Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Witam.Dzięki asiamm za szybki kurs wklejania banerka.Załapałam i udało się bez kodu.Jak dobrze pójdzie to musisz mi podpowiedzieć pozbywanie się banerka.Mam nadzieję, że Moryc szybko znajdzie domek.Niby kolejny onek, ale umaszczenie i kolorki ma fajne.Te oczka takie smutne za to.Jak się teraz nie uda, to puścimy go jeszcze gdzieś indziej i na Polskę.Myślę, że to jest tak jak z kupnem, każda rzecz ma swojego kupca.To samo z pieskami.Nasza rola polega tylko na tym żeby pokazać Go jak największej ilości ludzi i żeby, trafił na kogoś, kto się w Nim po prostu zakocha.Wiem po sobie, że wiek, płeć i stan zdrowia nie ma wtedy żadnego znaczenia.

• Replies 143
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Syla']Witaj Maurycy.Co tam u Ciebie słychać? Pewnie bez zmian.Pozdrawiam.[/QUOTE]
No niestety bez zmian :( nadal bez domku...

Posted

Witaj Maurycolku poświątecznie.Zapytam tylko czy luka1 wysłała to co miała wysłać.Zajrzę do Ciebie wieczorkiem.Moja 2 letnia podopieczna nie potrafi jeszcze wymówić imienia mojego syna i mówi do niego Macymi zamiast Maurycy hihihi.Stąd ja Ciebie w myślach też tak nazywam...

Posted

Witam.Dzięki luka1.Jak te ogłoszenia nie wypalą to damy Maurycolka do Dziennika Zachodniego.Tak poszły do domków 3 inne psiaki, o których wiem.Życzę spokojnej nocy.Pozdrawiam.

Posted

Witam.Wysłałam PW luka1.Jeszcze nie znalazłam czasu na wejście na wątki, jakie mi przesłałaś....sorki.W przyszłym tygodniu będę już wolniejsza czasowo...chyba.Pozdrawiam serdecznie.Trzymaj się Maurycku.

Posted

Dawno nie zaglądałam.Sorki Maurycku.Pomyślimy coś w czerwcu słodziaku.Pogadam z luką1 i zobaczymy.Nie zapomniałam o Tobie i nie zapomnę.Pozdrawiam.

• 2 weeks later...
Posted

Cześć Maurycy.Czemu ludzie szukają szczeniaczki?Też tego nie rozumiem.Pewnie się nie znają i nie wiedzą, co tracą.Piękny jesteś i szkoda, że nie masz swojego domku.

• 1 month later...
Posted

luka1 napisał(a):
Syla, super. Tam gdzie jest Maurycy, bardzo potrzeba jest wyadoptować kilka psiaków

Dzięki za kontakt z p. Elą.Bardzo sympatyczna kobitka.Szukam teraz osoby, która zrobi wyróżnione Allegro dla ok 10 piesków.Muszę zapytać kilka osób.Podziękuj luka1 swojej Olci za numer telefonu.Pozdrawiam Maurycego.

Posted

Maurycy, będzie dobrze, bardzo dobrze i to szybko! Tam, gdzie Syla zaczyna " maczać swoje palce", pieski znajdują swoje najlepsze pod słońcem domki. Jeszcze chwilkę psiaku i ....do domku. A teraz: dobranoc.

Posted

Danusiu, to nie tak.Chęci nie przekładają się na domki.Maurycolku,jak mi Twoja pani prześle twoje śliczne fotki, to będziesz w DZ za tydzien, ewentualnie za dwa tygodnie.

Posted

No i widzisz :lol: Twoje chęci - i nasze też, ale to nie przekłada się już na czyny:shake:- zaraz przełożyły się na CZYNY:lol::multi: Mówisz, domek w tydzień lub dwa:lol::multi: TO SĄ CZYNY :multi::multi:
Maurycy, buziaki dostojny pysku:lol:

• 1 month later...