Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

na wieniec kasę już przesłałam. Musimy tylko teraz wymyśleć co napisać.... Czytałam miau - i też myślę, że krótko acz treściwie wystarczy. "wspaniałemu człowiekowi - przyjaciele z Dogomanii"

Posted

Dorciu,tak mi przykro.....

Pomóżmy dorci44 finansowo w utrzymaniu zwierzaków,zapraszam na nowy bazarek;
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/f99/torebka-gucci-na-utrzymanie-dt-u-dorci44-do-23-05-a-138120/#post12312612[/URL]

Posted

[quote name='kuba123']podoba mi się "WSPANIAŁEMU CZŁOWIEKOWI- PRZYJACIELE( może nie koniecznie Z DOGOMANI, a wystarczy Z DOGO) '' albo po prostu- PRZYJACIELE[/quote]
może być też tak

Posted

[B]Sardrak, [/B]wiem co czujecie z siostrą - ja też kilka lat temu pochowałam tatę i mamę. Ogromne wyrazy współczucia dla Was. Zaopiekujcie się mamą.
[B]Dorotko[/B], przyjmij moje kondolencje.

Posted

przekopiowane z Miau

[quote name='"przemo."']Dzwonił do mnie Waldek i okazuje się, że jutro wszystko będzie trwało ok. 4 godzin czyli od 23 do 3. więc kto chce i może zostać do końca proszę o uwzględnienie godzin.[/quote]

Posted

[size="5"][b][color="darkorchid"]dogomanio
zapal ŚWIATEŁKO DLA GRZESIA[*]

[size="4"]jutro ok godziny 23 nastąpi pożegnanie Grzesia[*]
prosimy wszystkich o ''zapalenie lampki pamięci ''za spokój Jego duszy[/size][/color][/b][/size]

Posted

Sytuacja wyglada tak:

Xandra z Miau juz dzis musiala zamowic wieniec. Niewielki, bo bedzie lezal przy urnie.
Na wiencu bedzie wstega z napisem, jeszcze do konca nie ustalonym, ale cos w rodzaju " przyjaciele zwierzat dla Grzesia" cos w tym stylu.
Na jednym koncu wstegi bedzie psia lapka, na drugim koncu kocia.
Na konto Xandry wplynely dzis pieniadze od 5 osob z Dogo, mysle, ze jutro dojdzie reszta, bo o konto poprosilo mnie kilkanascie osob.
Propozycja jest nastepujaca: pozostanmy przy jednym wiencu, wspolnym.
Reszta pieniedzy zostanie przekazana Dorci.
Rozliczenie Xandra przedstawi juz po wszystkim. Ja je tu od razu wkleje.
Musze miec Wasza zgode na takie rozwiazanie sytuacji.

Osobiscie jestem za takim wlasnie wyjsciem. Pamiec o Grzegorzu uczcimy.
Dorcia dostanie od nas to co najcenniejsze, wsparcie duchowe. Ale finanse tez stanowia teraz ogromny, palacy problem.

Prosze o Wasze zdanie.

Posted

[quote name='markofix1']co do przekazania reszty pieniędzy na potrzeby Dorci- jestem za.[/quote]
I choćby z tego powodu wspólny jeden wieniec to dobry pomysł...

Ja swoją składkę wysłałam przelewem dopiero przed chwilą :oops:

Posted

Liczy się pamięć o Grzegorzu. Wielkość wieńca to sprawa wtórna. Niech będzie i skromny, ale z serca.

Dorcia natomiast będzie potrzebować nie tylko duchowego wsparcia :roll: Dlatego koniecznie trzeba jej przekazać pieniądze, jesli coś zostanie po zakupie kwiatów dla Grzesia.

Posted

byłam dziś z xandrą zamówić wieniec. mam nadzieję, że wybrałysmy odpowiedni choć ciężko jest w takiej sytuacji.
również mam do Was prośbe o pozostanie przy jednym wspólnym wieńcu. Raz, że trzeba by było odwoływac już ten zamówiony i zamawiać na szybko dwa inne. a poza tym zostanie więcej pieniędzy dla dorci.

czy wszyscy którzy dorzucili sie do wieńca przytakną?

Posted

[quote name='Anna_33']Sytuacja wyglada tak:

Xandra z Miau juz dzis musiala zamowic wieniec. Niewielki, bo bedzie lezal przy urnie.
Na wiencu bedzie wstega z napisem, jeszcze do konca nie ustalonym, ale cos w rodzaju " przyjaciele zwierzat dla Grzesia" cos w tym stylu.
Na jednym koncu wstegi bedzie psia lapka, na drugim koncu kocia.
Na konto Xandry wplynely dzis pieniadze od 5 osob z Dogo, mysle, ze jutro dojdzie reszta, bo o konto poprosilo mnie kilkanascie osob.
Propozycja jest nastepujaca: pozostanmy przy jednym wiencu, wspolnym.
Reszta pieniedzy zostanie przekazana Dorci.
Rozliczenie Xandra przedstawi juz po wszystkim. Ja je tu od razu wkleje.
Musze miec Wasza zgode na takie rozwiazanie sytuacji.

Osobiscie jestem za takim wlasnie wyjsciem. Pamiec o Grzegorzu uczcimy.
Dorcia dostanie od nas to co najcenniejsze, wsparcie duchowe. Ale finanse tez stanowia teraz ogromny, palacy problem.

Prosze o Wasze zdanie.[/quote]

jestem za!

Posted

kochani, mało tu jestem, bo pies w planach, ale dosc odległych ;)

dziś zamówiłysmy z Asią wieniec, od NAS WSZYSTKICH, proszę, nie dzielmy się na dwa obozy - psy i koty, jestesmy jednym obozem, kochających zwierzaki...
ale jesli ktoś chce bardzo od siebie coś dać to niech to będzie symboliczna biała róża - znak pamięci
wplaty były i z dogo i z miau, rozliczenie (inicjały, miasto, kwota) przedstawię w wątku lub Annie 33 na priva - może tak lepiej będzie, jak uwazacie? co zostanie z wieńca, będzie na Dorotę, ma zwierzaki, które wymagają opieki, leczenia i dobrego jedzenia, Jej tez trzeba będzie pomoc...

jeszcze jedno i już nie marudzę ;)

jutro odbędzie się pożegnanie Grzesia, o g. 17.00 w Ursusie, ul. Kościuszki 25, jesli ktoś ma chęć przybyć, prosimy...
no i pogrzeb pewnie w piątek, o 11-ej

bardzo, bardzo Wam dziekuję za wsparcie