RUDA ZUZIA Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='dorcia44']mogło mnie już nie być...szybko to do mnie dotarło :oops: a co z moimi czworonożnymi dzieciakami ? syn ...mój ukochany jedynak,wiem cierpiał by ale dał by sobie radę ,futra są bezbronne . Najgorsze że nie chodząc do pracy tracę pieniądze ,a jak nie pójdę w przyszłym tyg. mogę stracić pracę .:-( Mam nadzieje że ten tydzień będzie przełomowy ,wszystko boli ,całe ciało..wychodzi upadek :oops: i ta niemoc ,nic nie można zrobić lub prawie nic ,no żebym ja portek od spodni nie mogła zapiąć :placz:[/QUOTE] Dorciu tak mi przykro,że tak cierpisz.Ale to minie...:glaszcze: Tylko przetrwać to nie łatwo. Mam nadzieję,że nie stracisz pracy.Trzymam za Ciebie kciuki.I prześlij mi numer konta to prześlę parę groszy dla Twoich zwierzaczków.Wiele nie mogę i wiem ,że to będzie kropla w morzu potrzeb. I dla Ciebie wklejam zdjęcie mojej ukochanej Pciółeczki,którą mam nadzieję ,że poznajesz:lol: Może choć na chwilkę się uśmiechniesz.. [IMG]http://img703.imageshack.us/img703/3630/2012111339.jpg[/IMG] Quote
RUDA ZUZIA Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 [quote name='zuzia_kuzik']Ja mogłabym jesli zechcesz.[/QUOTE] Pewnie ,że chcę:lol: I bardzo ,bardzo Ci dziękuję.Podaj mi proszę na pw adres. Pamiętam Ciebie z wątku Mundeczka do którego też często zaglądałaś. Quote
bla Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 Zawsze czytam chociaż rzadko piszę, ale teraz to miazga :((( gdzie tak po peronach przed pociagami :( Quote
dorcia44 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 jaka ona piękna :iloveyou: dziękuję :buzi: po torach zawsze brykam lub pomykam :oops: myślę że tego dnia byłam zbyt zmęczona ,miałam półtorej godziny odpoczynku od fuchy ..a może byłam zbyt pewna siebie ,przecież tak dobrze znam tą drogę ,nawaliła prawa noga i za karę nie będę jej myła :angryy:;) na kontrol miałam zgłosić się za 7 dni..taaaa udało mi się zapisać na 6 grudnia :crazyeye: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='dorcia44']jaka ona piękna :iloveyou: dziękuję :buzi: po torach zawsze brykam lub pomykam :oops: myślę że tego dnia byłam zbyt zmęczona ,miałam półtorej godziny odpoczynku od fuchy ..a może byłam zbyt pewna siebie ,przecież tak dobrze znam tą drogę ,nawaliła prawa noga i za karę nie będę jej myła :angryy:;) na kontrol miałam zgłosić się za 7 dni..taaaa udało mi się zapisać na 6 grudnia :crazyeye:[/QUOTE] Śmiem twierdzić,że jest najpiękniejsza na świecie:lol: Wypadku nie da się przewidzieć więc się nie obwiniaj.Winna jest polska rzeczywistość. A nogę prawą jak najbardziej należy ukarać:evil_lol: No to faktycznie niezła kontrol po ptakach...Ja się w lipcu zapisałam do jednego specjalisty i ...też mam termin na 6 grudnia. Trzymaj się dorciu,cieszę się ,że jesteś z nami,cała i (nie do końca)zdrowa:lol: Quote
dorcia44 Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Ruda Zuzia też na 6 grudnia? tylko żałuje że nie na Barskiej :p byśma się spotkały . Może masz rację może było by inaczej gdybym nie musiała z pracy lecieć do pracy...zapominam czasami że przecież jestem chora ,że mam grupę inwalidzką z całkowitą niezdolnością do pacy...zapominam z musu . bo nawet gdybym miała mniej zwierząt to za 690 zł nie dała bym rady żyć . Samo życie. Baja ma zakaz wchodzenia na łóżko ,jak na razie lanie się skończyło ,a w sobotę na szwy...dziś zdjęłam jej kubraczek,próbowałam wyczesać ,ale kiepsko to idzie :oops: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 16, 2012 Posted November 16, 2012 Ja też żałuję,że to tak daleko,gdyby było bliżej to chętnie bym Ci Amandę i Yoko (dobrze pamiętam?) świsnęła:evil_lol: Do dziś pamiętam jak mi się obie wpakowały na kolana,nawet mam zdjęcie:lol: I jeden kotek ale nie pamiętam imienia. Baja to ta biała "oczasta"? Jak znajdziesz chwilkę to wklej zdjęcia dziewczynek,chętnie je zobaczę:lol: A jak się dzisiaj masz?Boli choć trochę mniej? Pozdrawiam i trzymam kciuki. [B]zuzia_kuzik[/B]melduję,że paczka stoi spakowana i wyleci ode mnie w poniedziałek Quote
dorcia44 Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Łapa boli ,chyba żebym dłużej pamiętała :oops: Boję się poniedziałku bo wtedy idę do pracy ,jak ja sobie dam radę :roll: Baja to oczatka ;) kot co cię molestował to jednooki Tytek . U mnie wszystkie to pieszczochy :loveu: Przez Baje szczarza mają szlaban na łóżko ,no troszkę się łamię ale tylko troszkę . Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 Do góry! Bazarek się szykuję widzę :loveu: Dziewczynki SUPER :) Ja też staram się coś zorganizować, kto jeszcze pomoże? :cool3: Quote
dorcia44 Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 dziewczyny jesteście Wielkie :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: W poniedziałek idę już do pracy ,czy dam radę jedną ręką? muszę ,chociaż teraz sobie tego nie wyobrażam:oops: Jest mi źle bo wiem że to moja wina ,gdybym grzecznie czekała na peronie na kolejny pociąg ........................:-( Quote
zuzia_kuzik Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Trzymam kciuki, aby wszystko wróciło do nrmy i zdróko dopisało. RUDA ZUZIA- jak tylko przyjdzie paczuszka postaram się to szybko zoorganizować i wystawić bazarek. Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='dorcia44']Łapa boli ,chyba żebym dłużej pamiętała :oops: Boję się poniedziałku bo wtedy idę do pracy ,jak ja sobie dam radę :roll: Baja to oczatka ;) kot co cię molestował to jednooki Tytek . U mnie wszystkie to pieszczochy :loveu: Przez Baje szczarza mają szlaban na łóżko ,no troszkę się łamię ale tylko troszkę .[/QUOTE] Aaa Tytek.Tak zgrabnie wszedł mi na rękę i zamontował się kołami do góry ani się spostrzegłam:lol: A to Twoje panny u mnie na rękach:lol: [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/9563/schowek015.jpg[/IMG] [quote name='dorcia44']dziewczyny jesteście Wielkie :kiss_2::kiss_2::kiss_2::kiss_2: W poniedziałek idę już do pracy ,czy dam radę jedną ręką? muszę ,chociaż teraz sobie tego nie wyobrażam:oops: Jest mi źle bo wiem że to moja wina ,gdybym grzecznie czekała na peronie na kolejny pociąg ........................:-([/QUOTE] Zupełnie sobie nie wyobrażam jak będziesz pracować ze złamaną ręką:roll: Dorciu będę jutro o Tobie myśleć.Trzymaj się... Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='zuzia_kuzik'](...) RUDA ZUZIA- jak tylko przyjdzie paczuszka postaram się to szybko zoorganizować i wystawić bazarek.[/QUOTE] Bardzo dziękuję:Rose: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 [quote name='Chiquita&DeeDee']Do góry! Bazarek się szykuję widzę :loveu: Dziewczynki SUPER :) Ja też staram się coś zorganizować, kto jeszcze pomoże? :cool3:[/QUOTE] Fajnie ,że jesteś:lol: I ... podpinam się pod pytanie. Quote
dorcia44 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Aaa Tytek.Tak zgrabnie wszedł mi na rękę i zamontował się kołami do góry ani się spostrzegłam:lol: A to Twoje panny u mnie na rękach:lol: [IMG]http://img690.imageshack.us/img690/9563/schowek015.jpg[/IMG] Zupełnie sobie nie wyobrażam jak będziesz pracować ze złamaną ręką:roll: Dorciu będę jutro o Tobie myśleć.Trzymaj się...[/QUOTE] ja mam takie cudne panienki :roll::loveu: Ciemna to Yoko ,jakieś 4 lata wstecz była do adopcji ,nie ma jednego ucholka ,zjedzone :shake: absolutnie w niczym jej to nie ujmuje i nie przeszkadza Amanda to moja najstarsza skończyła 11 lat,własnoręcznie kupiona z małej hodowli w Nadarzynie ,jakie to były wtedy pieniądze .:cool3: muszę powstawiać troszkę fot swoich dziewczyn. dziękuję kochani że ze mną jesteście ,ja już wiem że nie dam sobie rady w pracy ,będę rozmawiała z ważniejszymi czy znajdą za mnie zastępstwo i czy będę mogła wrócić ,boję się okropnie :-( Quote
dorcia44 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 na miau zrobiłam taki bazarek ,może tu się komuś coś spodoba ?:oops: [url]http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=20&t=147672[/url] a swoją drogą zastanawiam się jak można chodzić na takich szpilach :p Quote
dorcia44 Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 no i już popracowałam :-( obym tylko miała gdzie wrócić . Quote
RUDA ZUZIA Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='dorcia44']ja mam takie cudne panienki :roll::loveu: Ciemna to Yoko ,jakieś 4 lata wstecz była do adopcji ,nie ma jednego ucholka ,zjedzone :shake: absolutnie w niczym jej to nie ujmuje i nie przeszkadza Amanda to moja najstarsza skończyła 11 lat,własnoręcznie kupiona z małej hodowli w Nadarzynie ,jakie to były wtedy pieniądze .:cool3: muszę powstawiać troszkę fot swoich dziewczyn. dziękuję kochani że ze mną jesteście ,ja już wiem że nie dam sobie rady w pracy ,będę rozmawiała z ważniejszymi czy znajdą za mnie zastępstwo i czy będę mogła wrócić ,boję się okropnie :-([/QUOTE] Z ucholem czy bez i tak jest cudna:loveu: Wstaw zdjęcia,wstaw:lol: [quote name='dorcia44']no i już popracowałam :-( obym tylko miała gdzie wrócić .[/QUOTE] Tak myślałam,że bez ręki nie da rady:-( Wiesz,tak sobie dzisiaj o Tobie myślałam.Musiałabyś pomyśleć teraz i na przyszłość o jakiejś lżejszej pracy n.p.jako rejestratorka w przychodni,pomocnik w klinice wet albo coś z odbieraniem telefonów.Może warto o tym pomyśleć i rozesłać CV po wszystkich lecznicach/przychodniach w Wa-wie.Byłoby Ci o wiele lżej i ...przyjemniej pracować.Mogłabyś zrobić kurs czegoś... no nie wiem,warto by pomyśleć.Komputer przecież umiesz obsługiwać to i z programem do rejestracji dałabyś radę. Quote
ChiqDeeWikiXenia Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Dorotko mówię Ci damy jakoś radę!! :calus: A wątek do góry, może ktoś ma zbędny grosik? :cool3: Zuziu zazdraszczam, że byłaś u Dorci w domu:loveu: My się poznałyśmy w innych okolicznościach, też przy dużej ilości psów, ale takim, którym trzeba było pomóc i nie miałam okazji poznać jej osobistych futer i tymczasowiczów:placz: Ale za to jaką piękną gwiazdeczkę dzięki Dorci ma moja koleżanka ;) Quote
dorcia44 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='RUDA ZUZIA']Z ucholem czy bez i tak jest cudna:loveu: Wstaw zdjęcia,wstaw:lol: Tak myślałam,że bez ręki nie da rady:-( Wiesz,tak sobie dzisiaj o Tobie myślałam.Musiałabyś pomyśleć teraz i na przyszłość o jakiejś lżejszej pracy n.p.jako rejestratorka w przychodni,pomocnik w klinice wet albo coś z odbieraniem telefonów.Może warto o tym pomyśleć i rozesłać CV po wszystkich lecznicach/przychodniach w Wa-wie.Byłoby Ci o wiele lżej i ...przyjemniej pracować.Mogłabyś zrobić kurs czegoś... no nie wiem,warto by pomyśleć.Komputer przecież umiesz obsługiwać to i z programem do rejestracji dałabyś radę.[/QUOTE] kochana ja nie mogę inaczej pracować :oops:[SIZE=1]przecież jestem na rencie z całkowitą niezdolnością do pracy ,więc pracuje na lewo[/SIZE]:oops:[SIZE=2] a że życie jest jakie jest ...dzięki że o mnie myślicie ,że jesteście ze mną...[/SIZE]:buzi: Quote
RUDA ZUZIA Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 [quote name='dorcia44']kochana ja nie mogę inaczej pracować :oops:[SIZE=1]przecież jestem na rencie z całkowitą niezdolnością do pracy ,więc pracuje na lewo[/SIZE]:oops:[SIZE=2] a że życie jest jakie jest ...dzięki że o mnie myślicie ,że jesteście ze mną...[/SIZE]:buzi:[/QUOTE] Toteż,myślałam o prywatnych klinikach.Sama znam jedną(ludzką),która rejestratorki zatrudnia tylko tak...I wcale się tym nie chwalą. W dzisiejszych czasach ktoś za kogo nie trzeba odprowadzać zusu to skarb.Zawsze warto popytać.Może Twoi weci popytają koleżanek,kolegów.... Zawsze warto spytać.:fadein: No nie wiem.Dziewczynki,Rami,Gosia wpadnijcie tu i zróbcie burzę mózgów.:fadein: Quote
dorcia44 Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Pytałam ,wielokrotnie ,marzenie ściętej głowy :shake: zdecydowanie ta paca nie sprawia że czuje się lepiej :oops: muszę pracować i tyle ,a lepsza taka niż żadna. W tym .tyg.Blusia idzie do swojego domku. Quote
RUDA ZUZIA Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='dorcia44']Pytałam ,wielokrotnie ,marzenie ściętej głowy :shake: zdecydowanie ta paca nie sprawia że czuje się lepiej :oops: muszę pracować i tyle ,a lepsza taka niż żadna. W tym .tyg.Blusia idzie do swojego domku.[/QUOTE] Pewnie,że lepsza taka niż żadna.Mi chodziło o to żebyś nie musiała tak ciężko pracować.Ale i tak będę trzymać kciuki abyś znalazła coś lżejszego:lol: Za Blusię też trzymam choć nie wiem kto to(pies,kot?):cool2: Jak się masz dzisiaj? Quote
RUDA ZUZIA Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 [quote name='zuzia_kuzik']Ja mogłabym jesli zechcesz.[/QUOTE] Zuziu,napisałam do Ciebie pw ale nie odpisujesz,może nie doszło? Piszę więc tutaj. Potrzebuję Twój nr.tel. bo chcę nadać paczkę kurierem i potrzebna mi informacja w jakich godzinach jesteś w domu.(przed południem,po południu,wieczorem) Quote
Recommended Posts