Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 61
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Gwiazdor już w nowym domu :multi::multi:

Mieszka pod Warszawą. Rodzina z dwójką "dorosłych" córek i 7 letnim synkiem. Zakochani w Benku od pierwszego wejrzenia :) Wieczorem wkleję fotki :cool3:

Posted

Gratulacje, hm...a może by nie usuwać ogłoszeń (pewno i tak nie wszystkie się da), jeśli macie innego mopsa na serduchu? Tak, czy owak, poczekałabym, dla świętego spokoju, z usuwaniem.

Posted

Wiesz co? z tego co wiem, na chwilę obecną nie ma żadnych mopsików do adopcji... Buldożki są angielskie i to ze dwa! także można by się oytać czy zamiast mopsika nie chcą BA :)

a u Benka wszystko ok. Żyje sobie w nowym domku i nie ma nawet czasu tęsknić :)

• 5 weeks later...
Posted

Pare zaległych info od Benka:

Bardzo mądry chłopak! Trafił do domu, w którym jest traktowany jak członek rodziny, synek, córeczka - nieważne. Dostał to na co zasługiwał - wspaniały, kochający dom.:multi::multi:
Nigdy nie będzie oddany, to jego dozywotni dom. Nie jest przetapiany na smalec :cool3: (słyszałam jego szczekanie, oczywiście, że szczeka jak tylko coś się dzieje w domu, czy poza nim).
Załatwia sie pieknie na zewnątrz. Nawet nie robi w ogródku, Trzeba wyjść za furtkę. Pewnej nocy mu się zachciało... polizał Pana po rekach, nic. Lizał i lizał aż jego Pan się obudził. Wyszedł z Benkiem do ogródka. A gdzie tam! Benek kazał otworzyć furtke i iść z nim w miejsce, gdzie spokojnie się załatwił. W środku nocy oczywiście...
Wszyscy Benka zazdroszczą. Benek ma niezłe "rwanie" i rasa mops już jest nieźle rozreklamowana wśród znajomych nowych właścicieli Benka. Benka nie da się nie kochać, dlatego wszystcy bez wyjątku go kochaja.
A tu fragment listu po rozmowie telefonicznej i parę fotek:
Co mogę więcej napisać,duzo opowiedziałam przez telefon.Benek i my
jestesmy szczesliwi,tak musialo byc,ze Benek jest u nas.Jest madry
kochany brak słow,zeby to wszystko napisac.Bardzo dziekujemy za
zaufanie.