masienka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Psie Wolny, najlepiej podaj mi na pw numer konta z kodem swift i numerem iban plus telefon w razie czego. Pani wplaci bezposrednio Tobie i najwyzej jesli cos zostanie to przelejesz potem na konto Rufusa. W taki sposob pieniazki juz zebrane nie beda musialy byc ruszone bo przeciez i tak Ty bedziesz wszystkim na miejscu dysponowal. Moze tak byc? Trzeba by bylo tylko dopytac Edie21 czy bedzie jej pasowalo jesli dostanie gotowke w dniu przewozu psa. Quote
wellington Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 MyrkurDagur napisał(a): Kto wie, jak przygotować umowę adopcyjną? Masienka ma wzory umow :) Quote
masienka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Naturalnie, ze mam :) i swoje i od Wellington i nie ukrywam, ze wolalabym osobiscie podpisac bo jakby nie bylo w razie czego jestem na miejscu ale jesli macie cos przeciwko i uwazacie, ze lepiej zeby ktos z Polski to zrobil to oczywiscie nie bede sie upierac (glownie dlatego, ze z ta adopcja po prostu nie wyobrazam sobie zadnych problemow ;) ) Quote
Evelin Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Witam wszystkich na tym watku...Rufusa znam bo Randa mi o Nim opowiadała.. Jestem zywotnie zainteresowana terminem wyjazdu Rufusa od Jamora (tak,tak czasem to tak własnie jest :)),poniewaz na miejsce Rufusa przyjedzie problematyczny Gucio od Pipi...(Jamor wie i sam się zgodził :)) http://www.dogomania.pl/threads/179774-Gucio-Gdybym-mA-gl-marzyAE-chciaA-bym-juA-nigdy-siAE-nie-baAE Ponieważ jego transport nie jest taki prosty,wymaga planu niemal wojennego, jak tylko bedziecie wiedzieli na 100% kiedy dokładnie wyjeżdża Rufus napiszcie.To dla mnie bardzo ważne, bo muszę Gutowskiego przywieźć. Pozdrawiam wszystkich,którzy pomogli Rufiemu i WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO RUFUS!!!! Quote
scorpio133 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Rufusku Kochany -niech Ci sie szczesci w nowym przyszłym domku Quote
Pies Wolny Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jestem, ufff straaasznie mi samochód ...... plecy skopał, ale lecim weiter na Szczecin, jak mawia pewien dostawca dowcipów. Zaraz porozsyłam kontakt do siebie. Masienka umowę możesz śmiało Ty podpisać za naszą stronę tej imprezy, mama Rufusa za siebie, a uzupełnienie pn. - "w obecności" podpiszę ja lub Piotr przy przekazaniu Rufusa. Nie wiem jak daleko macie do Jamora, ale kasę za transport można przekazać Edie21 u Jamora, a może będzie miała po drodze i się spotkacie w realu, można też na Rancho w Brzozowcu - wszystko detale do uzgodnienia. Wydaje się , że wygodniej dla Edie21 jakby nieco z góry u Jamora, ale rozmawiajcie z Edie21 - ze mną jak z dzieckiem. Ja proponuję Edie, ale jeśli jest inna propozycja lub inna kombinacja propozycji też może być, a Edie się na pewno nie obrazi, ja również nie. Jutro jestem na miejscu , możemy resztę dośpiewać śpiewająco. Quote
wellington Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Pies Wolny napisał(a): Rancho Ten wyraz jest tabu ! Quote
MyrkurDagur Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Jestem po rozmowie z Psem Wolnym i teraz czekamy tylko na odpowiedź edie w sprawie transportu. Jeśli nie ona, to ja z Pati-C się skontaktuję. :) Quote
MyrkurDagur Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Dzwonił wczoraj do mnie Pies Wolny - edie zabierze Rufusa, najprawdopodobniej 24 lutego. Koszty transportu będę mniejsze, ponieważ edie zabiera jeszcze jednego psiaka po drodze i koszty zostaną rozłożone na pół - po 300 zł. Ja dziś prześlę te pieniążki jamorowi, ponieważ edie prosiła o ty, by mogła je u jamora dostać. :) Quote
Randa Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Ciekawe czy Rufus wyczuwa, że taka akcja się kroi... Quote
MyrkurDagur Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Boję się, że chłopak niczego się nie spodziewa.... Będzie zapewne zdziwiony... Zdążył się już zżyć z jamorem i miejscem, w którym przebywa... Oj Rufusie, Rufusie... Quote
Kaja i Aza Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Trzymam kciuki za pomyslnosc akcji. Myrkurku a jak finanse? Trzeba dozbierac? Quote
MyrkurDagur Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Kaja i Aza napisał(a):Trzymam kciuki za pomyslnosc akcji. Myrkurku a jak finanse? Trzeba dozbierac? Biorąc pod uwagę fakt, iż przyszła pani Rufusa chce przekazać na niego sporą sumę, a i dzięki organizacji całej akcji przez Psa Wolnego, koszty są zdecydowanie mniejsze, aniżeli w przypadku innych opcji, Rufus jest finansowo zabezpieczony :) Quote
masienka Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 "MyrkurDagur" napisał(a):Ja dziś prześlę te pieniążki jamorowi, ponieważ edie prosiła o ty, by mogła je u jamora dostać. to dobrze bo kasa od pani bedzie potrzebowala kilku dni zeby dotrzec do Psa Wolnego. A na koniec cala reszta, w tym zwrot za transport, trafi na konto Rufusa :) Quote
zuzlikowa Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Pies Wolny napisał(a): No co tu jeszcze mogę ?....no mogę wycałusić Zuzlikową :evil_lol: , ........już to zrobiłem. :oops::oops::oops::oops::oops:...się spłoniłam! Dla Rufuska mogę! Quote
Szarotka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Rufusek wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia :):) Quote
Marinka Posted February 22, 2010 Posted February 22, 2010 Rufus :loveu:, jak ja się cieszę - szczęścia i jeszcze raz szczęścia :lol::lol::lol: Quote
MyrkurDagur Posted February 23, 2010 Author Posted February 23, 2010 Szarotka napisał(a):No i co pojechal juz ??? Jeszcze nie, ale w środę najprawdopodobniej ruszy w podróż. Quote
jamor Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 jak pogasiłem swiatło, to słyszałem jakies hihi smichy na kojcach a wyłupek posmarował rufusowi klamke od furtki pastą od zębów. Quote
Freya73 Posted February 23, 2010 Posted February 23, 2010 W srode, czyli to juz jutro okaze sie, ze marzenia sie spelniaja. Badz szczesliwy piesku! Quote
Randa Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 A będą jakieś wieści po drodze do nowego domku? Quote
Szarotka Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 No i jak ? czy Rufus byl w stanie wyjsc mimo tej klamki posmarowanej pasta:):) Jamor masz jakies zdjecia ??? Quote
jamor Posted February 24, 2010 Posted February 24, 2010 dzis z rana jechalem na badania profilaktycznie do szpitala w wawie, wiec rufusa zawiozłem do góry Kalwarii, tam przesiadka do edie21 i pojechał. aparat miałem w plecaku, ale oczywiscie zapomniałem.wyniki badan : wzrok sokoli,serce jak dzwon,płuca jak miech.dodatkowe badanie krwi z związku z kontaktem z materiałami wybuchowymi, wyniki lux, lepiej jak u 20 latka. badanie słuchu gorzej niz u 100 latka. A co tam, nie musze nad morze jezdzic, mi tam ciągle szumi ;-) Quote
Recommended Posts