Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale gapciowata mina Udawała przygłupa na wszelki wypadek ;):evil_lol: Idę focić :p Pogoda bowska :loveu: Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć matko Pysiosławo;) Tak od samego ranka fotaski:crazyeye:......rany ja nawet takowych nie posiadam;) Ale Szelmusia psiękna.....jak zawsze zreszta ...w końcu to faworyta mojego TZta:evil_lol: jak szelma faworytka??... to już nie ja??? :angryy: dzień doberek w zimny aczkolwiek słoneczny poranek!!! Pięknej, wrednej Pysi, zmoroszelmom i wszystkim tu zagladającym :multi: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork']jak szelma faworytka??... to już nie ja??? :angryy: dzień doberek w zimny aczkolwiek słoneczny poranek!!! Pięknej, wrednej Pysi, zmoroszelmom i wszystkim tu zagladającym :multi: No popatrz :diabloti: Będziesz walczyć z Szelmą o pierwszeństwo? :diabloti: Ciekawe kto wygra :evil_lol: Dzień Dobry w śliczne , słoneczne przedpołudnie :multi::multi::multi: Poszłam focić ale dziewczyny nie chcą współpracować :mad: Legły w cieniu i tyle :cool1::cool1: Quote
Medorowa Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Pysia']Witaj matko Alicjosławo :multi: Mam fotek ogrom :diabloti: Nudziło mi się..... Co do faworyty to ciągle opowiadam jak obie Was przywitały :evil_lol: Zresztą nie dalej jak wczoraj Szelma chciała wskoczyć do auta przez okno znajomej :mad: Ale się zdziwoła bo było zamknięte :diabloti: :mdleje: :evil_lol: :evil_lol:Cześć Pysiowate - szelmowate zmorki :evil_lol: Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzioneczek dobrusi :diabloti: - halo, kochana posiadaczko buzi co ci się śmieje :lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 madzia i medor napisał(a)::mdleje: :evil_lol: :evil_lol:Cześć Pysiowate - szelmowate zmorki :evil_lol: Nosz jedna litera się przemieniła i już smichy-chichy :mad: HankaRupczewska napisał(a):Dzioneczek dobrusi :diabloti: - halo, kochana posiadaczko buzi co ci się śmieje :lol: Jest dobrusi i milusi i w ogóle cudownusi :loveu: A buzia mi się śmieje bo ...świat na chwile się zatrzymał w szaleństwie :loveu::evil_lol::multi: Tzn nic nie robię i mam to gdzies ;) Tylko żeby mi tu Weszka nie siała bzdur że ja nie umiem nic nie robić bo wypcham :mad: Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 A na co Ci TZ ???? Przecież już kupił Ci dom i aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W boleniach pleców i tego co poniżej nie jesteś samotna :cool1: Jak Cię zarypie tak porządnie - to natychmiast pomyśl, że ja mam gorzej. Chociażby z racji ch******o PESEL-a :lol: ( sama sobie wypipkowałam ) Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 HankaRupczewska napisał(a):A na co Ci TZ ???? Przecież już kupił Ci dom i aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: W boleniach pleców i tego co poniżej nie jesteś samotna :cool1: Jak Cię zarypie tak porządnie - to natychmiast pomyśl, że ja mam gorzej. Chociażby z racji ch******o PESEL-a :lol: ( sama sobie wypipkowałam ) Haniu to Ty nie wiesz że on ma mi jeszcze sporo rzeczy kupić? :diabloti: Tzn on o tym nie wie....:evil_lol: Tak mnie Haniu rypło że mi oczy wylazły w środe na wierzch i padłam na kolana.... Chyba muszę iść do kościoła bo to moze efekt tych pań co to widzą ze nie chodzę ;) Quote
malawaszka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Pysia napisał(a):Tzn nic nie robię i mam to gdzies ;) Tylko żeby mi tu Weszka nie siała bzdur że ja nie umiem nic nie robić bo wypcham :mad: buuuahahahaa a zapewne pomiedzy jednym a drugim postem na dogo latasz z grabiami po podwórku i robisz świąteczne porządki bo przecież nie możesz patrzeć jak dookoła taki bałagan :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: HankaRupczewska napisał(a):A na co Ci TZ ???? Przecież już kupił Ci dom i aparat :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Chociażby z racji ch******o PESEL-a :lol: ( sama sobie wypipkowałam ) buuahahahaha szacun :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 malawaszka napisał(a):buuuahahahaa a zapewne pomiedzy jednym a drugim postem na dogo latasz z grabiami po podwórku i robisz świąteczne porządki bo przecież nie możesz patrzeć jak dookoła taki bałagan :roflt: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Skąd wiesz? :evil_lol: Kurcze nie jest dobrze :shake: Jest źle :shake: Ona mnie zna !! :shock::mdleje: :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Cześć Pysiu:multi: od samego rana foteczki:loveu: cudownie żyć nie umierać:loveu: Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska'] Chociażby z racji ch******o PESEL-a :lol: ( sama sobie wypipkowałam ) czytam... i moja ciekawość co do pesela nie pozwoliła mi przemilczeć....więc pytam ... jak bardzo ch.... daremny masz pesel?? zdradź mi :modla: może być na PW ;) co może być ch.... złego w peselu??? co masz 3 szóstki?? Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork']jak szelma faworytka??... to już nie ja??? :angryy: dzień doberek w zimny aczkolwiek słoneczny poranek!!! Pięknej, wrednej Pysi, zmoroszelmom i wszystkim tu zagladającym :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty nie wchodziłaś Cezaremu do auta przez okno:eviltong: [quote name='clockwork']czytam... i moja ciekawość co do pesela nie pozwoliła mi przemilczeć....więc pytam ... jak bardzo ch.... daremny masz pesel?? zdradź mi :modla: może być na PW ;) co może być ch.... złego w peselu??? co masz 3 szóstki?? :modla: :modla:podłączam się pod prośbę:evil_lol:też mnię to nęka:razz: Quote
AlKil Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 cześć Pysiu! Też odczułam prace na dogo, bo akurat miałam czas a tu nici... A jak się czuje przyszła mamunia??? Może ona wybierze choć jedno imię dla dzieciątka, bo dogo widziałam się baaaardzo rozszalało z propozycjami...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Haniu, olej pesel.... Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty nie wchodziłaś Cezaremu do auta przez okno:eviltong: nic straconego... wleze ;) Quote
Hanna R. Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork']czytam... i moja ciekawość co do pesela nie pozwoliła mi przemilczeć....więc pytam ... jak bardzo ch.... daremny masz pesel?? zdradź mi :modla: może być na PW ;) co może być ch.... złego w peselu??? co masz 3 szóstki?? Hahahaha ! Najbardziej ch****e są dwie pierwsze cyferki :lol: [quote name='Alicjarydzewska'] :modla: :modla:podłączam się pod prośbę:evil_lol:też mnię to nęka:razz: Alicjo - nie dość, że nie chodzisz do kościółka - to jeszcze jesteś ciekawska :cool1: Nie wiem, czy to są DOBRE cechy ! :shake: [quote name='AlKil'] Haniu, olej pesel.... Ewa ! OLEWAM ! Olewam :multi: :multi: :multi: Quote
clockwork Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='HankaRupczewska']Hahahaha ! Najbardziej ch****e są dwie pierwsze cyferki :lol: Alicjo - nie dość, że nie chodzisz do kościółka - to jeszcze jesteś ciekawska :cool1: Nie wiem, czy to są DOBRE cechy ! :shake: 666 odpada :diabloti: :hmmmm: więc co?? bo Ala chce do tego piekła- koniecznie... ja się tam nią zaopiekuje :diabloti: Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork']nic straconego... wleze ;):evil_lol::evil_lol::evil_lol:będę focić:multi::multi::multi: [quote name='HankaRupczewska']Hahahaha ! Najbardziej ch****e są dwie pierwsze cyferki :lol: Alicjo - nie dość, że nie chodzisz do kościółka - to jeszcze jesteś ciekawska :cool1: Nie wiem, czy to są DOBRE cechy ! :shake: Ewa ! OLEWAM ! Olewam :multi: :multi: :multi::evil_lol::evil_lol::evil_lol:jeśli biega o te 2 pierwsze ...to powiedzmy że u mnie się zatarły....:eviltong:i też je olewam;) a do kościółka nie chodziłam ...nie chodze ...i chodzić nie będę:diabloti:...a ciekawość to pierwszy stopień.........:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork']666 odpada :diabloti: :hmmmm: więc co?? bo Ala chce do tego piekła- koniecznie... ja się tam nią zaopiekuje :diabloti::diabloti:ja tam mam przed toba zaklepana miejscówkę ....:eviltong:....mam nizsze 2 pierwsze cyfry w peselu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agbar Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Dzien dobry Pysiu:loveu: ciagle obolala? bo moje prace ogrodkowe zostaly chwilowe wstrzymane....eeee tzn. ograniczone do momentow jak TZ nie widzi bo jakos tak buczy pod nosem.... Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']Cześć Pysiu od samego rana foteczki:loveu: cudownie żyć nie umierać Cześć Aniu :multi: Pewnie ze cudownie jest zyć :loveu: [quote name='clockwork']czytam... i moja ciekawość co do pesela nie pozwoliła mi przemilczeć....więc pytam ... jak bardzo ch.... daremny masz pesel?? zdradź mi :modla: może być na PW co może być ch.... złego w peselu??? co masz 3 szóstki?? Mnie tez pesel dano chyb pomyłkowo :mad:Dzień kosmonauty jest ok ale to przed nim?? :crazyeye: [quote name='Alicjarydzewska']ty nie wchodziłaś Cezaremu do auta przez okno :modla:podłączam się pod prośbę też mnię to nęka I to Klockowa od razu stawia na drugim miejscu :diabloti: Dobrze że Hani Cię nęka :diabloti: Jestem wredna :diabloti: [quote name='AlKil']cześć Pysiu! Też odczułam prace na dogo, bo akurat miałam czas a tu nici... A jak się czuje przyszła mamunia??? Może ona wybierze choć jedno imię dla dzieciątka, bo dogo widziałam się baaaardzo rozszalało z propozycjami...:evil_lol: Haniu, olej pesel.... Mamunia jest gruba i leniwa...I żre non stop .... Cycki jej wiszą i patrzy na mnie z wyrzutem dlaczego jej nie kupię biustonosza :cool3: [quote name='clockwork']nic straconego... wleze Buahahahahaa Mam bujną wyobraźnie i zobaczyłam Cię wchodzącą przez okno do Cezarego :evil_lol: Tylko nie mogę się zdecydować czy ciekawiej jak wleziesz głową najpierw czy jak nogami...:razz: [quote name='HankaRupczewska']Hahahaha ! Najbardziej ch****e są dwie pierwsze cyferki :lol: Alicjo - nie dość, że nie chodzisz do kościółka - to jeszcze jesteś ciekawska :cool1: Nie wiem, czy to są DOBRE cechy ! :shake: Ewa ! OLEWAM ! Olewam Ch****e i do tego wypipkowane :evil_lol: Dość ciekawe połączenie Ala ma same DOBRE cechy - jak my wszystkie :loveu: [quote name='clockwork']666 odpada :hmmmm: więc co?? bo Ala chce do tego piekła- koniecznie... ja się tam nią zaopiekuje Osz Ty :mad: Nie pamiętasz ze mamy w piekle otwierać interes? Nie będziesz miała czasu na opieke ;) [quote name='Alicjarydzewska']będę focić:evil_lol:jeśli biega o te 2 pierwsze ...to powiedzmy że u mnie się zatarły....:eviltong:i też je olewam;) a do kościółka nie chodziłam ...nie chodze ...i chodzić nie będę...a ciekawość to pierwszy stopień......... Do piekła :evil_lol: Czyli tam gdzie ciekawiej ;) Jakoś nie widzę siebie w białej długiej sukmanie śpiewajacą pieśni religijne :evil_lol: [quote name='Alicjarydzewska']ja tam mam przed toba zaklepana miejscówkę ....:eviltong:....mam nizsze 2 pierwsze cyfry w peselu:evil_lol: Quote
aga1215 Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='clockwork']czytam... i moja ciekawość co do pesela nie pozwoliła mi przemilczeć....więc pytam ... jak bardzo ch.... daremny masz pesel?? zdradź mi :modla: może być na PW ;) co może być ch.... złego w peselu??? co masz 3 szóstki?? [quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:ty nie wchodziłaś Cezaremu do auta przez okno:eviltong: :modla: :modla:podłączam się pod prośbę:evil_lol:też mnię to nęka:razz: [quote name='Alicjarydzewska']:diabloti:ja tam mam przed toba zaklepana miejscówkę ....:eviltong:....mam nizsze 2 pierwsze cyfry w peselu:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Dziewczyny -o co chodzi z tymi 6-tkami????? Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 zostawic Was na pol dnia same....:mad: oczywiscie na dzialajacym dogo.... i takie sa potem efekty....:diabloti: trzeba az tyle nadrabiac... i na dodatek w tak piekny dzien dolujecie sie ch******i psl'ami...po co....?:crazyeye: Kobiety nie wazne co ma sie w dowodzie tylko jak sie czlowiek czuje.... w podpisie, staruszka:diabloti: Quote
Pysia Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 [quote name='aga1215']Dziewczyny -o co chodzi z tymi 6-tkami????? O dziabelski pomiot z zeszłego stulecia :diabloti: [quote name='Agunia-Pańciunia)']zostawic Was na pol dnia same....:mad: oczywiscie na dzialajacym dogo.... i takie sa potem efekty....:diabloti: trzeba az tyle nadrabiac... i na dodatek w tak piekny dzien dolujecie sie ch******i psl'ami...po co....?:crazyeye: Kobiety nie wazne co ma sie w dowodzie tylko jak sie czlowiek czuje.... w podpisie, staruszka:diabloti: Trza było nie zostawiać :eviltong: Kilka fot nie z dzisiaj ;) Przypływ miłości do Zmorki Przedwczorajsze niebo :loveu: I Zmoreczka poszukiwaczka Pilnująca do późna agrestu... Aż z przepracowania padła :evil_lol: A Szelma jak to Szelma Przemęczona Zmorka Baaaaaaaaaardzo przemęczona... Ta też już padnięta pracami ogrodowymi :mad: Mój hiacynt :loveu: Quote
Paula Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Czesc Pysiu :multi: Nadrobilam :mdleje: foty obejrzalam, opisy przeczytalam :razz: Quote
Recommended Posts