malawaszka Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'] [B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:Waszka musiałaś to wypatrzeć;)[/I][/B][/quote] :grins: [quote name='PIKA']a potem nam opowiada, ze jak ksiądz przyszedl to niewyjściowa byla :shake:[/quote] NO!! KŁAMIE!!! :diabloti: [quote name='Pysia']Przez szyberdach wejdzie Szelma :evil_lol: Ewentualnie Zmorka :diabloti: Zalezy która będzie pierwsza :cool1: [/quote] :evil_lol:tu muszę przyznać rację - niedawno Zmora mi wlazła na siedzenia a Szelma do bagażnika :crazyeye: - pragnę tylko zaznaczyć, że mam normalny bagażnik - nie kombi, nie :hmmmm: hatchback?? :hmmmm: tylko :hmmmm: sedan??? :hmmmm: kurna nie wiem czy prawdę napisałam bo sie nie znam na tych nazwach - no normalny bagaznik mam - kufer tak zwany :evil_lol: i ona tam wlazła :crazyeye:wielka krowa w moim bagażniku i usiadła sobie i czekała na przejażdżkę :evil_lol: Quote
dbsst Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 [quote name='Pysia']To my..... [URL="http://img381.imageshack.us/img381/9072/25luty186zz5.jpg"][IMG]http://img381.imageshack.us/img381/9072/25luty186zz5.jpg[/IMG][/URL] Hura :multi: Udało mi się i mi Mozilla nie znikła :evil_lol:[/quote] oooooooooooooooooooolaLlalalal to Ci sie TZ włosiem zapuscił :cool1: a ponić lubisz klaty na glanc :eviltong: Quote
anetta Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 BUhahaha, dbsst "ooooooooooooooooooolaLlalalal to Ci sie TZ włosiem zapuscił" :roflt::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia'] Jestem Twoją siostrą :crazyeye: [/quote] [FONT=Arial][SIZE=3][B][SIZE=2][COLOR=Blue]no jakżesz....:mad: nie wiesz?? :mad: Alicja mi Ciebie przyszyła... daaaaawno temu!!! przecież pamiętam.. mam tylko w dogorodzinie PIĘKNĄ PYSIĘ!!! :multi::loveu:[/COLOR][/SIZE] [/B][/SIZE][/FONT] Quote
Iza i Avanti Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [URL="http://img87.imageshack.us/img87/7237/25luty179cg6.jpg"][IMG]http://img87.imageshack.us/img87/7237/25luty179cg6.jpg[/IMG][/URL] Pysiu! A żeberka to Ty całe masz??? Quote
dbsst Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Iza i Avanti'][URL="http://img87.imageshack.us/img87/7237/25luty179cg6.jpg"][IMG]http://img87.imageshack.us/img87/7237/25luty179cg6.jpg[/IMG][/URL] Pysiu! A żeberka to Ty całe masz???[/quote] żeberka to może i tak ale nosa napewno nie hahhahahaha ta czarna bestia odPtYSIOwywuje PtYSI nos :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='malawaszka']:grins: NO!! KŁAMIE!!! :diabloti: :evil_lol:tu muszę przyznać rację - niedawno Zmora mi wlazła na siedzenia a Szelma do bagażnika :crazyeye: - pragnę tylko zaznaczyć, że mam normalny bagażnik - nie kombi, nie :hmmmm: hatchback?? :hmmmm: tylko :hmmmm: sedan??? :hmmmm: kurna nie wiem czy prawdę napisałam bo sie nie znam na tych nazwach - no normalny bagaznik mam - kufer tak zwany :evil_lol: i ona tam wlazła :crazyeye:wielka krowa w moim bagażniku i usiadła sobie i czekała na przejażdżkę :evil_lol:[/quote] Ja nigdy nie kłamię :obrazic: [quote name='dbsst']oooooooooooooooooooolaLlalalal to Ci sie TZ włosiem zapuscił :cool1: a ponić lubisz klaty na glanc :eviltong:[/quote] Na dodatek zmienił płeć i zapach wody :evil_lol: [quote name='anetta']BUhahaha, dbsst "ooooooooooooooooooolaLlalalal to Ci sie TZ włosiem zapuscił" :roflt::evil_lol:[/quote] Och witaj dawno nie widziana :bigok: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][B][SIZE=2][COLOR=Blue]no jakżesz....:mad: nie wiesz?? :mad: Alicja mi Ciebie przyszyła... daaaaawno temu!!! przecież pamiętam.. mam tylko w dogorodzinie PIĘKNĄ PYSIĘ!!! :multi::loveu:[/COLOR][/SIZE] [/B][/SIZE][/FONT][/quote] Mam niemca ...Pamiętam tylko kilka(?)naście PW od małoletniej :cool1: Na chama chciała być mą siostrą :diabloti: [quote name='Iza i Avanti'][URL="http://img87.imageshack.us/img87/7237/25luty179cg6.jpg"][IMG]http://img87.imageshack.us/img87/7237/25luty179cg6.jpg[/IMG][/URL] Pysiu! A żeberka to Ty całe masz???[/quote] Caluteńkie :eviltong: [quote name='dbsst']żeberka to może i tak ale nosa napewno nie hahhahahaha ta czarna bestia odPtYSIOwywuje PtYSI nos :evil_lol: [/quote] To fafel się tylko na nosie zawinął ;) Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia'] Mam niemca ...Pamiętam tylko kilka(?)naście PW od małoletniej :cool1: Na chama chciała być mą siostrą :diabloti: [/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]od kogo?? od kogo???[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]he.. a ja sie nie musiałam wpraszać... Alicja mi cie chyba przyszyła czy ktoś tam.... :roll:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Vectra Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia']Mam niemca ...Pamiętam tylko kilka(?)naście PW od małoletniej :cool1: Na chama chciała być mą siostrą :diabloti:[/QUOTE] wiesz ja na Twoim miejscu bym takie PW zgłosiła jako spammowanie :diabloti: może by wtedy doczytała regulamin i by próbowała go zrozumieć :evil_lol: :evil_lol: cześć Pysiu misiu :loveu: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][SIZE=3][B][SIZE=2][COLOR=Blue]no jakżesz....:mad: nie wiesz?? :mad: Alicja mi Ciebie przyszyła... daaaaawno temu!!! przecież pamiętam.. mam tylko w dogorodzinie PIĘKNĄ PYSIĘ!!! :multi::loveu:[/COLOR][/SIZE] [/B][/SIZE][/FONT][/quote] [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]od kogo?? od kogo???[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]he.. a ja sie nie musiałam wpraszać... Alicja mi cie chyba przyszyła czy ktoś tam.... :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:p[COLOR=Red]o tak to prowda .....Klocusiowa została siostrą Pysi i jeszcze miała Vogue na tymczasie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze ale horror z tym dogo :shake: [/COLOR][/I][/B] Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]od kogo?? od kogo???[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]he.. a ja sie nie musiałam wpraszać... Alicja mi cie chyba przyszyła czy ktoś tam.... :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Klockowa wsiadaj w tą swoją rzadowa i zapychaj do Sarnowa bo mnie zaraz szlag w samotności trafi :angryy: Na dworze leje i nawet na spacer iść nie mogę bo się w polach utopię :-( A TZ sobie wyjechał w świat i mnie zostawił łobuz ;) Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia']Klockowa wsiadaj w tą swoją rzadowa i zapychaj do Sarnowa bo mnie zaraz szlag w samotności trafi :angryy: Na dworze leje i nawet na spacer iść nie mogę bo się w polach utopię :-( A TZ sobie wyjechał w świat i mnie zostawił łobuz ;)[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tera?? zaroski jo leca po psa i jaki obiad warzyć... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]od kogo?? od kogo???[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]he.. a ja sie nie musiałam wpraszać... Alicja mi cie chyba przyszyła czy ktoś tam.... :roll:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Hehehehe od pajęczycy :evil_lol: [quote name='Vectra']wiesz ja na Twoim miejscu bym takie PW zgłosiła jako spammowanie :diabloti: może by wtedy doczytała regulamin i by próbowała go zrozumieć :evil_lol: :evil_lol: cześć Pysiu misiu :loveu:[/quote] Kurcze to nie lada sztuka bo ja nie znam regulaminu :evil_lol: Cześć Ewciu mewciu :loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][B][I]:p[COLOR=Red]o tak to prowda .....Klocusiowa została siostrą Pysi i jeszcze miała Vogue na tymczasie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: kurcze ale horror z tym dogo :shake: [/COLOR][/I][/B][/quote] A ja całe życie myślałam zem jedynaczka :crazyeye: [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tera?? zaroski jo leca po psa i jaki obiad warzyć... :diabloti:[/B][/COLOR][/FONT][/quote] Będziesz tam obiad gotować :cool1: Kupuje się pizze i już :p Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia']Hehehehe od pajęczycy :evil_lol: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]tak myślałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/COLOR][/FONT] A ja całe życie myślałam zem jedynaczka :crazyeye: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]zonk :eviltong: siostrzyczko :multi:[/B][/COLOR][/FONT] Będziesz tam obiad gotować :cool1: Kupuje się pizze i już :p[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co dzień pizza?? czasem coś trza uwarzyć... [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co dzień pizza?? czasem coś trza uwarzyć... [/B][/COLOR][/FONT][/quote] No to kebeb albo inne coś ;)Ewentualnie się kroi w talarki ziemniaczki i podsmaża na patelni a do tego kiełbaske z cebulką :evil_lol: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia'] A ja całe życie myślałam zem jedynaczka :crazyeye:[B][I];)[COLOR=Red]to źle myślałaś[/COLOR][/I][/B] Będziesz tam obiad gotować :cool1: Kupuje się pizze i już :p[/quote][COLOR=Red][B][I]pizze sie samemu robi:evil_lol:[/I][/B][/COLOR] Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][B][I]pizze sie samemu robi:evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/quote] Alu Ty jestes idealna gospodyni i żona a ja jestem....śliczna Pysia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak serio to dawno temu przed czasami wyjazdów delegacyjnych codziennie gotowałam, piekłam ciasta co sobote a wieczorem robiłam desery....w każdy dzień.... Tak !! Ale jakoś nie byłam z tym szczęśliwa i postanowiłam kupić sobie psa :diabloti: Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]co dzień pizza?? czasem coś trza uwarzyć... [/B][/COLOR][/FONT][/quote][B][I]:evil_lol::evil_lol::evil_lol:a mówiłam przyjeżdżaj ....tak by Cezary nie musiał przez 3 dni bigosu jeść;)...podzieliłabym sie[/I][/B] Quote
Alicja Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia']Alu Ty jestes idealna gospodyni i żona a ja jestem....śliczna Pysia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak serio to dawno temu przed czasami wyjazdów delegacyjnych codziennie gotowałam, piekłam ciasta co sobote a wieczorem robiłam desery....w każdy dzień.... Tak !! Ale jakoś nie byłam z tym szczęśliwa i postanowiłam kupić sobie psa :diabloti:[/quote] [I][B]:loveu::loveu::loveu:no jestem idealna ......gotuję obiad na 3 dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I] Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia']No to kebeb albo inne coś ;)Ewentualnie się kroi w talarki ziemniaczki i podsmaża na patelni a do tego kiełbaske z cebulką :evil_lol:[/quote] :loveu::loveu::loveu: [quote name='Alicjarydzewska'][COLOR=Red][B][I]pizze sie samemu robi:evil_lol:[/I][/B][/COLOR][/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]samemu.. to znaczy ja mam zrobić samemu tezetowi :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [quote name='Pysia']Alu Ty jestes idealna gospodyni i żona a ja jestem....śliczna Pysia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A tak serio to dawno temu przed czasami wyjazdów delegacyjnych codziennie gotowałam, piekłam ciasta co sobote a wieczorem robiłam desery....w każdy dzień.... Tak !! Ale jakoś nie byłam z tym szczęśliwa i postanowiłam kupić sobie psa :diabloti:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuaaahahahahhahah [/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:loveu::loveu::loveu:no jestem idealna ......gotuję obiad na 3 dni:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/B][/I][/quote] To tak jak ja :multi: Bigos mam na 3 dni :evil_lol: Kotletów mielonych też zrobiłam dosć sporo :loveu: Ale zjadłam je w jeden...Nie dotrwały :cool1: Alu i tak Ci nie wierzę :p Jesteś idealna i tyle ;) [quote name='clockwork']:loveu::loveu::loveu: [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]samemu.. to znaczy ja mam zrobić samemu tezetowi :cool3:[/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B]buuuaaahahahahhahah [/B][/COLOR][/FONT][/quote] A Ty z czego się śmiejesz :mad: Teraz jestem nie dość że śliczna to jeszcze zapsiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A gotuję sporadycznie :diabloti: Och skłamałam :oops: Ostatnio dość często ...psom :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='Pysia']To tak jak ja :multi: Bigos mam na 3 dni :evil_lol: Kotletów mielonych też zrobiłam dosć sporo :loveu: Ale zjadłam je w jeden...Nie dotrwały :cool1: Alu i tak Ci nie wierzę :p Jesteś idealna i tyle ;) A Ty z czego się śmiejesz :mad: Teraz jestem nie dość że śliczna to jeszcze zapsiona :evil_lol::evil_lol::evil_lol: A gotuję sporadycznie :diabloti: Och skłamałam :oops: Ostatnio dość często ...psom :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [FONT=Arial][COLOR=Blue][B] a ja co dzień wychodze z pracy- obiad gotować, ale jak dochodze... :eviltong: do domu,[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] to mi chęć mija na gotowanie... i tz wiecznie o kanapeczkach... czasem mu machne gorący kubek ;)[/B][/COLOR][/FONT] Quote
Pysia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 [quote name='clockwork'][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] a ja co dzień wychodze z pracy- obiad gotować, ale jak dochodze... :eviltong: do domu,[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B]:cool3:[/B][/COLOR][/FONT][FONT=Arial][COLOR=Blue][B] to mi chęć mija na gotowanie... i tz wiecznie o kanapeczkach... czasem mu machne gorący kubek ;)[/B][/COLOR][/FONT][/quote] To ja od jakiegoś czasu gotuję tylko Karolowi i sobie bo TZ na diecie :shake: Kalafiory, brokuły, gotowane chude mięsko itp.... Masakra :crazyeye: Ja nawet sie na to patrzeć nie mogę :cool1: On może więc gotuje sobie sam :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
e.v.a Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 czesc Pysiu:multi: czemu nie ma nowych zdjec:eviltong: Quote
Recommended Posts