Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Frytela napisał(a):
Ostatnio mi ze wszystkich wystaw przychodzą potwierdzenia z olsztyna :lol:
Mi zgłoszenie doszło w poniedziałek.

W Olsztynie jest punkt zbiorczy zgłoszeń i wysyłka

A.

• Replies 182
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Będę na wstawie ;)

Jeśli ktoś chce bym porobiłam komuś fotki, proszę do mnie podejść. Mam dwu kolorowe włosy- blond i ciemny brąz od spodu, będę miała granatową koszulkę z napisem: POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA

Do zobaczenia

Posted

Izabela124. napisał(a):
Będę na wstawie ;)

Jeśli ktoś chce bym porobiłam komuś fotki, proszę do mnie podejść. Mam dwu kolorowe włosy- blond i ciemny brąz od spodu, będę miała granatową koszulkę z napisem: POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA

Do zobaczenia

czyli ja podejdę :) a jak zapomnę to bardzo proszę czarne lhasa apso :)

Posted

Izabela124. napisał(a):
Będę na wstawie ;)

Do zobaczenia

Wpadnij na ring V gr. :p

A.

Posted

Crazy@ napisał(a):
A ja mam prośbę - napiszcie jak dostać się na stadion z dworca PKP. Czy jest jakiś autobusik??

Są autobusy nr 3 i 15, z 3 wysiadasz na drugim przystanku a z 15 nie wiem bo jedzie przez miasto,możesz iść na pieszo będąc przed dworcem skręcasz w lewo stojąc tyłem do dworca to jest ul.Okrzei idzie się do stadionu 15/20 minut.

Posted

Frytela napisał(a):

niestety pan Paweł Szemraj nie pojawi się, na zastępstwo będzię pani Iwona Kocemba

o rzesz! a ja już się nastawiłam... ale może i lepiej... Dzięki Frytka za info :)

Posted

AiK napisał(a):
a jak pogoda bo u nas leje

Pogoda okropna:-( zimno wieje mocny wiatr i przelotne deszcze:angryy: jutro ma myć identycznie,musicie się cieplutko ubrać i zabrać parasole.

Posted

J.G napisał(a):
Pogoda okropna:-( zimno wieje mocny wiatr i przelotne deszcze:angryy: jutro ma myć identycznie,musicie się cieplutko ubrać i zabrać parasole.

wszystkie rasy są na dworze:crazyeye: no to nie wiem czy z białym kudłaczem warto jechać będzie wyglądała jak mop:placz:

Posted

AiK napisał(a):
wszystkie rasy są na dworze:crazyeye: no to nie wiem czy z białym kudłaczem warto jechać będzie wyglądała jak mop:placz:

Oczywiście że warto,trawa na stadionie jest jak dywanik i pieski się nie wybrudzą.

Posted

Frytela napisał(a):
chyba zaczynam dzwonic w poszukiwaniu znajomego z namiotem :evil_lol: wole nie moknac

To są przelotne letnie deszcze,po których świeci słoneczko i wieje wiaterek i wszystko osusza,może jutro będzie pięknie:loveu:

Posted

nie no bez przesady aż tak nie jest... rano padało na pewno, może w nocy też (nie wiem), ale teraz pół dnia nie pada... jedynie jest chłodno, wietrznie i pochmurno... ale i słonko wyszło na chwilkę, będzie dobrze :p