Jump to content
Dogomania

Niufki: Zmorka, Szelma[*], kot Tommy[*], collak Aris[*] i puli Luśka .

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Jest po operacji. Ma magnetoterapie aby wspomóc zrost kości. Brakuje 1500 zł na pokrycie kosztów operacji. 6.09 będzie Klubowa Nowofundlandów i Landseerów i tam też będą na nią zbierać.
Ogólnie humor jej dopisuje. Teraz aby się wygoiło i już nie bolało no i... domek!

• 2 weeks later...
Posted

Dzisiaj miałam fajny telefon o nią. Pogadałyśmy i kazałam się zastanowić. Jak to będzie na tak to mam dostać SMSa z adresem i nazwiskiem. Na razie nic.  Ale przecież to powazna decyzja.

Posted

Jutro ją poogłaszam. Tylko że nadal nie jest obcięta pięknie. Groomerka która mi zawsze tymczasy za darmo obcinała przyjeżdżajac do mnie za free wyjechała. I kicha :( A ja absolutnie nie podejmę się obcięcia samodzielnego bo bym z niej koszmarka zrobiła. Monika musi mnie nauczyć robić sznupy.  Bo ja to tylko niufy potrafię :siara:

Posted

I tak nagle!

Jakoś tak wyszło ;) Zadzwoniła Monika ze chyba jest dom dla Frotki. Potem zadzwonil dom i....

I tak nagle!

I mi dziwnie bo nie przygotowałam sie na pomacvhanie raczka Frotce ;)

Posted

Wczoraj Zdzira na Wystawie Klubowej Psów Pasterskich Ras Niepolskich Zdobyła Młodziezowe Zwycięstwo Klubu i Zwycięstwo Rasy :)

Oczywiscie "pochopała " sobie na ringu ;) A na honorowym zobaczyła piłeczke i za licho nie miała ochoty stać ;)  Ale tak czy siak poszło nam wspaniale :)

Bardzo się cieszę z tej wystawy bo sędziował nas węgierski sędzia.

No i oczywiście bawiłyśmy się super :)

Posted

Jola nam zrobiła fajne fotki na ringu ( sota66) :) Jak ktoś mi nie wierzy że uwielbiam wystawy i bawię się na ringu to niech popatrzy na moją mine ;)

I dziekujemy za gratki :) Wiejski burek-sznurek śmiga na wystawach ;)