Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

Posted

[quote name='Vectra']a miałam iść spać hahahahaha :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
A ja mam nadzieje ze nikt z mojej pracy tu nigdy nie trafi :evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Wiecie ze nie jestesmy normalne? :diabloti:
Buahahahahahahahahahahahahahahahaha
Tworzę nowy klub : ANORMALNYCH :diabloti: Ciekawe kto komu da pierwszą nominacje :evil_lol:

Posted

[quote name='bonita']:hmmmm:Właśnie tu TYLKO ZAGLĄDAM i nie wiem co się dzieję:stupid::evil_lol:[/quote]
Binitko poprostu nominujemy ludzi do klubów które powstały chyba jakiś rok temu w temacie : Agresywny dog - pomocy!! Polecam lekture bo wyjątkowo .....puszczająca nerwy :diabloti:

Posted

[quote name='malawaszka']jakieś jeszcze spostrzeżenia???? podziel się wrażeniami :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: bo aż mnie zaviekawiło co myśli ktoś kto tylko czyta :roflt: hahahahahahahha[/quote]

:oops: [B][I]Ciężko mi o tym pisać:evil_lol: .[/I][/B]
[B][I]Wiecie ja wcale nie uważam, że to co piszecie jest:stupid:, wcale:diabloti: [/I][/B]
[B][/B]
[B][I]:stupid::stupid::stupid::evil_lol: [/I][/B]

Posted

[quote name='bonita']:oops: [B][I]Ciężko mi o tym pisać:evil_lol: .[/I][/B]
[B][I]Wiecie ja wcale nie uważam, że to co piszecie jest:stupid:, wcale:diabloti: [/I][/B]

[B][I]:stupid::stupid::stupid::evil_lol: [/I][/B][/quote]

buuuahahahahaha umieraaammmmm :evil_lol:

Posted

Witam:lol:
Oj, agresywny dog, to było coś! Od nadmiaru stron, aż mi się kręgosłup wyszczerbił:diabloti:

Pysiu, widziałaś te fotki?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33918&page=60[/URL]

Posted

[quote name='bonita']:oops: [B][I]Ciężko mi o tym pisać:evil_lol: .[/I][/B]

[B][I]:stupid::stupid::stupid::evil_lol: [/I][/B][/quote]
Powiedz mamci iż najnormalniejsze w swiecie jest błaganie o epitety: puszczalska, bezszczelna, beszczelna, chamska i Bóg cie op[B]ó[/B]ścił :diabloti:
Powiedz dziecko że to jest normalne i codziennie spotykane w życiu :mad:

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']Binitko poprostu nominujemy ludzi do klubów które powstały chyba jakiś rok temu w temacie : Agresywny dog - pomocy!! Polecam lekture bo wyjątkowo .....puszczająca nerwy :diabloti:[/QUOTE]

Tak nerwy puszczają, aż można puszczalską zostać :razz: Ach, rozmarzyło mnie to puszczanie :loveu: Zacznę od jutra :cool3:

Posted

[quote name='Kasia25']Witam:lol:
Oj, agresywny dog, to było coś! Od nadmiaru stron, aż mi się kręgosłup wyszczerbił:diabloti:

Pysiu, widziałaś te fotki?

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=33918&page=60[/URL][/quote]
Witaj Kasiu :multi:
Nie - tych nie widziałam jeszcze :) Dziękuję :loveu:
Tym którzy nie wiedzą to Muszka z tego topicu była mi solą w oku....Zagnębiałam wszystkich w pracy, sąsiadów nowych i starych , dalszych i bliższych znajomych itd o nia bo jakoś tak mi była bliska sercu. I chociaż naprawdę się starałam to ciagle moje chęci polegały w tej walce :placz: Nie mogłam jej znaleźć domku ....Co prawda na coś się Muszka przydała bo kilka osób po moich opowiadaniach sami odwiedzili schroniska i kilka psiaków ma teraz kochające domki ;) A i Muszka ma domek i .... łezka mi sie w oku kręci jak na rączkach u starszej pani starutki pies siedzi :loveu::loveu::loveu:
Ech....
Kocham cie misiu:lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: :lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='beria']Tak nerwy puszczają, aż można puszczalską zostać :razz: Ach, rozmarzyło mnie to puszczanie :loveu: Zacznę od jutra :cool3:[/quote]
Się puszczać :crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye::crazyeye:
Buahahahahahahahahahahaha Gosia ...........nie mogę ...............:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Pysia']ATworzę nowy klub : ANORMALNYCH :diabloti: Ciekawe kto komu da pierwszą nominacje :evil_lol:[/quote]

[B]no, ja niestety, nie będę mogła się włączyć w działalność klubu. Nie będę pasowała do bezszczelnych, chamskich, puszczalskich i opószczonych :evil_lol: [/B]

Posted

[quote name='Maga100'][B]no, ja niestety, nie będę mogła się włączyć w działalność klubu. Nie będę pasowała do bezszczelnych, chamskich, puszczalskich i opószczonych :evil_lol: [/B][/quote]

założymy klub posiadaczy ONYCH :evil_lol: :evil_lol:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Pysia']Binitko poprostu nominujemy ludzi do klubów które powstały chyba jakiś rok temu w temacie : Agresywny dog - pomocy!! Polecam lekture bo wyjątkowo .....puszczająca nerwy :diabloti:[/quote]

Od niedawna ( czyt od godziny) poczytuje tą lekturkę :cool3: :evil_lol:
Wyjątkowo ciekawa :diabloti:

Posted

[quote name='Maga100'][B]no, ja niestety, nie będę mogła się włączyć w działalność klubu. Nie będę pasowała do bezszczelnych, chamskich, puszczalskich i opószczonych :evil_lol: [/B][/quote]
Ależ Madziu :cool1: My chcemy Cię na prezesa !!!!!! Boś z nas najlepsza :diabloti:

[quote name='Vectra']założymy klub posiadaczy ONYCH :evil_lol: :evil_lol:[/quote]
ONI są wszędzie:cool1:

[quote name='Kamcia_14']Od niedawna ( czyt od godziny) poczytuje tą lekturkę :cool3: :evil_lol:
Wyjątkowo ciekawa :diabloti:[/quote]
Czym dłużej będziesz czytać tym Twoje wybuchy śmiechu będą głośniejsze :evil_lol: A potem to już Cię nic nie zdziwi :diabloti:

Posted

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/2l190.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/2l190.jpg[/IMG][/URL]

[B][COLOR=darkgreen]Czy to jest żebranie???[/COLOR][/B]

Posted

[quote name='Agga'][URL="http://www.dogomania.pl/forum/%5BIMG%5Dhttp://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/2l190.jpg%5B/IMG%5D"][IMG]http://i84.photobucket.com/albums/k26/Sarnow/2007styczen/2l190.jpg[/IMG][/URL]

[B][COLOR=darkgreen]Czy to jest żebranie???[/COLOR][/B][/quote]
TAK :diabloti: To jest żebranie :mad: Dodam że pod moim czujnym okiem bo inaczej ani jedna łyżeczka by nie dotarła to małego dzioba :evil_lol:

Posted

[quote name='PIKA']Ale agresywny dog widmo ma reklame :evil_lol:

Cześc chamska, puszczalaska i beszczelna wnusiu :evil_lol:[/quote]
Cześć babciu :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='LAZY']Nie zacznę czytać doga od nowa, nie zacznę!:mad:

Cześć Pysiu:)[/quote]
Zacznij to sobie odswierzysz umysł :diabloti:

Guest Kamcia_14
Posted

[quote name='Pysia']
Czym dłużej będziesz czytać tym Twoje wybuchy śmiechu będą głośniejsze :evil_lol: A potem to już Cię nic nie zdziwi :diabloti:[/quote]

[B][I]Właśnie wchdzę w trans czytania :evil_lol: . Mogę powiedzieć że to jest bardzooooo ciekaweee :diabloti: . Agresywnego doga zapisałam sobie w ulubionych nawet :evil_lol: [/I][/B]

Posted

[quote name='Alicjarydzewska'][I][B]:crazyeye::crazyeye::crazyeye:co tu się w nocy działo............:scared:[/B][/I][/quote]
A nic :diabloti: Degenerujemy się tylko ;)

Posted

Zjadłam wszystkie pączki....
Zjadłam cała zupe grzybową ...
Zjadłam wszystkie ciastka....
Zjadłam wszystkie cukierki ( orzechowe w czekoladzie ;) )....
Zjadłam kilka ( 5 ) bułek z parówką i cebulą na ciepło ....
Wypiłam 3 kubki mleka z miodem....
Zjadłam 2 kotlety schabowe.....
Dobrałam się do jutrzejszego obiadu......
Nie ma już chleba....
Nie ma już zółtego sera.....
Nie ma już ani pomidorów ani sera Fety....
Wszystko zjadłam - wszystko!! Od godziny 16-tej......
Umieram. Robią mi się rozstępy na brzuchu. Czuję nienasycony głód......
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa