Vogue Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Hym...Nie wiem czy ona wytrzyma do nocy....:shake:[/quote] Może to i lepiej. Szkoda, że mieszkam tak daleko. Quote
Pysia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Chyba zaraz zacznie się bal...Chyba że dama mnie robi w konia :razz: Quote
agnes1 Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 MY TEŻ TRZYMAMY:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: WSZYSTKIE NIUFFKI BĘDĄ CUDNE, ZDROWE I ZA KILKA TYGODNI ROZKOPIĄ CALUSIEŃKI OGRÓDEK:evil_lol: Quote
mmbbaj Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Chyba zaraz zacznie się bal...Chyba że dama mnie robi w konia :razz:[/quote] Pysiu, trzymam kciuki z całych sił! Nie denerwuj się tak, wszystko będzie dobrze :loveu: Trzymaj się babciu :lol: Quote
clockwork Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='agnes1']MY TEŻ TRZYMAMY:kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: :kciuki: WSZYSTKIE NIUFFKI BĘDĄ CUDNE, ZDROWE I ZA KILKA TYGODNI ROZKOPIĄ CALUSIEŃKI OGRÓDEK:evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuhahahhaha.. już widze jak je Pysia trymuje, wypycha i co ino.... ale to jeszcze kilka tygodni... teraz czekamy na wyklucie :loveu:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Shikka Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 My też trzymamy kciuk za Mamcię-Zmoreczkę i Tatkę-Pysię :) Ale będzie :) Quote
Pysia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Zaczyna się parcie a ta maupa wsadziła doopke w kąt i usiadła :mad::mad: Zmuście gadzine do zmiany pozycji :cool1: Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Zaczyna się parcie a ta maupa wsadziła doopke w kąt i usiadła :mad::mad: Zmuście gadzine do zmiany pozycji :cool1:[/quote][B][I]:razz:[FONT=Arial][COLOR=Red]Pysiu ....trzymaj sie matko mła;)[/COLOR][/FONT][/I][/B] Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 :diabloti: [quote name='Pysia']Zaczyna się parcie a ta maupa wsadziła doopke w kąt i usiadła :mad::mad: Zmuście gadzine do zmiany pozycji :cool1:[/quote] [B]Powinnas pisac kryminaly...podsycasz bardzo dobrze i intensywnie sytuacje tak, ze juz wszyscy obgryzaja paznokcie i zachowuja sie tak jakby to ich suka rodzila.....:diabloti: :diabloti: [/B] Quote
*Ania...Niuf* Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Pysia']Zaczyna się parcie a ta maupa wsadziła doopke w kąt i usiadła :mad::mad: Zmuście gadzine do zmiany pozycji :cool1:[/quote] Zmorka apeluje odwróć sie dupką do Pysi:roll: i co działa...odwróciła się:cool3: Quote
Katerinas Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 bosze... Pysiu Siedzę w pracy i nic nie robię tylko śledzę Twój wątek :lol: wdech, wydech, wdech, wydech .... Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [B]Zmorcia no nie rob scen...pokaz Pysiatej doope:razz: [/B] Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [B]Pysia czy masz kogos pod reka kto bedzie nam przekazywal najswiezsze informacje jak ty bedziesz zajeta Zmorka? bo wiesz my tu oszalejemy ze zdenerwowania......[/B] [B]tak jakbysmy jeszcze nie byli szaleni:razz: :evil_lol: [/B] Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='dealer'][B]Pysia czy masz kogos pod reka kto bedzie nam przekazywal najswiezsze informacje jak ty bedziesz zajeta Zmorka? bo wiesz my tu oszalejemy ze zdenerwowania......[/B] [FONT=Arial][COLOR=Red][B][I]tak jakbysmy jeszcze nie byli szaleni:razz: :evil_lol: [/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mow za siebie:eviltong: Pyśka no i co .......:cool1: [/I][/B][/COLOR][/FONT] Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:mow za siebie:eviltong: Pyśka no i co .......:cool1: [/i][/b][/color][/font][/quote] [B]Pysia no i co???[/B] Quote
Vectra Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='dealer'][B]Pysia no i co???[/B][/quote] i co i co i co :cool3: :cool3: :cool3: Quote
clockwork Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']:diabloti: [B]Powinnas pisac kryminaly...podsycasz bardzo dobrze i intensywnie sytuacje tak,[COLOR=Red] ze juz wszyscy obgryzaja paznokcie i zachowuja sie tak jakby to ich suka rodzila.[/COLOR]....:diabloti: :diabloti: [/B][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]powiem więcej... ja sie stresuje jakbym to ja rodziła... matko jak to takie uczucie- to ja nie chce...:shake: stres mnie zeżere... robie nadgodziny... :shock: ZMORKA DOOPAL W STRONE PYSI :modla::modla:[/B][/COLOR][/FONT] ico?? i jak?? [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/23/23_34_4.gif[/IMG] Quote
:: FiGa :: Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Dziewczyny [url]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=58432[/url] zagłosowałyście już na Kamcię? :loveu: Pysiu i co tam u cieżaróweczki :) Quote
Medorowa Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Jak tam:razz: Mówże, bo ja już wszystkie paznokcie obgryzłam i zaraz się wezmę za te u stóp:evil_lol: Quote
clockwork Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]jessoooooo... ja już pre:tard:.. razem ze Zmorą... :mdleje: żeby łatwo poszło, żeby łatwo poszło....:ghost_2: mam nadzieje że Zmorka pójdzie zrobić qpe- bedzie plum i...:eek:pootwierają sie oczka ... :evil_lol: i bedzie po wszystkim.... :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
*Ania...Niuf* Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 ale mnie wzięło...mam stresa:crazyeye: Pysia odezwij się co się dzieje Quote
Alicja Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [COLOR=Red][FONT=Arial][B][I]Pysiulku....co się dzieje:razz:[/I][/B][/FONT][/COLOR] Quote
agbar Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 [B]najwyrazniej sie zaczelo na dobre skoro Pysia nie daje znaku....[/B] [B]Albo blaga dalej Zmorke coby sie odwrocila:)[/B] Quote
Recommended Posts