Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']dokladnie kamienna twarz...ale oczy ... jest faktycznie niesamowita:lol: a gdzie Ty te plecki wygrzewałas??? Pod pierzynką :p Leżałam dopóki nie dałam rady wstać :) Quote
Agunia-Pańciunia) Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Pysia']Pod pierzynką :p Leżałam dopóki nie dałam rady wstać :) oj oj...niedobrze..... a Ketoprom??? Basiuuuuuu?????:eviltong: nie pomaga? Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']oj oj...niedobrze..... a Ketoprom??? Basiuuuuuu?????:eviltong: nie pomaga? Nie wiem :shake: Nie mam Basi w domu.....:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Kolejny raz Zmorka uznała ze ma zbyt czarne plecki i trzeba je nieco zakurzyć... Szelma zaszokowana zachowaniem poważnej kobiety.... Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Widzicie te plastiki na siatce zamontowane w poście powyżej? To wina Zmorki.....Próbowała powygryzać dziury i dostać się do kolego Dżekiego :mad: On jej w tym pilnie pomagał podkopując się:angryy: Na szczęście mamy podmurówke..... Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Kolejne mycie Prawda że fajny widok? Szelmusie ostatnio naszły instynkty opiekuńcze.... Dobra - wystarczy tego Trzeba się trochę ruszyć Quote
agbar Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 zglaszam obecnosc i melduje poslusznie ze zdjecia popodziwialam:) Quote
*Ania...Niuf* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Cześć Pysiu:multi: ale dużo pięknych fotek:loveu: ...szkoda że mi takie nie wychodzą:shake: ;) Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='dealer']zglaszam obecnosc i melduje poslusznie ze zdjecia popodziwialam:) To masz szczęście :diabloti: Kurcze muszę się chyba ubrać.... Dekadencja na 102 - ja jeszcze w szlafroku ;) Otrzepywanko Szelma chodź Mnie tu dobrze... A ja idę sprawdzić miske Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Cześć Pysiu:multi: ale dużo pięknych fotek:loveu: ...szkoda że mi takie nie wychodzą:shake: ;) Teraz mam klina:cool1: Nie wiem czy się nabijasz czy naprawdę Ci się podobają :evil_lol: I nie wiem jak zareagować :mad: Gadaj jak na spowiedzi bo Cię wytrymuję :mad: Quote
malawaszka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 aaale słonko na fotkach :loveu: :loveu: :loveu: cudnie MAMO :diabloti: Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 malawaszka napisał(a):aaale słonko na fotkach :loveu: :loveu: :loveu: cudnie MAMO :diabloti: Nienawidzę Cię :angryy::angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Pysia napisał(a):Nienawidzę Cię :angryy::angryy::angryy: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to się chyba konflikt pokoleń nazywa :diabloti: MAMO :diabloti: Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 malawaszka napisał(a):to się chyba konflikt pokoleń nazywa :diabloti: MAMO :diabloti: Coś mi się kołaczepo głowie....Czy Karol ostatnio jak byłaś u mnie to po powrocie do domu nie stwierdził : " O! Mam dwie mamy!! " :evil_lol:. Pamiętam Twoją mine wtedy :diabloti: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Pysia napisał(a):Teraz mam klina:cool1: Nie wiem czy się nabijasz czy naprawdę Ci się podobają :evil_lol: I nie wiem jak zareagować :mad: Gadaj jak na spowiedzi bo Cię wytrymuję :mad: Ja nabijać:crazyeye: niemożliwe, Mnie się podobają;) A gdzie mnie wytrymujesz:cool3: Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 *Ania...Niuf* napisał(a):Ja nabijać:crazyeye: niemożliwe, Mnie się podobają;) A gdzie mnie wytrymujesz:cool3: Wytrymuję Cię gdzie tylko chcesz :diabloti: Na górze, na dole itd :evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Pysia napisał(a):Wytrymuję Cię gdzie tylko chcesz :diabloti: Na górze, na dole itd :evil_lol: kusząca propozycja:evil_lol: Quote
malawaszka Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Pysia napisał(a):Coś mi się kołaczepo głowie....Czy Karol ostatnio jak byłaś u mnie to po powrocie do domu nie stwierdził : " O! Mam dwie mamy!! " :evil_lol:. Pamiętam Twoją mine wtedy :diabloti: w drodze do dąbrowy wybiłam mu to z głowy :diabloti: Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Dobra trawka , dobra :) Szukam takiej specjalnej ;) A ja kombinuje dalej Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 malawaszka napisał(a):w drodze do dąbrowy wybiłam mu to z głowy :diabloti: LUDZIE!!!!!! Ona mi zdeprawowała syna :mad::angryy::mad::angryy: O co ja teraz biedna zrobię? Miałam niewiniątko....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 Kombinacji ciąg dalszy :) Wiciokrzew I choineczki :loveu: Na koniec Zmorka szukająca Złotego Runa ;) Nieustannie... Quote
agbar Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Pysia']Kombinacji ciąg dalszy :) Wiciokrzew I choineczki :loveu: Na koniec Zmorka szukająca Złotego Runa ;) Nieustannie... [quote name='Pysia']Kombinacji ciąg dalszy :) Wiciokrzew I choineczki :loveu: Na koniec Zmorka szukająca Złotego Runa ;) Nieustannie... a co ty sie tak jakasz?:eviltong: Quote
agnes1 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='Pysia']To masz szczęście :diabloti: Kurcze muszę się chyba ubrać.... Dekadencja na 102 - ja jeszcze w szlafroku ;) Otrzepywanko Szelma chodź Mnie tu dobrze... A ja idę sprawdzić miske WITAJ PYSIU:multi: :multi: :multi: CUDOWNE SĄ TE TWOJE ZMOROSZELMY:loveu: :loveu: :loveu: ALE WIESZ, JA MAM PROBLEM Z ICH ODRÓZNIANIEM:oops: I CZASEM JAK PISZESZ OPISY DO ZDJĘĆ TO WYDAWA MNIE SIE ŻE TO JEDNA I TA SAMA I GADA SAMA DO SIĘ:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 [quote name='dealer']a co ty sie tak jakasz?:eviltong: Tym razem to nie ja tylko dogo :eviltong: Quote
Pysia Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 agnes1 napisał(a):WITAJ PYSIU:multi: :multi: :multi: CUDOWNE SĄ TE TWOJE ZMOROSZELMY:loveu: :loveu: :loveu: ALE WIESZ, JA MAM PROBLEM Z ICH ODRÓZNIANIEM:oops: I CZASEM JAK PISZESZ OPISY DO ZDJĘĆ TO WYDAWA MNIE SIE ŻE TO JEDNA I TA SAMA I GADA SAMA DO SIĘ:evil_lol: Witaj agnes1 :multi::multi::multi: Przyjedź do mnie to się przekonasz że one różnią się jak noc i dzień ;) Tylko nie wiem która jest dniem a która nocą....:cool3: Quote
Recommended Posts