Savannah Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Asiaczek']Kosice/Słowacja, 17.07.2005 r. sędzia: Jaroslav Matyas/Słowacja PSY kl. mł. Abotere's ADUNBI - CAC, [b]BOB, BOG1[/b] (od dzisiaj mówię na niego "Boguś"!!!) kl. ch FARIQUE - FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC SUKI kl. mł. HERE AND THERE Asiaczek - CAJC kl. ch FELMERIA - FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC Para hodowl. - [b]III miejsce[/b] Grupa hodowl. - [b]I miejsce[/b] Więcej info. nt wystawy - topik "Kosice...". Pzdr.[/quote] GRATULACJE :BIG: :angel: :B-fly: [b]Asiaczku[/b] :wink: ja tam zawsze wiedziałam że Gusio daleko zajdzie, wiesz o tym :D :wink: Gusio mój faworyt forever :D 8) Pozdrawiam Lidka i Villarica
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 No, dzięki, dzięki. Gusio-pręgusio vel Boguś chodzi po domu z podniesioną główką. Może wiecie, dlaczego? :D Pzdr.
Savannah Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Asiaczek']No, dzięki, dzięki. Gusio-pręgusio vel Boguś chodzi po domu z podniesioną główką. Może wiecie, dlaczego? :D Pzdr.[/quote] no wiadomo, wiadomo :wink: uścisk łapki dla Gusia :D Pozdrawiam Lidka i Villarica
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [b]CWC-Olsztyn, 3.7.2005 r.,[/b] sędzia: B. Larska/PL SUKI kl. p ICE from Africa - abs. kl. ch FLOWER YPSYLON Ananty - abs. Pzdr.
Savannah Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 [quote name='Asiaczek'][b]CWC-Olsztyn, 3.7.2005 r.,[/b] sędzia: B. Larska/PL SUKI kl. p ICE from Africa - abs. kl. ch FLOWER YPSYLON Ananty - abs. Pzdr.[/quote] szkoda :( Pozdrawiam PS: SH w Olsztynie wygrał BIS Lidka i Villarica
Asiaczek Posted July 18, 2005 Posted July 18, 2005 CWC - Gdynia, 17.07.2005 r. - no basenjis entered. CWC - Krosno, 17.07.2005 r. - no basenjis entered. Pzdr.
Savannah Posted July 19, 2005 Posted July 19, 2005 [quote name='Asiaczek']CWC - Gdynia, 17.07.2005 r. - no basenjis entered. CWC - Krosno, 17.07.2005 r. - no basenjis entered. Pzdr.[/quote] kolejne złe wiesci :-? Pozdrawiam Lidka i Villarica
Savannah Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 [quote name='Asiaczek']Może klonowanie załatwi sprawę? :o Pzdr.[/quote] by moze :-? Pzdr
Asiaczek Posted July 20, 2005 Posted July 20, 2005 To kto zaczyna tę zabawę? Jak już będa wyniki, proszę dać znać na DGM. Ja moge byc trzecia-czwarta w kolejce. Pierwsza nie chcę. Pzdr.
Savannah Posted July 23, 2005 Posted July 23, 2005 [quote name='Asiaczek']To kto zaczyna tę zabawę? Jak już będa wyniki, proszę dać znać na DGM. Ja moge byc trzecia-czwarta w kolejce. Pierwsza nie chcę. Pzdr.[/quote] chyba nikt nie chce byc pierwszy :lol: Pzdr Lidka i Villarica
Asiaczek Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Eee, czasami bycie pierwszym (np. na wystawie) nie jest takie złe, co? Znasz to z autopsji, i ja też. :D Pzdr.
Asiaczek Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Augustów/PL, 24.7.2005 r. sędzia: Maciej Kozber/PL SUKI kl. mł. HERE AND THERE Asiaczek - dosk., Zwyc. Młodzieży, Best Junior, [b]BOB[/b] - nowy [b]Młodziezowy Champion Polski!!! Pzdr.[/b]
Asiaczek Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Haapsalu/Estonia, 24.7.2005 r. sędzia Joop HIDDES/Holandia PSY kl. u (!) FARAOLAND Thunderflash to Ribessita - CAC, BOS,[b]BOB[/b] kl. ch FARIQUE - FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, nowy [b]Champion Estonii[/b] SUKI kl. o YULARA INULA - bdb kl. ch FELMERIA - FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, BOS, nowy [b]Champion [/b][b]Estonii.[/b] Para hodowlana (Farik + Felka) = III miejsce. Pzdr.
agabass Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [b][color=red][size=7]GRATULACJE [/size][/color][/b] :laola: :multi: :thumbs: :drinking:
Savannah Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='Asiaczek']Augustów/PL, 24.7.2005 r. sędzia: Maciej Kozber/PL SUKI kl. mł. HERE AND THERE Asiaczek - dosk., Zwyc. Młodzieży, Best Junior, [b]BOB[/b] - nowy [b]Młodziezowy Champion Polski!!! Pzdr.[/b][/quote] Gratulacje! Hipcia idzie jak burza! a kto ją tam pokazywał Asiaczku? :) Pozdrawiam Lidka i Villarica
Savannah Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='Asiaczek']Haapsalu/Estonia, 24.7.2005 r. sędzia Joop HIDDES/Holandia PSY kl. u (!) FARAOLAND Thunderflash to Ribessita - CAC, BOS,[b]BOB[/b] kl. ch FARIQUE - FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, nowy [b]Champion Estonii[/b] SUKI kl. o YULARA INULA - bdb kl. ch FELMERIA - FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CAC, BOS, nowy [b]Champion [/b][b]Estonii.[/b] Para hodowlana (Farik + Felka) = III miejsce. Pzdr.[/quote] Hip Hip Hurra! Gratulacje :drinking: :B-fly: Pozdrawiam Lidka i Villarica
Matagi Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek']Augustów/PL, 24.7.2005 r. sędzia: Maciej Kozber/PL SUKI kl. mł. HERE AND THERE Asiaczek - dosk., Zwyc. Młodzieży, Best Junior, [b]BOB[/b] - nowy [b]Młodziezowy Champion Polski!!! Pzdr.[/b][/quote] Gratulacje! Hipcia idzie jak burza! a kto ją tam pokazywał Asiaczku? :) Pozdrawiam Lidka i Villarica[/quote] A pokazywała ją....a zajrzyj do tematu wystawa w Augustowie :lol: Fotek Hipci jest tam troszkę,jak również osoby,która ja tam pokazała :wink: :wink: :lol: :lol:
Savannah Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 [quote name='Matagi'][quote name='Savannah'][quote name='Asiaczek']Augustów/PL, 24.7.2005 r. sędzia: Maciej Kozber/PL SUKI kl. mł. HERE AND THERE Asiaczek - dosk., Zwyc. Młodzieży, Best Junior, [b]BOB[/b] - nowy [b]Młodziezowy Champion Polski!!! Pzdr.[/b][/quote] Gratulacje! Hipcia idzie jak burza! a kto ją tam pokazywał Asiaczku? :) Pozdrawiam Lidka i Villarica[/quote] A pokazywała ją....a zajrzyj do tematu wystawa w Augustowie :lol: Fotek Hipci jest tam troszkę,jak również osoby,która ja tam pokazała :wink: :wink: :lol: :lol:[/quote] już wiem, już wiem :) agabass :wink: Pozdrawiam Lidka i Villarica
Savannah Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 oj wesżłam na temat Augustowki a co sie okazało że Hipke wystawiała Kadziunia :) :) :) :) agabass myslalam że ty :wink: Pozdrawiam Lidka i Villarica
agabass Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 ja tylko pieściłam głaskałam tuliłam i przywiozłam Hipolkę a Kasia zrobiła resztę
Asiaczek Posted July 26, 2005 Posted July 26, 2005 Tak jest. [b]Agabass[/b] przywiozła i odwiozła księżniczkę Hipolkę, a [b]Kadziumia[/b] pięknie zaprezentowała ją na ringu. Obie dziewczyny (Kasia i Hipka) na ringu wyglądały superowo!!! A na zdjęciach zrobionych przez Matagi, obok ringu widać Agabass jak z zazdrością patrzy na Kadziumię biegającą i ustawiającą Hipkę. Pewnie w myślach przymierza się (Agabass) do przyszłych wyjazdów i wystaw. Trzymam kciuki za myśli Agabass. Pzdr.
Savannah Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 Trzymamy kciuki za agabass! :) Pozdrawiam! Lidka i Villarica
agabass Posted July 28, 2005 Posted July 28, 2005 [quote name='Asiaczek']Tak jest. [b]Agabass[/b] przywiozła i odwiozła księżniczkę Hipolkę, a [b]Kadziumia[/b] pięknie zaprezentowała ją na ringu. Obie dziewczyny (Kasia i Hipka) na ringu wyglądały superowo!!! A na zdjęciach zrobionych przez Matagi, obok ringu widać Agabass jak z zazdrością patrzy na Kadziumię biegającą i ustawiającą Hipkę. Pewnie w myślach przymierza się (Agabass) do przyszłych wyjazdów i wystaw. Trzymam kciuki za myśli Agabass. Pzdr.[/quote] Jak będę miała swoją małą Gandhi no to zaszalejemy na ringu a do tego czasu cichosza A i widziałam te fotki haha niezła z nas rodzinka Marcin Aga i Gom kibicują jak mało kto.
Recommended Posts