannah'][quote name='agabass'] super basków[/quote] ale świetne określenie! :) jakby baski były bohaterami komiksów! :) super :wink:[/quote] [color=red][b]Bo są ![/b][/color] Nie oglądasz serialu [i][b]"Kociokwik..." [/b][/i]? Razem z baskami grają w nim również inne zwierzaki Dogomaniaków. [url=http://www.dogomania.pl/index.php?name=PNphpBB2&file=viewtopic&t=23533] Zapraszam [/url] Pozdrawiam. :D[/quote] dawno temu widziałam, szczerze to dawno nie zagladałam :oops: poprawie się :P :wink:
Savannah Posted October 16, 2005 Posted October 16, 2005 [quote name='Basenji']Też tak myślę. Zdrówko :lol:[/quote] :wink:
Savannah Posted October 17, 2005 Posted October 17, 2005 [quote name='agabass']poprawiam się :lol:[/quote] agabass, pisz więcej :wink: Pzdr
Asiaczek Posted November 1, 2005 Posted November 1, 2005 TATA/Węgry, 29-30.10.2005 r. SOBOTA - Galen Tibor (H) pies posrednia IT'S RAINING MAN YPSILON suki mlodziez BARI NAPSUGAR AFRICA BESSY LEMBERGI BOX IZARRA NIEDZIELA - Siegfried Peter (D) pies posrednia IT'S RAINING MAN YPSILON - CAC, r.CACIB champion EIWO HANACEK - CAC, CACIB ([b]HUNGARIA GRAND CHAMPION!)[/b] suki mlodziez BARI NAPSUGAR AFRICA BESSY - [b]BOB[/b] LEMBERGI BOX IZARRA SUNTRIBE'S SHMI SKYWALKER - dosk. Może Ypsylon wstawi wyniki albo poda mi, to ja je wstawię do tego postu... Ale będeępróbowała też inną drogą - napiszę do zaprzyjaźnionej Węgierki, która na tej wystawie wystawiała swoją sunię. Może Jej udało się zanotować wyniki. PS - wstawiam wyniki, jakie udało mi się uzyskac od zaprzyjaxnionej Węgierki. Pzdr. Pzdr.
karenina Posted November 2, 2005 Posted November 2, 2005 Asiaczek, wg tego co ja pamietam, to pierwszego dnia CACIB IT`S RAINING MAN Ypsylon, a drugiego CACIB pies z kl. championów.
Asiaczek Posted November 4, 2005 Posted November 4, 2005 Jak Ypsylon znajdzie czas, to pewnie poda nam wszystkie wyniki. Ja wstawiłam tylko te, które podała mi koleżanka z Węgier. Pzdr.
gmk Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [b]POZNAN[/b] Sędzia Pani Iwona Urbanowska Psy klasa Otwarta Faraoland VICTORY & FREEDOM V1,CWC,CACIB, BOS ,Zwycięzca Polski `2005 Sunie klasa Młodzieży Stellanova ONLY V1, Zwycięzca Młodzieży, Młodzieżowy Zwycięzca Polski `2005 PAKANYA Liwang VG 2 Sunie Klasa Otwarta CHATTANOOGA CHOO CHOO Ypsylon , V1, CWC. Res.CACIB Sunie Klasa Championów PEPSI COLA Ypsylon, V1,CWC,CACIB, BOB, Zwycięzca Polski`2005 Klassic`s A STAR IN STRIPES - nieobecna Zwycięzcom Gratuluje Osobno dziękuję Joasi za przepiękne wystawienie w ringu naszego Vicka ! Jeszcze troszkę mniej nerwów (więcej odwagi) a będzie perfekcyjnie Pozdrawiam ps Dla tych co nie wiedzą V1 - ocena doskonała , lokata pierwsza, VG 2 ocena bardzo dobra lokata druga
Basenji Posted November 7, 2005 Author Posted November 7, 2005 Gratulacje dla wszystkich włascicieli i wystawiających> :lol: O którą Joasię chodzi? I co to za wystawy. gdzie dają tytuły mistrza pl? To jakieś lepsze od klubówki? zdrówko
gmk Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Juz wyjaśniam Chodzi o Joannę Wietrzykowską- Młodego Prezentera która czasami wystawia na ringu nasze basenji i prezentuje je w konkurencjach właśnie dla Młodych Prezenterów. Joasia ma świetną rękę do psów, a basenji rozumie w mgnieniu oka. Brak jej tylko pewności siebie, ale jak tak pojeździ w przyszłym roku z psami na wystawy to może odnieśc spektakularne sukcesy. Basenji- na wystawach oprócz oceny psów jest konkurencja dla Młodych pasjonatów którzy prezentują psy. Na ich ringu nie ocenia się psa tylko sposób prezentacji. Młodzi ludzie przez cały rok zbierają punkty na różnych wystawach a finały są w Poznaniu. Na pewno wiele, duuużo młodszych ode mnie osób napisze o tym ciekawiej. Poznań to najważniejsza Międzynarodowa Wystawa w Polsce. W każdym kraju są wystawy gdzie przyznawane są tytuły Zwycięzca danego kraju w danym roku. Nie znaczy to że Klubowa jest mniej ważna. Jest kilka wystaw na których mozna zdobyc dodatkowe tytuły. Na przykład w przyszłym roku mamy wystawę klubową i jednocześnie we wrześniu wystawę Grupy V . Niby to samo a jednak nie. Pozdrawiam
Gidget Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 [quote]Osobno dziękuję Joasi za przepiękne wystawienie w ringu naszego Vicka ! Jeszcze troszkę mniej nerwów (więcej odwagi) a będzie perfekcyjnie [/quote] to ja dziękuję, ze miałam taką przyjemność wystawić Vicka. :) odwagi niestety nadal brakuje, po ostatnich wpadkach na MP i ringu w Sopocie trochę uciekła. ale mam nadzieję, że w przyszłym roku będzie o niebo lepiej. :) [quote]Joasia ma świetną rękę do psów, a basenji rozumie w mgnieniu oka. Brak jej tylko pewności siebie, ale jak tak pojeździ w przyszłym roku z psami na wystawy to może odnieśc spektakularne sukcesy. [/quote] dziękuję za takie miłe słowa, teraz wyglądam dokładnie tak- :oops: mam nadzieję, że jeszcze kiedyś na ringu się przydam :)
Savannah Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Ja dodam coś od siebie. Basenji wystawia się stosunkowo łatwo...jak dla mnie łatwiej niż goldeny. Asiaczku chyba nie wystawiam źle? :lol: :wink: [URL=http://imageshack.us][img]http://img203.imageshack.us/img203/6693/lidka20i20felka20basenji2rd.jpg[/img][/URL] Pzdr. :wink:
Asiaczek Posted November 7, 2005 Posted November 7, 2005 Pare osób pomagało mi w tym sezonie prezentować moje baski na wystawach i nie miałam i nie mam żadnych zastrzeżeń; trzeba tylko trochę poćwiczyć wcześniej i... jest super! [b]Savannah, Chatanga, Agacia[/b] - dzięki za pomoc!!! Pzdr.
Savannah Posted November 8, 2005 Posted November 8, 2005 a czy tu kiedyś nie było miło? :roll: :wink:
Savannah Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='gmk']Tak Pozdrawiam[/quote] ciekawe tylko kiedy.... :roll: tutaj w przeważającej częsci NIE MA osób nie miłych :wink:
Basenji Posted November 9, 2005 Author Posted November 9, 2005 [quote name='Savannah'][quote name='gmk']Tak Pozdrawiam[/quote] ciekawe tylko kiedy.... :roll: tutaj w przeważającej częsci NIE MA osób nie miłych :wink:[/quote] O przepraszam. Ja bywam bardzo niemiły! Zdrówko
Savannah Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Basenji'][quote name='Savannah'][quote name='gmk']Tak Pozdrawiam[/quote] ciekawe tylko kiedy.... :roll: tutaj w przeważającej częsci NIE MA osób nie miłych :wink:[/quote] O przepraszam. Ja bywam bardzo niemiły! Zdrówko[/quote] :evilbat: no wiesz Basenji...ale ty jak jestes nie miły to w pozytywach :wink:
gmk Posted November 9, 2005 Posted November 9, 2005 [quote name='Savannah'] ciekawe tylko kiedy.... :roll: tutaj w przeważającej częsci NIE MA osób nie miłych :wink:[/quote] Ja nie mówię wcale o osobach, mówię o atmosferze, a to dwie zupełnie inne rzeczy... I nie rozumiem : "...tutaj w przeważającej częsci... "??? Pozdrawiam
Recommended Posts