Jump to content
Dogomania

Galeria psów z Grupy 3 (prosimy zakladac oddzielne tematy)!

Recommended Posts

• Replies 3.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

aga ostaszewska - to tylko dzięki Diance wygląda tak dumnie i pięknie :wink: :lol: choć rozmiarowo jest duża na nasze terierki :o a co powie pani bosmanka jak założy taką chustkę, tylko będzie widać biały łepek Samanty - mały przezencik dogo. :D

Posted
AGA ! CZika bardzo ladna :) Gdzie sie pokazujecie na wystawie ? :lol:
Ej, Nitencja, a nie mowilam :wink: ? Sunia jest ladniutka. Siersc tez ma dobra, czego na zdjeciu nie za bardzo widac :wink: .

aga_ostaszewska, wyglada na to, ze Czika podoba sie przyszlej tesciowej :wink: :lol: :wink: :lol: :lol:

Posted

Do : Pani Bosmanka

Poluję na takie zdjęcie ponad pół roku !!!

Zawsze gdy Fred tak się ułoży i śpi, bezwzględnie cicho biorę aparat, wyciągam z torby, włączam , mierzę ostrość i.....................i wtedy Fredzio natychmiast się budzi i zmienia pozycję :wink:

Nie ma takiej możliwości żeby go tak "upolować".

Drugie zdjęcie które robię już także pół roku to poranne ziewanie ale wtedy odwraca się zawsze tyłem i przeciągle wyje :D

Gratuluje - fotka super!

Posted

Witaj KIRI!!!

Szczerze mówiąc to nie rozumiem co co chodzi możesz jaśniej?

Serio nie kumam dlaczego mam coś kasować a tym bardziej jak to zrobić :o

Posted

kiri :D

--------------z tym "alfem" nic dodać nic ująć! Kiri jest chyba dość duża i dobrze zbudowana? te z wystaw są bardzo drobniutkie, a Kircia wygląda dorodnie/ładnie :D :D :D

Posted

aga_ostaszewska no i następna super walijka :D ale u was było ciepło :D aż zazdroszczę :D letniej pogody

Bogula miała rację, że nasze terierki ładnie wyglądają na tle lasu i wody :D

Posted

silver: westik cudny! A co do podrozowania, to Czika gustuje w kolankach, ktore po 3 godzinnej jezdzie sa zdretwiale! Poza tym ona jest taka ciekawska, ze caly czas sie wierci, a wiec po podrozy mam kolana w siniakach!

Posted

Mam nadzieję że nie będą nam kazali przewozić psów w klatkach bo moja Vika tak samo uwielbia jeżdzić na kolanach . Ostatnio się zmądrzyła i pcha się na kolana jak prowadzę samochód :roll:

Posted

Na Alpi samochód działa jak tabletka nassenna. Kiedy tylko ruszamy, Alpi zapada w słodki sen - na moich kolanach oczywiście :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...