M&S Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Frytela napisał(a):Ostatnio mi ze wszystkich wystaw przychodzą potwierdzenia z olsztyna :lol: Mi zgłoszenie doszło w poniedziałek. W Olsztynie jest punkt zbiorczy zgłoszeń i wysyłka A. Quote
Izabela124. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Będę na wstawie ;) Jeśli ktoś chce bym porobiłam komuś fotki, proszę do mnie podejść. Mam dwu kolorowe włosy- blond i ciemny brąz od spodu, będę miała granatową koszulkę z napisem: POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA Do zobaczenia Quote
macsow1 Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Izabela124. napisał(a):Będę na wstawie ;) Jeśli ktoś chce bym porobiłam komuś fotki, proszę do mnie podejść. Mam dwu kolorowe włosy- blond i ciemny brąz od spodu, będę miała granatową koszulkę z napisem: POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA Do zobaczenia czyli ja podejdę :) a jak zapomnę to bardzo proszę czarne lhasa apso :) Quote
Izabela124. Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 macsow1 napisał(a):czyli ja podejdę :) a jak zapomnę to bardzo proszę czarne lhasa apso :)Jestem miła i nie gryzę, prosze podchodzić :evil_lol::p Quote
M&S Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 Izabela124. napisał(a):Będę na wstawie ;) Jeśli ktoś chce bym porobiłam komuś fotki, proszę do mnie podejść. Mam dwu kolorowe włosy- blond i ciemny brąz od spodu, będę miała granatową koszulkę z napisem: POKOCHAJ PSA LUB KOTA ZE SCHRONISKA Do zobaczenia Wpadnij na ring V gr. :p A. Quote
kier Posted September 3, 2009 Posted September 3, 2009 J.G napisał(a):Wiem kim Pani jest. . Sądząc z reszty postu....chyba jednak nie.:cool1: Quote
Goshka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Izabela 124, czy mogłabym cię baaaaardzo prosić o zdjęcia wyżełka niemieckiego krótkowłosego z klasy szczeniąt?:p Quote
Izabela124. Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Goshka napisał(a):Izabela 124, czy mogłabym cię baaaaardzo prosić o zdjęcia wyżełka niemieckiego krótkowłosego z klasy szczeniąt?:pJeśli nie zapomnę to porobię fotki Który ring? i Godzina? Quote
Goshka Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ring 10, numer psa: 594. Nie mam pojecia, o której mogą wejśc. Przed nimi jest 14 psów. :lol: Baaardzo będe wdzieczna, jezeli uda Ci sie go ufocić:) Quote
Crazy@ Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 A ja mam prośbę - napiszcie jak dostać się na stadion z dworca PKP. Czy jest jakiś autobusik?? Quote
J.G Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Crazy@ napisał(a):A ja mam prośbę - napiszcie jak dostać się na stadion z dworca PKP. Czy jest jakiś autobusik?? Są autobusy nr 3 i 15, z 3 wysiadasz na drugim przystanku a z 15 nie wiem bo jedzie przez miasto,możesz iść na pieszo będąc przed dworcem skręcasz w lewo stojąc tyłem do dworca to jest ul.Okrzei idzie się do stadionu 15/20 minut. Quote
Frytela Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Nie wiem czy ktos pisał ale jest zmiana sędziego na I grupę. (bez ON) niestety pan Paweł Szemraj nie pojawi się, na zastępstwo będzię pani Iwona Kocemba Quote
Cerber Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Frytela napisał(a): niestety pan Paweł Szemraj nie pojawi się, na zastępstwo będzię pani Iwona Kocemba o rzesz! a ja już się nastawiłam... ale może i lepiej... Dzięki Frytka za info :) Quote
Marlena j Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Izabela124. jak możesz to obfoć charty afgańskie ring 10 Quote
*kleo* Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 A ja w miarę możliwości poproszę yorki suki kl. pośrednia :p Quote
wika_jrt Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Witam! Chciałabym się zapytać czy ktoś mógłby pożyczyć mi psa na Młodego prezentera ? Byłabym bardzo wdzięczna. Pozdrawiam Wiktoria Quote
J.G Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 AiK napisał(a):a jak pogoda bo u nas leje Pogoda okropna:-( zimno wieje mocny wiatr i przelotne deszcze:angryy: jutro ma myć identycznie,musicie się cieplutko ubrać i zabrać parasole. Quote
AiK Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 J.G napisał(a):Pogoda okropna:-( zimno wieje mocny wiatr i przelotne deszcze:angryy: jutro ma myć identycznie,musicie się cieplutko ubrać i zabrać parasole. wszystkie rasy są na dworze:crazyeye: no to nie wiem czy z białym kudłaczem warto jechać będzie wyglądała jak mop:placz: Quote
J.G Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 AiK napisał(a):wszystkie rasy są na dworze:crazyeye: no to nie wiem czy z białym kudłaczem warto jechać będzie wyglądała jak mop:placz: Oczywiście że warto,trawa na stadionie jest jak dywanik i pieski się nie wybrudzą. Quote
Frytela Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 chyba zaczynam dzwonic w poszukiwaniu znajomego z namiotem :evil_lol: wole nie moknac Quote
J.G Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Frytela napisał(a):chyba zaczynam dzwonic w poszukiwaniu znajomego z namiotem :evil_lol: wole nie moknac To są przelotne letnie deszcze,po których świeci słoneczko i wieje wiaterek i wszystko osusza,może jutro będzie pięknie:loveu: Quote
Cerber Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 nie no bez przesady aż tak nie jest... rano padało na pewno, może w nocy też (nie wiem), ale teraz pół dnia nie pada... jedynie jest chłodno, wietrznie i pochmurno... ale i słonko wyszło na chwilkę, będzie dobrze :p Quote
J.G Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Oczywiście że będzie dobrze nikt nie jest z cukru:loveu: Quote
*kleo* Posted September 5, 2009 Posted September 5, 2009 Gdynię w deszczu przeżyłyśmy, to i teraz jakoś przeżyjemy. Chociaż wystawianie yorki w deszczu nie jest fajne... Quote
Recommended Posts