Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Agga'] Urocze:loveu: Oczywiście musiałąm wyjść z mozalli i wejść na explorer tylko po to, żeby Pysiowe foty zobaczyć.:diabloti: Ja nie wiem...Ja wchodzę przez mozille i widzę :cool3: Może ściągnij sobie uaktualnienie? [quote name='Alicjarydzewska']Witaj oczyszczająca konta Pysiu:p Ach jak przyjemnie jest robić wciąż zakupy i czyścic czyścić konto i radośc wokól nas:) Hej! :evil_lol: Quote
Agga Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Patrz Pysia na to nie wpadłam. Uaktualnienie. Tylko jak ja mam je ściagnąć?:Help_2: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 to teraz przyszłam na lans...:diabloti: zeby potem nie było..... wstawiam foty u siebie...:diabloti: tylko 3 i w sumie to do gory nogami..... zapraszam..... Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Pysia'] Pewnie że ubrani bo z racji ze psy i kot w fitrach to mamy w domu Syberie Nie było mnie bo oczyszczałam TZta konto :grins: Nareszcie ozbędę się tych paskudnych złotych karniszy :multi: Żeby pasowały kupiłam takie cimne - mosiężne i do tego najprostsze jakie były :) Juto akcja: " Wywalanie złota z domu" :multi: Do łazienek kupiłam żaluzje z jasnego drzewa bo i na dole i u góry pasują :) Kupiłam obrusy świąteczne, koszyczki, serwetki, stroiki a na uwieńczenie zakupów zrobiliśmy sobie grila :loveu: Pierwszego w tym roku :multi: A no to w takiej sytuacji, to co innego:diabloti: O zakupy, zakupy:multi: :multi: Mamy to we krwi:evil_lol: Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Agga']Patrz Pysia na to nie wpadłam. Uaktualnienie. Tylko jak ja mam je ściagnąć?:Help_2: Ja nie wiem :crazyeye: Mnie się samo ściaga.... [quote name='Agunia-Pańciunia)']to teraz przyszłam na lans...:diabloti: zeby potem nie było..... wstawiam foty u siebie...:diabloti: tylko 3 i w sumie to do gory nogami..... zapraszam..... To lece stawać na głowie :evil_lol: [quote name='madzia i medor']A no to w takiej sytuacji, to co innego:diabloti: O zakupy, zakupy:multi: :multi: Mamy to we krwi:evil_lol: Kupiłam tez piłeczke Zmoroszelmom ale tylko jedną...Zmorka porwała w pychol i łaziła po całym podwórku nie pozwalając Szelmie się pobawić :mad: A stare piłki leżały.... Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Nie wytrzymam :angryy: Wypcham jak Szelme kocham to ją wypcham :-x Wypuściłam ją na wieczorny siq zanim uśnie kamiennym snem...Nagle słyszę takie proszące szczekanie pod drzwiami:cool1: Tak mi ten dźwięk coś przypominał...Jakieś wspomnienie mi kołatało się po głowie ale nie umiałam go znaleźć. Pobegłam do drzi i zobaczyłam...:crazyeye::placz: Szelme a w jej pysku wielkiego jeża :shock::chainsaw::2gunfire: Zabrałam....:mad: Na szczęście pogromczyni jeży oddaje mi wszystko bez mrugnięcia okiem ale...Pysk zakrwawiony, kolce w faflach o dziąsłach :angryy: Musiałam wyciagać i dezynfekować :placz: Jutro muszę zajrzeć do apteki i znowu zaopatrzeć się w srodki dezynfekujące i do tego delikatne żeby w pycholek nie szczypały bo tych co mam może do zimy nie wystarczyć :wallbash: Jeza w ręcznik i na oględziny. Gadzina straciła kilka kolcy, została pobrudzona nieco juchą Szelmy ale calutka :cool3: Wypuściłam do ogrodu sąsiadów....Proszku na pchły nie mam.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Ratujcie !!!!:mdleje::modla: Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Pysia']Nie wytrzymam :angryy: Wypcham jak Szelme kocham to ją wypcham :-x Wypuściłam ją na wieczorny siq zanim uśnie kamiennym snem...Nagle słyszę takie proszące szczekanie pod drzwiami:cool1: Tak mi ten dźwięk coś przypominał...Jakieś wspomnienie mi kołatało się po głowie ale nie umiałam go znaleźć. Pobegłam do drzi i zobaczyłam...:crazyeye::placz: Szelme a w jej pysku wielkiego jeża :shock::chainsaw::2gunfire: Zabrałam....:mad: Na szczęście pogromczyni jeży oddaje mi wszystko bez mrugnięcia okiem ale...Pysk zakrwawiony, kolce w faflach o dziąsłach :angryy: Musiałam wyciagać i dezynfekować :placz: Jutro muszę zajrzeć do apteki i znowu zaopatrzeć się w srodki dezynfekujące i do tego delikatne żeby w pycholek nie szczypały bo tych co mam może do zimy nie wystarczyć :wallbash: Jeza w ręcznik i na oględziny. Gadzina straciła kilka kolcy, została pobrudzona nieco juchą Szelmy ale calutka :cool3: Wypuściłam do ogrodu sąsiadów....Proszku na pchły nie mam.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Ratujcie !!!!:mdleje::modla: to wesoło masz....:loveu: a ja sadzilam ze u mnie tylko jak w domu wariatów jest....:cool3: jednak nie:diabloti: Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to wesoło masz....:loveu: a ja sadzilam ze u mnie tylko jak w domu wariatów jest....:cool3: jednak nie:diabloti: Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: Ale mam świetny pomysł :diabloti: Zrobię betonowe podwórko to jeże nie przyjdą :evil_lol: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pysia napisał(a):Nie wytrzymam :angryy: Wypcham jak Szelme kocham to ją wypcham :-x Wypuściłam ją na wieczorny siq zanim uśnie kamiennym snem...Nagle słyszę takie proszące szczekanie pod drzwiami:cool1: Tak mi ten dźwięk coś przypominał...Jakieś wspomnienie mi kołatało się po głowie ale nie umiałam go znaleźć. Pobegłam do drzi i zobaczyłam...:crazyeye::placz: Szelme a w jej pysku wielkiego jeża :shock::chainsaw::2gunfire: Zabrałam....:mad: Na szczęście pogromczyni jeży oddaje mi wszystko bez mrugnięcia okiem ale...Pysk zakrwawiony, kolce w faflach o dziąsłach :angryy: Musiałam wyciagać i dezynfekować :placz: Jutro muszę zajrzeć do apteki i znowu zaopatrzeć się w srodki dezynfekujące i do tego delikatne żeby w pycholek nie szczypały bo tych co mam może do zimy nie wystarczyć :wallbash: Jeza w ręcznik i na oględziny. Gadzina straciła kilka kolcy, została pobrudzona nieco juchą Szelmy ale calutka :cool3: Wypuściłam do ogrodu sąsiadów....Proszku na pchły nie mam.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Ratujcie !!!!:mdleje::modla: Znam odpowiedź na jedno z Twoich pytań:cool1: :cool1: :diabloti: Biedna Szelmusia:shake: i jeżonek tyż... Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Znam odpowiedź na jedno z Twoich pytań:cool1: :cool1: :diabloti: Biedna Szelmusia:shake: i jeżonek tyż... Biedna? :crazyeye::mad: To ja jestem biedna :placz: Kolczaste stfory napadają na moje mienie a ta sie nad nimi lituje :mad: Napisz do mnie na Gie ;) Napiszcie teraz obie ;) 4025178 Quote
Agunia-Pańciunia) Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Pysia']Ty jedna mnie rozumiesz :loveu: Ale mam świetny pomysł :diabloti: Zrobię betonowe podwórko to jeże nie przyjdą :evil_lol: to wtedy te Twoje spokojne, odpowiedzialne, posłuszne suczki:loveu: i TAK COS WYMYSLA:diabloti: ...nie mysl ze skoro sa w miare wolne( w senise ruchu) to tak pod czaszeczka komoreczki szare ostro nie kombinuja.....:loveu: Quote
Paula Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Ojej biedna Pysiu :glaszcze: jeze Cie nawiedzily znowu :cool1: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pysia napisał(a):Biedna? :crazyeye::mad: To ja jestem biedna :placz: Kolczaste stfory napadają na moje mienie a ta sie nad nimi lituje :mad: Napisz do mnie na Gie ;) Napiszcie teraz obie ;) 4025178 ;) Ciebie mi nie szkoda:shake: :shake: Przecie Ty wiedźma jesteś i jeszcze mnie do jakiejś sekty wciągneła:shake: :diabloti: Quote
Alicja Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pysia napisał(a):Nie wytrzymam :angryy: Wypcham jak Szelme kocham to ją wypcham :-x Wypuściłam ją na wieczorny siq zanim uśnie kamiennym snem...Nagle słyszę takie proszące szczekanie pod drzwiami:cool1: Tak mi ten dźwięk coś przypominał...Jakieś wspomnienie mi kołatało się po głowie ale nie umiałam go znaleźć. Pobegłam do drzi i zobaczyłam...:crazyeye::placz: Szelme a w jej pysku wielkiego jeża :shock::chainsaw::2gunfire: Zabrałam....:mad: Na szczęście pogromczyni jeży oddaje mi wszystko bez mrugnięcia okiem ale...Pysk zakrwawiony, kolce w faflach o dziąsłach :angryy: Musiałam wyciagać i dezynfekować :placz: Jutro muszę zajrzeć do apteki i znowu zaopatrzeć się w srodki dezynfekujące i do tego delikatne żeby w pycholek nie szczypały bo tych co mam może do zimy nie wystarczyć :wallbash: Jeza w ręcznik i na oględziny. Gadzina straciła kilka kolcy, została pobrudzona nieco juchą Szelmy ale calutka :cool3: Wypuściłam do ogrodu sąsiadów....Proszku na pchły nie mam.... Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa:placz: Ratujcie !!!!:mdleje::modla::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ...nie mogę ......:modla::modla::modla:umiornę ze śmiechu Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Agunia-Pańciunia)']to wtedy te Twoje spokojne, odpowiedzialne, posłuszne suczki:loveu: i TAK COS WYMYSLA:diabloti: ...nie mysl ze skoro sa w miare wolne( w senise ruchu) to tak pod czaszeczka komoreczki szare ostro nie kombinuja.....:loveu: Wiem ze WYMYŚLĄ ale trza kochać Nadzieje jak każdą matke - no nie? :evil_lol: [quote name='paula_z']Ojej biedna Pysiu :glaszcze: jeze Cie nawiedzily znowu :cool1: Tak :placz: Nie wyginęły :placz: Nawiedzają mnie jak duchy z filmu " Duch" :cool1: Chyba muszę zaprosić księdza do domu :evil_lol: [quote name='madzia i medor'];) Ciebie mi nie szkoda:shake: :shake: Przecie Ty wiedźma jesteś i jeszcze mnie do jakiejś sekty wciągneła:shake: :diabloti: Ja wiedźma :crazyeye: A cóż to za pomówienia :mad: Ja jestem ślicznym różowym aniołem co niesie radość, szczęście i śmiech ludziom :loveu::loveu::loveu: Quote
beria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pysia napisał(a):To nie wiem czy się na małe Szelmy doczekasz...:shake: My to będziemy mieć małe Zmorki :eviltong: Czarno mi się przed oczami zrobiło i taką gafę palnęłam :wallbash: Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Pysiu ...nie mogę ......:modla::modla::modla:umiornę ze śmiechu No tak....A mówiły oćce...Powtarzały...A ja durna nie słuchała...:placz: Nie wierzta w ludzisków bo zamiast podać grabe to Cie kamaszem przydeptajo:mad: Toć ja wierzyła ze te kolczaste bestie prosto od Behemota ( :diabloti:) poszły precz jesienią z mojej ziemi.... Ale nie :angryy: A mówiono że wiara czyni cuda ...:diabloti::evil_lol: PS Czy Wasze chłopaki maja już przygotowane pisanki i kiełbaski do świecenia? :diabloti: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 [quote name='Pysia'] Ja wiedźma :crazyeye: A cóż to za pomówienia :mad: Ja jestem ślicznym różowym aniołem co niesie radość, szczęście i śmiech ludziom :loveu::loveu::loveu: Z tym się zgodzem;) :lol: Quote
beria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pysia napisał(a): Czy Wasze chłopaki maja już przygotowane pisanki i kiełbaski do świecenia? :diabloti: Tak, pisanki pomalowane i wypolerowane świecą się jak psu jajca :loveu: A stan kiełbaski zaraz zbadam :razz: Czy aby nie zeschnięta :razz: Quote
Vectra Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pysia to teraz hodujesz niufy , jerze i jeszcze do tego pchły ??? :crazyeye: Quote
Pysia Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 beria napisał(a):Czarno mi się przed oczami zrobiło i taką gafę palnęłam :wallbash: Czarno i futrzasto? Nie widziałam Cie u siebie :crazyeye: W domu znaczy :diabloti: madzia i medor napisał(a):Z tym się zgodzem;) :lol: :B-fly: beria napisał(a):Tak, pisanki pomalowane i wypolerowane świecą się jak psu jajca :loveu: A stan kiełbaski zaraz zbadam :razz: Czy aby nie zeschnięta :razz: Moja ta starsza nawet świerza jeszcze :evil_lol: Młodszej nie badam boby mnie do czubków wynieśli :diabloti: Vectra napisał(a):Pysia to teraz hodujesz niufy , jerze i jeszcze do tego pchły ??? :crazyeye: Tak :cool1: Pchły mnie oblazły jak jeża wynosiłam a zapomniałam sobie zakropić Advantix :razz: Quote
Medorowa Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Idem stod bo tu pcheły so:shake: :shake: Bosshh, już mi jedna po monitorku skacze:crazyeye: :evil_lol: Pysia, zabieraj ją z powrotem :evil_lol: Quote
beria Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 Pysia napisał(a):Czarno i futrzasto? Nie widziałam Cie u siebie :crazyeye: W domu znaczy :diabloti: Bo ja taka mała jak pchełka :oops: Zignorowałaś mnie :placz: Quote
Vectra Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 madzia i medor napisał(a):Idem stod bo tu pcheły so:shake: :shake: Bosshh, już mi jedna po monitorku skacze:crazyeye: :evil_lol: Pysia, zabieraj ją z powrotem :evil_lol: Pyśka zawijaj te hodowle swoją od nas :angryy: mnie już wszystko swędzi przez te twoje pchły :evil_lol: :evil_lol: Quote
Recommended Posts