Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[COLOR=DarkRed][B]Witaj................piękna Pysiu...............witajcie zmoroszelmy....................nie wiem czy wiesz................ale moją młoda kocicę ochrzciłam zmorka?????????:cool3::cool3::cool3::cool3:[/B][/COLOR]

Posted

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witamy w ten piękny wiosenny poranek !!!:multi:
POBUDKA ŚPIOCHY!!!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_70.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=blue][B]witamy w ten piękny wiosenny poranek !!!:multi:[/B][/COLOR][/FONT]
[B][FONT=Arial][COLOR=blue]POBUDKA ŚPIOCHY!!!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_70.gif[/IMG][/COLOR][/FONT][/B][/quote]

[B][COLOR=red]a kto ze niby spi???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ja juz od 8..nie spie......:diabloti: [/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Vectra']na pająki najlepszy jest krem do depilacji
po perfumie potrafili wstać pająki po depilacji żaden nie miał odwagi - wstydziły się nagości chiba :evil_lol:[/quote]
Nie wstał :diabloti: Kenzo to duszace perfumy :evil_lol:

[quote name='beria']Duża otwarta, to była pewnie ostryga :eviltong: A małże jadłam kiedyś w knajpie, ale byłam ostro znieczulona :drinking: Rybą zalatywały i jakaś pietruszka, czy inne zielsko tam było :cool1: Budyń jest lepszy [/quote]
Niech będzie ostryga :cool3: Jak go zwał tak go zwał - i tak było ohydne :shake:
Budyń jest najlepszy :diabloti:

[quote name='malawaszka']buuuahahhaha nosz ja umrę przez was ze śmiechu hahahahha :evil_lol:[/quote]
Nie umieraj babo :mad:

[quote name='BeaC'][COLOR=DarkRed][B]Witaj................piękna Pysiu...............witajcie zmoroszelmy....................nie wiem czy wiesz................ale moją młoda kocicę ochrzciłam zmorka?????????:cool3:[/B][/COLOR][/quote]
No wiesz :mad: Takim pięknym imieniem ochrzcić kota ? :cool1: A co będzie jak Ci zacznie przewracać kosze na śmieci, wyjadać z talerzy, drapać w drzwi , otwierać dom, kopać dziury, przesadzać kwiatki itd . ? :evil_lol:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witamy w ten piękny wiosenny poranek !!!
POBUDKA ŚPIOCHY!!!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_70.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Witaj złośnico :diabloti: Nie śpię od 8 rano :) Sprzątałam łazienke na dole bo tam psy myję pod prysznicem i było już wsio pochlapane :cool3: Teraz się zbieram i zmykam na spacerek z futrami :p Potem znowu je opłukam i kolejny raz umyje łazienke :cool1:
Sąsiedzi obok remontują dom :) Przylega do mojej działki. Dobudowali ganek. Teraz robotnicy stoją na dachu ganku i coś robią ;) Jednemu się noga podwinęła i spadł na moje podwórko :crazyeye: Na szczęście na trawe i to mokrą - nic mu się nie stało. Za to umarłby na zawał bo Szelma była na dworze :evil_lol: Darł się jak oszalały jak wstał :diabloti: Bał się ruszyć :evil_lol: A Szelma stała przy nim i kompletnie zaskoczona patrzyła dlaczego ten facet tak się dziera :evil_lol: Musiałam wyjść, złapać babe i uratować zycie robotnika :diabloti: Był blady jak śmierć..... Zupełnie nie wiem dlaczego :hmmmm:

Posted

[quote name='malawaszka']buuuahahhaha nosz ja umrę przez was ze śmiechu hahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]witamy w ten piękny wiosenny poranek !!!:multi:
POBUDKA ŚPIOCHY!!!! [IMG]http://smileys.smileycentral.com/cat/36/36_1_70.gif[/IMG][/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:mad:nie hałasuj ja nie śpię już od 7 a o 5 Cezarego wykopałam z wyra :razz:....tylko gdzie Pysia:cool1:[/I][/B]

Posted

[quote name='Pysia']Nie wstał :diabloti: Kenzo to duszace perfumy :evil_lol:

Niech będzie ostryga :cool3: Jak go zwał tak go zwał - i tak było ohydne :shake:
Budyń jest najlepszy :diabloti:

Nie umieraj babo :mad:

No wiesz :mad: Takim pięknym imieniem ochrzcić kota ? :cool1: A co będzie jak Ci zacznie przewracać kosze na śmieci, wyjadać z talerzy, drapać w drzwi , otwierać dom, kopać dziury, przesadzać kwiatki itd . ? :evil_lol:

Witaj złośnico :diabloti: Nie śpię od 8 rano :) Sprzątałam łazienke na dole bo tam psy myję pod prysznicem i było już wsio pochlapane :cool3: Teraz się zbieram i zmykam na spacerek z futrami :p Potem znowu je opłukam i kolejny raz umyje łazienke :cool1:
Sąsiedzi obok remontują dom :) Przylega do mojej działki. Dobudowali ganek. Teraz robotnicy stoją na dachu ganku i coś robią ;) Jednemu się noga podwinęła i spadł na moje podwórko :crazyeye: Na szczęście na trawe i to mokrą - nic mu się nie stało. Za to umarłby na zawał bo Szelma była na dworze :evil_lol: Darł się jak oszalały jak wstał :diabloti: Bał się ruszyć :evil_lol: A Szelma stała przy nim i kompletnie zaskoczona patrzyła dlaczego ten facet tak się dziera :evil_lol: Musiałam wyjść, złapać babe i uratować zycie robotnika :diabloti: Był blady jak śmierć..... Zupełnie nie wiem dlaczego :hmmmm:[/quote]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]o bosz a mówią ze niufy łagodne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

Posted

[quote name='Agunia-Pańciunia)'][B][COLOR=red]a kto ze niby spi???[/COLOR][/B]
[B][COLOR=red]ja juz od 8..nie spie......:diabloti: [/COLOR][/B][/quote]
Ja tez od 8 rano ;)

[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]:mad:nie hałasuj ja nie śpię już od 7 a o 5 Cezarego wykopałam z wyra :razz:....tylko gdzie Pysia:cool1:[/I][/B][/quote]
Tutaj jestem ...jeszcze :eviltong:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[B][I]o bosz a mówią ze niufy łagodne:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote]
Widać robotnik nieczytaty :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Nie śpie od 6:30 znaczy złapałam drzemke od 8 ,ale jaki interesant mnie na telefon się przypioł wrrrrrrrrrrrrr no i znowu nie śpie :( a tak mi się spać kce :(

Buhahahaha no u mnie ten koleś to na bank by zawału dostał :evil_lol::evil_lol:
już widze na nagłówki w gazetach - "wpadł prosto w paszcze mordercy" :evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']
Jednemu się noga podwinęła i spadł na moje podwórko :crazyeye: Na szczęście na trawe i to mokrą - nic mu się nie stało. Za to umarłby na zawał bo Szelma była na dworze :evil_lol: Darł się jak oszalały jak wstał :diabloti: Bał się ruszyć :evil_lol: A Szelma stała przy nim i kompletnie zaskoczona patrzyła dlaczego ten facet tak się dziera :evil_lol: Musiałam wyjść, złapać babe i uratować zycie robotnika :diabloti: Był blady jak śmierć..... Zupełnie nie wiem dlaczego :hmmmm:[/quote]
[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale miał koleś jazde...:p [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] zobaczył PIĘKNA PYSIĘ I AŻ GO ZAĆMIŁO:crazyeye::crazyeye:... borok z wrażenia spadł z dachu...:evil_lol::evil_lol: a potem PIĘKNA PYSIA zamieniła się w krwiożerczą bestyję...:angryy: [/B][/COLOR][/FONT]

Posted

[quote name='Vectra']Nie śpie od 6:30 znaczy złapałam drzemke od 8 ,ale jaki interesant mnie na telefon się przypioł wrrrrrrrrrrrrr no i znowu nie śpie :( a tak mi się spać kce :(

Buhahahaha no u mnie ten koleś to na bank by zawału dostał :evil_lol:
już widze na nagłówki w gazetach - "wpadł prosto w paszcze mordercy" :evil_lol::evil_lol:[/quote]
Kładź się Ewcia spać bo noc przed nami na dogo ;)
Och myślę że akurat jemu wsio rawno czy niuf czy inna rasa :diabloti:

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]ale miał koleś jazde...:p [/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] zobaczył PIĘKNA PYSIĘ I AŻ GO ZAĆMIŁO:crazyeye::crazyeye:... borok z wrażenia spadł z dachu...:evil_lol::evil_lol: a potem PIĘKNA PYSIA zamieniła się w krwiożerczą bestyję...:angryy: [/B][/COLOR][/FONT][/quote]
Mnie na dworze nie było :eviltong: Spadł jak sprzątałam łazienke :cool3: Usłyszałam tylko przeraźliwy wrzesk RATUNKU !!!!!!!!!!! I tak dopiero wyszłam po 5 krzyku :diabloti: Najpierw byłam zaszokowana skąd facet bądź co bądź niewyjściowo ubrany i nie wyglądający zachęcająco ( robocze ciuchy, brudny, nieogolony itd ) wziął się na moim placu. Ciut się wystraszyłam :cool1: Ale potem jak zobaczyłam że facet sika w portki ze strachu to podeszłam, złapałam Szelme ( zresztą której ogon się urywał bo w koncu jakiś ludź do zabawy :evil_lol:) i zapytałam co on tu robi :razz: Facet jąkając się powiedział że spadł i pokazał pacem skąd :crazyeye: Zapytałam czy nic sobie nie zrobił i poszłam otworzyć mu brame ;)
Teraz byłam się pytać czy nic mu nie jest bo mógł być w szoku. W kopńcu to ponad 2 metry....Kolega odpowiedział, że ma tylko małe zaczerwienienie na biodrze ( pewnie jakis kamyk mu się odbił) i baaaaardzo mu ręce drżą :evil_lol: Nie może się uspokoić - tak się wystraszył tego psiura :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Znając Szelme było to tak: Facet spadł. Szelma słysząc to poleciała zobaczyć co się stało :p A że kocha ludzi to z radością przyjęła gościa na placu :evil_lol: Facet zebrał się w sekundzie widzac ogromnego psa biegnącego w jego strone :diabloti: Darł się a Szelma stała przy nim machając ogonem z głową spuszczoną w dół, bo myślała co jest grane że ten facet tak się drze :evil_lol:
Potem zapytam jak to było naprawde ;)

Posted

[quote name='Pysia']
i baaaaardzo mu ręce drżą :evil_lol: [/quote]

[FONT=Arial][COLOR=Blue][B]szczęściarz... z parkinsonem do tego...:evil_lol:

a tak poważnie- miło pan zaczął łikend... z psem sie zaprzyjaźnił... bedzie miał co opowiadać... :cool3:[/B][/COLOR][/FONT]

Posted

Buhaha Pysia te Twoje psiury to cisi mordercy :evil_lol: zabijają wzrokiem :evil_lol:
[quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B]

[B][I]:mad:nie hałasuj ja nie śpię już od 7 a o 5 Cezarego wykopałam z wyra :razz:....tylko gdzie Pysia:cool1:[/I][/B][/quote]

a po co go budzilas o 5 rano? :crazyeye:

Posted

[quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]szczęściarz... z parkinsonem do tego...:evil_lol:

a tak poważnie- miło pan zaczął łikend... z psem sie zaprzyjaźnił... bedzie miał co opowiadać... :cool3:[/B][/COLOR][/FONT][/quote]
[I][B];)taaaaa Parkinson najważniejszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
[quote name='PIKA']Buhaha Pysia te Twoje psiury to cisi mordercy :evil_lol: zabijają wzrokiem :evil_lol:

a po co go budzilas o 5 rano? :crazyeye:[/quote][B][I]PIKA budziłam TZta do pracy......ktoś w tym domu musi pracować:evil_lol:[/I][/B]

[quote name='Pysia']Wiecie co? Cycki mi urosły :crazyeye: Czy w tym wieku to troche nie za późno? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i po kawie :mad:[/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B];)taaaaa Parkinson najważniejszy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I]
[B][I]PIKA budziłam TZta do pracy......ktoś w tym domu musi pracować:evil_lol:[/I][/B]

[B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:no i po kawie :mad:[/I][/B][/quote]
Jezu Alu czy z tą pałą to na mnie :crazyeye: To ja tutaj takie szczere wynurzenia piszę i od razu zostaję wyklęta :diabloti::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Wiecie co? Cycki mi urosły :crazyeye: Czy w tym wieku to troche nie za późno? :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

dorastasz znaczy się chyba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']dorastasz znaczy się chyba :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Serio? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Boszzzzzzzzzzzzzzz :multi: Nareszcie :multi::multi::multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Serio? :crazyeye::crazyeye::crazyeye: Boszzzzzzzzzzzzzzz :multi: Nareszcie :multi::multi::multi:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
jeszcze się tak nie ciesz :shake: bo w tempie rozwoju Twojego umysłu to jeszcze potrwa kilkanaście/dzisiat lat :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']jeszcze się tak nie ciesz :shake: bo w tempie rozwoju Twojego umysłu to jeszcze potrwa kilkanaście/dzisiat lat :evil_lol: :evil_lol:[/quote]

hahahaha :roflt:

ehhh no Pysia i po co wypuściłaś tego faceta z podwórka?? Szelma chciała mieć nową zabawkę :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']jeszcze się tak nie ciesz :shake: bo w tempie rozwoju Twojego umysłu to jeszcze potrwa kilkanaście/dzisiat lat :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
Hura :multi::multi::multi: Śliczna Pysia wiecznie młoda :loveu::multi::multi::multi:

:evil_lol:

Posted

[quote name='malawaszka']hahahaha :roflt:

ehhh no Pysia i po co wypuściłaś tego faceta z podwórka?? Szelma chciała mieć nową zabawkę :evil_lol:[/quote]
Jakby tak dalej poszło to za kilka dni ta zabawka na podwórku zaczęłaby się rozkładać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Facetowi niewiele brakło żeby zszedł na zawał albo udar :p A potem w wiadomościach by mówili: W Sarnowie na pewnym podwórku facet spadł z dachu nie doznajac najmniejszego uszczerbku po czym ....umarł na zawał :diabloti: I tu jest miejsce na fotografie ściany strachu na miom placu :evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Jakby tak dalej poszło to za kilka dni ta zabawka na podwórku zaczęłaby się rozkładać :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Facetowi niewiele brakło żeby zszedł na zawał albo udar :p A potem w wiadomościach by mówili: W Sarnowie na pewnym podwórku facet spadł z dachu nie doznajac najmniejszego uszczerbku po czym ....umarł na zawał :diabloti: I tu jest miejsce na fotografie ściany strachu na miom placu :evil_lol:[/quote]

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B] Witaj mamciu,a tu jak zwykle wesoło.[/B]

[B]Ja bym się tam cieszyła jakby w wiadomościach moje piesy pokazali, zawsze to reklama dla hodowli:evil_lol: .[/B]

[B][quote][/B]Hura :multi::multi::multi: Śliczna Pysia wiecznie młoda [B]:loveu::multi::multi::multi:

[/quote][/B]
[B] O tak :loveu: [/B]

Posted

[quote name='bonita']:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [B] Witaj mamciu,a tu jak zwykle wesoło.[/B]

[B]Ja bym się tam cieszyła jakby w wiadomościach moje piesy pokazali, zawsze to reklama dla hodowli:evil_lol: .[/B]

[B] O tak :loveu: [/B][/quote]
Buahhahaha Ty to masz dziecko łeb :loveu::evil_lol: Ja o tym nie pomyślałam :shake: Na szczęście dla ludeczka :diabloti:
Ufffffffffffffff!! TZ nareszcie w domku :multi: Lecę mu pokazać że mi cycki urosły :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Szemusia po czesanku a mnie boli ręka :cool1: Dziewczyna już daje się calutka wyczesać bez najmniejszych oporów :loveu: Nawet idzie do grzebyka i kładzie się :multi: Czeszemy najpierw jeden boczek, potem drugi, brzunio, łałoczek, pod jednym uszkeim, pod drugim a potem grzbiet i łówkę :) Futerko wspólpracuje i zaczyna samo się przewracać :loveu: A za tydzień chyba kąpiel bo przy czesaniu ręce brudne .... Chyba juz jej nie zaszkodzę kąpielą :roll: