agnes1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Po dłuuuuugiej przerwie witam ponownie:multi: :multi: :multi: . Pysiu!! Żebys nie wpadła w depresję, że Cię nikt nie odwiedza to ja melduję że jestem tutaj jakieś [B]1000[/B]x na dobę , ale admin mnie nie lubi:placz: i mnie odłączył:shake: . Musiałam zarejestrować się od nowa. Może admin się nie kapnie:evil_lol: :evil_lol: . A ja dzisiaj zjadłam - nie powiem ile -gofrów.:sabber: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [I][B]:evil_lol:Pysiu ....jaki budyń lubisz ...............:oops:[COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]cholera coś mi sie pokojarzyło[/SIZE][/COLOR][/B][/I] Quote
malawaszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:evil_lol:Pysiu ....jaki budyń lubisz ...............:oops:[COLOR=PaleTurquoise][SIZE=1]cholera coś mi sie pokojarzyło[/SIZE][/COLOR][/B][/I][/quote] buuuahahahah boszzz i jak ja mam być spokojna :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahahah boszzz i jak ja mam być spokojna :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I];)a co też lubisz budyń:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B] Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='agnes1']Po dłuuuuugiej przerwie witam ponownie:multi: :multi: :multi: . Pysiu!! Żebys nie wpadła w depresję, że Cię nikt nie odwiedza to ja melduję że jestem tutaj jakieś [B]1000[/B]x na dobę , ale admin mnie nie lubi:placz: i mnie odłączył:shake: . Musiałam zarejestrować się od nowa. Może admin się nie kapnie:evil_lol: :evil_lol: . A ja dzisiaj zjadłam - nie powiem ile -gofrów.:sabber:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]nie pisz głupot bo zaś cie zablokuje.... niech odpowie na twoje 666 maili- dlaczego hasło złe.. i te kolejne które oni ci przysłali tez złe... :angryy: 1000x dziennie!!!! to o 700 więcej ode mnie... :crazyeye: [/B][/COLOR][/FONT] Quote
malawaszka Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I];)a co też lubisz budyń:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/I][/B][/quote] buuuahahaha ALU no ja Cie proszę litości hahahaha :roflt: :evil_lol: te tematy to może na banicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='malawaszka']buuuahahaha ALU no ja Cie proszę litości hahahaha :roflt: :evil_lol: te tematy to może na banicji :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a co złego w temacie o budyniu :niewiem: nie lubisz czy co? :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Pyśka wsuneła wczoraj podwójny śmietankowy :p :evil_lol: i jaka potem szczęśliwa chodziła :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Buahahahahahahaha Witam wszystkich i jednocześnie odpisuję hurtem bo pojedyńczo mi miejsca nie starczy :diabloti: Budyń lubię czekoladowy i....bananowy :eviltong: Śmietenkowy jest be :evil_lol: Chyba że bez cukru :diabloti: agnes czy juz doszczętnie oszalałaś? :crazyeye:[SIZE=1][COLOR=Wheat]Tak jak my.......... Szybko Ci to poszło .....:evil_lol:[SIZE=2][COLOR=Black] TZ nadal w świecie :placz: Jutro przyjedzie dopiero :mad: Jestem sama jak palec z krwiozerczymy bestiami :-o Sama jedna :shake: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE] Quote
Alicja Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia']Buahahahahahahaha Witam wszystkich i jednocześnie odpisuję hurtem bo pojedyńczo mi miejsca nie starczy :diabloti: Budyń lubię czekoladowy i....bananowy :eviltong: Śmietenkowy jest be :evil_lol: Chyba że bez cukru :diabloti: agnes czy juz doszczętnie oszalałaś? :crazyeye:[SIZE=1][COLOR=Wheat]Tak jak my.......... Szybko Ci to poszło .....:evil_lol:[SIZE=2][COLOR=Black] TZ nadal w świecie :placz: Jutro przyjedzie dopiero :mad: Jestem sama jak palec z krwiozerczymy bestiami :-o Sama jedna :shake: [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote][B][I]:multi::multi::multi:witaj mamciu:multi: prawda ze dobry budyń nie jest zły;) [/I][/B] Quote
PIKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia'] Śmietenkowy jest be :evil_lol: Chyba że bez cukru :diabloti: [SIZE=1][COLOR=Wheat][SIZE=2][COLOR=Black] [/COLOR][/SIZE][/COLOR][/SIZE][/quote] znaczy taki slonawy być moze? :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:multi::multi::multi:witaj mamciu:multi: prawda ze dobry budyń nie jest zły;) [/I][/B][/quote] Jest super :diabloti: [quote name='PIKA']znaczy taki slonawy być moze? :evil_lol:[/quote] Może i słonawy ale małże nie mają smaku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia']małże nie mają smaku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] a skąd wiesz , próbowałaś ? :razz::evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia'] agnes czy juz doszczętnie oszalałaś? :crazyeye:[SIZE=1][COLOR=wheat]Tak jak my.......... Szybko Ci to poszło .....:evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/quote] Wiesz Pysiu- w takim towarzystwie o to nie trudno, tym bardziej jak się ma Klockową za siostre:evil_lol: . A tak wogóle to jestem z wami od kilku dobrych tygodni więc zdążyłam się zarazić:evil_lol: Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Vectra']a skąd wiesz , próbowałaś ? :razz::evil_lol:[/quote] Nie ale moja małża smaku nie czuje :diabloti::evil_lol: [quote name='agnes1']Wiesz Pysiu- w takim towarzystwie o to nie trudno, tym bardziej jak się ma Klockową za siostre:evil_lol: . A tak wogóle to jestem z wami od kilku dobrych tygodni więc zdążyłam się zarazić:evil_lol:[/quote] To ratuj się dziewczyno bo jeszcze troche i już nie będzie dla Ciebie ratunku :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
agnes1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia']To ratuj się dziewczyno bo jeszcze troche i już nie będzie dla Ciebie ratunku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Dla mnie juz nie ma ratunku:diabloti: Cztery dni siedziałam "cicho" bo nie mogłam się zalogować:comp26: i tylko siostra miała mnie dość bo jej na GG płakałam. :-( Ale skoro mogę to teraz prześle [B]1000 :kiss_2: dla kofanych niufków.[/B] Quote
clockwork Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia']Jest super :diabloti: Może i słonawy ale małże nie mają smaku :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]czy ktoś mi odpowie na pytanie?? jak smakują małże??:evil_lol: bo ja nie wiem...:oops:[/COLOR][/FONT][/B] [quote name='agnes1']Wiesz Pysiu- w takim towarzystwie o to nie trudno, tym bardziej jak się ma Klockową za siostre:evil_lol: . A tak wogóle to jestem z wami od kilku dobrych tygodni więc zdążyłam się zarazić:evil_lol:[/quote] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]święte słowa... maniaczka jakich mało.... ehhh... gorzej niż ja.... a niby dorosła, poważna baba :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B] Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='agnes1']Dla mnie juz nie ma ratunku:diabloti: Cztery dni siedziałam "cicho" bo nie mogłam się zalogować:comp26: i tylko siostra miała mnie dość bo jej na GG płakałam. :-( Ale skoro mogę to teraz prześle [B]1000 :kiss_2: dla kofanych niufków.[/B][/quote] Jedna niufka moknie a druga mlaska przez sen :evil_lol: Ani tej umokniętej ani mlaskajacej teraz całować nie będę :shake::evil_lol: Potem pewnie tak ;) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Otworzyłam okno i wlazł mi taki ogromny czarny pająk do pokoju i sobie chodzi obok kompa :placz: On mnie zje :cool1: TZ w Wenecji teraz sobie jest a ja zaraz zostanę zawleczona pewnie do jakiejs szpary i skonsumowana :-( Chyba muszę się ewakuować..... Aż sobie upatrzy inną ofiare ....A może Zmorke zje? Będzie jednego kłopotu mniej :diabloti: Quote
agnes1 Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork'] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]święte słowa... maniaczka jakich mało.... ehhh... gorzej niż ja.... a niby dorosła, poważna baba :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ależ mi piękną opinię wystawiasz:angryy: . Żeby mówić jeszcze że STARA baba jak ja dopiero nastolatka:evil_lol: [quote name='Pysia']Jedna niufka moknie a druga mlaska przez sen :evil_lol: Ani tej umokniętej ani mlaskajacej teraz całować nie będę :shake::evil_lol: Potem pewnie tak ;) Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Otworzyłam okno i wlazł mi taki ogromny czarny pająk do pokoju i sobie chodzi obok kompa :placz: On mnie zje :cool1: TZ w Wenecji teraz sobie jest a ja zaraz zostanę zawleczona pewnie do jakiejs szpary i skonsumowana :-( Chyba muszę się ewakuować..... Aż sobie upatrzy inną ofiare ....A może Zmorke zje? Będzie jednego kłopotu mniej :diabloti:[/quote] Złap tego miłego pajączka i przyślij do mnie, zrobię sobie z niego broszkę:evil_lol: Quote
da-NUTKA Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia']... Aż sobie upatrzy inną ofiare ....A może Zmorke zje? Będzie jednego kłopotu mniej :diabloti:[/quote] Oj, nieładnie....nieładnie... Pajączek zje Zmorkę...... a potem położy się do łóżeczka :crazyeye: obok umalowanej , ślicznie zresztą, Pysi. Dobry, duży :crazyeye: , grzeczny pajączek:evil_lol: Danka Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='clockwork'][B][FONT=Arial][COLOR=blue]czy ktoś mi odpowie na pytanie?? jak smakują małże??:evil_lol: bo ja nie wiem...:oops:[/COLOR][/FONT][/B] [B][FONT=Arial][COLOR=blue]święte słowa... maniaczka jakich mało.... ehhh... gorzej niż ja.... a niby dorosła, poważna baba :eviltong:[/COLOR][/FONT][/B][/quote] Ja tez nie wiem jak smakują prawdziwe małże :shake: Kiedyś w restauracji dostałam talerz owoców morza jako stały klient -gratis. Wszystko było cudnie na talerzu ułożone ale jeden komponent mi obrzydził wszystko i poprosiłam o ściągnięcie go :cool1: Była to otwarta ogromna małża .....:roll: Wyglądała jak......Ble:evil_lol: Niby ? To ona w końcu dorosła czy nie? :evil_lol: [quote name='agnes1']Ależ mi piękną opinię wystawiasz:angryy: . Żeby mówić jeszcze że STARA baba jak ja dopiero nastolatka:evil_lol: Złap tego miłego pajączka i przyślij do mnie, zrobię sobie z niego broszkę:evil_lol:[/quote] Nie przyślę bo nie mam takiego wielkiego słoika......Potraktowałam go resztką perfum :mad: Spadł na podłoge ale ZA KOMPA :-oWidać mu zapach nie odpowiadał :diabloti: [quote name='da-NUTKA']Oj, nieładnie....nieładnie... Pajączek zje Zmorkę...... a potem położy się do łóżeczka :crazyeye: obok umalowanej , ślicznie zresztą, Pysi. Dobry, duży :crazyeye: , grzeczny pajączek:evil_lol: Danka[/quote] To ja już lepiej wyślę tego pajączka agnes......:evil_lol: Quote
*Ania...Niuf* Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Hehe Pysiu ja też zawsze traktuje te wstrętne pająki...ble...perfumami a póżniej niemam:placz: ale co zrobić życie ważniejsze;) Quote
Pysia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='*Ania...Niuf*']Hehe Pysiu ja też zawsze traktuje te wstrętne pająki...ble...perfumami a póżniej niemam:placz: ale co zrobić życie ważniejsze;)[/quote] Taaaaak ;) Życie najwazniejsze :evil_lol: Zmorka już na kanapie mlaska - znaczy śpi twardo :evil_lol: Szelma chrapie az się rozlega :cool3:Mnie się oczy kleją ...Komp chodzi jak ...nie powiem co ;) Mam go dość - idę spać :) Dobranoc Wszystkim :loveu: Quote
Vectra Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 na pająki najlepszy jest krem do depilacji :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: po perfumie potrafili wstać pająki po depilacji żaden nie miał odwagi - wstydziły się nagości chiba :evil_lol: Quote
beria Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Pysia']Ja tez nie wiem jak smakują prawdziwe małże :shake: Kiedyś w restauracji dostałam talerz owoców morza jako stały klient -gratis. Wszystko było cudnie na talerzu ułożone ale jeden komponent mi obrzydził wszystko i poprosiłam o ściągnięcie go :cool1: Była to otwarta ogromna małża .....:roll: Wyglądała jak......Ble:evil_lol: [/QUOTE] Duża otwarta, to była pewnie ostryga :eviltong: A małże jadłam kiedyś w knajpie, ale byłam ostro znieczulona :drinking: Rybą zalatywały i jakaś pietruszka, czy inne zielsko tam było :cool1: Budyń jest lepszy :p Quote
malawaszka Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 [quote name='beria']Duża otwarta, to była pewnie ostryga :eviltong: A małże jadłam kiedyś w knajpie, ale byłam ostro znieczulona :drinking: Rybą zalatywały i jakaś pietruszka, czy inne zielsko tam było :cool1: Budyń jest lepszy :p[/quote] buuuahahhaha nosz ja umrę przez was ze śmiechu hahahahha :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts