takatuka Posted August 14, 2005 Posted August 14, 2005 A ja dzisiaj spotkałam takiego basenji w Sopocie :)
Asiaczek Posted August 15, 2005 Posted August 15, 2005 [quote name='takatuka']A ja dzisiaj spotkałam takiego basenji w Sopocie :) Takatuka - dzieki za zdjęcia. A spytałaś się, co to za sztuka? Bo że jest to pies - to widać. Ale skąd, jak się nazywa itp. warto byłoby wiedzieć. pzdr. Pzdr.
Basenji Posted August 15, 2005 Author Posted August 15, 2005 No właśnie. Że jest suczka w Trójmieście to weim, ale piesiak? Może ktoś go zna? Zdrówko :lol:
Asiaczek Posted August 16, 2005 Posted August 16, 2005 Według mnie, może to byc piesek z hodowli Stellanova, bo w ub.r. widzieliśmy młodego pieska na wystawie w Kwidzyniu/Grudziądzu. Pzdr.
Asiaczek Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 Rzeszów, 21.08.2005 r. - no basenjis entered. pzdr.
takatuka Posted August 17, 2005 Posted August 17, 2005 A Toruń? Mimo, ze mam zgłoszonego samka to chyba pojade jednynie jako fotograf dogomaniacki :P Pozdrawiam elka
Asiaczek Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 takatuka napisał(a):A Toruń? Mimo, ze mam zgłoszonego samka to chyba pojade jednynie jako fotograf dogomaniacki :P Pozdrawiam elka Jezeli jest katalog przedwystawowy, to sprawdzę i napiszę, czy baski sa tam zgłoszone, czy też nie. Ale jeżeli katalogu nie będzie, to nie pozostaje nam nic innego, jak tylko czekać na "normalny" katalog i wtedy wstawić stawkę basków z Torunia. Pzdr.
Basenji Posted August 18, 2005 Author Posted August 18, 2005 A skąd ty Asiaczku masz te wszystkie informacje?? Zdrówko :lol:
baskomaniak Posted August 18, 2005 Posted August 18, 2005 TORUŃ - 21 sierpnia 2005 Basenji (Psy - championy) YUPPI YOO YEI Ypsylon Pozdrawiam. :D
Asiaczek Posted August 19, 2005 Posted August 19, 2005 Jak to skąd?! Z WYKOPALISK!!! Ty tego nie wiesz? Pewnie kopałeś nie wtym dołku, co ja... A tak na poważnie, to z topików o konkretnej wystawie. Poza tym sporo osób wysyłam mi na priv informacje o baskach na wystawach. Ale są to tylko stawki, nie ma wyników. Lecz dobre i to, prawda? Przynajmniej wiemy, co sie dzieje w polskim baskoświecie. Dzisiaj wieczorem wyjeżdżamy do Lwowa (CACIB), sędzia Szabo Bela/Węgry. Będzie też Natalia (3 baski). Na pewno obgadamy wszystkich naszych wspólnych znajomych, bo będzie też Alla (Chihuahua), która poznałam w Krakowie. Jej Czi są bezkonkurencyjne! Pzdr.
Basenji Posted August 19, 2005 Author Posted August 19, 2005 To czekam na dobre wiadomości. Zdrówko :lol:
Asiaczek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Lwów, 20.08.2005 r. sędzia Szabo Bella/Węgry PSY kl. puppy Dream of Afrika DOUBLE VINNI - obiecująca kl. p Abotere's ADUNBI - bdb kl. o Dream of Afrika AGADES KUTU - CWC, CACIB, BOB kl.ch FARIQUE FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek -CWC. SUKI kl. p HERE AND THERE - CWC kl. o FELMERIA FOR CHRISTMAS EVE Asiaczek - CWC kl.ch Dream of Afrika BIANKA BLEIZ - CWC, CACIB. Para hodowlana - I miejsce Grupa hodowlana - I miejsce. pzdr.
Basenji Posted August 22, 2005 Author Posted August 22, 2005 Brawo Asiaczek. Fajnie, że już skończyłaś zawody w tym roku. Zdrówko
Asiaczek Posted August 22, 2005 Posted August 22, 2005 Basenji napisał(a):Brawo Asiaczek. Fajnie, że już skończyłaś zawody w tym roku. Zdrówko A kto Ci tak powiedział!? :o Ja tylko skończyłam z wystawami zagranicznymi, a i to do końca nie jestem pewna, bo może pojadę do Kijowa w grudniu. Pzdr.
takatuka Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 [quote name='baskomaniak']TORUŃ - 21 sierpnia 2005 Basenji (Psy - championy) YUPPI YOO YEI Ypsylon Pozdrawiam. :D A to jego fotka
Savannah Posted August 23, 2005 Posted August 23, 2005 Asiaczek napisał(a):Basenji napisał(a):Brawo Asiaczek. Fajnie, że już skończyłaś zawody w tym roku. Zdrówko A kto Ci tak powiedział!? :o Ja tylko skończyłam z wystawami zagranicznymi, a i to do końca nie jestem pewna, bo może pojadę do Kijowa w grudniu. Pzdr. :bigok:
Basenji Posted August 23, 2005 Author Posted August 23, 2005 Coś polubiłaś Asiu te wschodnie kibelki....... :evilbat: zdrówko
Recommended Posts