Paulina_mickey Posted May 29, 2009 Posted May 29, 2009 No ale nawet gdyby to przecież można napisać, wszyscy się tu niepokoimy i denerwujemy...:roll:
_ogonek_ Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Dobra najpierw napiszę do niej PW potem spróbujemy inaczej. EDIT: Greven ma zawaloną skrzynkę :-( probuje na maila EDIT 2: Nie widzę nigdzie maila Greven... :shake:
_ogonek_ Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 [quote name='Asior'][email protected] mail do greven ;) dziękuję, jak widzę nasza nieoceniona Asior zawsze wie jak pomóc ćmokowi :roll::oops:
_ogonek_ Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 Znalazłam numer telefonu. Czxy na forum proequo ma nick Sandra?
Asior Posted May 30, 2009 Posted May 30, 2009 nie ćmokowi, bo nie ma nigdzie tego maila ;) Ja mam bo korespondowałam z greven ;) a jak wejdziesz na stronę fundacji, to pewno i telefon do niej znajdziesz...
_ogonek_ Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Napisałam smsa. Niestety niczego nowego się nie dowiedzialam. Greven nie wie co się dzieje z psem... Szkoda, wielka szkoda :shake:... Pytalam o kontakt do tej pani (znajomej gościa) ale napisala, ze tez nie zna...
_ogonek_ Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Wet-siostra napisał(a):Kurcze,a może zrobić coś w stylu wizyty adopcyjnej???Może ktoś,kto mieszka w pobliżu poszedłby zobaczyć,co z psem???:oops: Nie wiem napiszę do Greven to co mówisz, moze jeszcze nie jest za pozno...
Wet-siostra Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Kurcze,a może zrobić coś w stylu wizyty adopcyjnej???Może ktoś,kto mieszka w pobliżu poszedłby zobaczyć,co z psem???:oops:
_ogonek_ Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Diuna B. napisał(a):Czy wiadomo już co z beniem? No właśnie nic nie wiadomo....
Paulina_mickey Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Z tego co Graven pisała to nie ma z tymi ludźmi kontaktu...
_ogonek_ Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Greven pisze: Jak mozna zrobic wizyte adopcyjna, jesli to jego prywatny pies. O ile w ogole jeszcze tam jest. Poza tym nie mam pojecia gdzie on mieszka. Ech.. :-(
Wet-siostra Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 źle się wyraziłam...chodzi o to by podejść i zobaczyć,czy on tam jest... ale skoro nie wie gdzie on mieszka,to klops...
_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 napisałam do Greven czy by nie mogła dać numeru tej znajomej... To nie napisała jednoznacznie... A jak napisałam że numer musiał jej się wyświetlić to napisała że go ma bo to jej znajoma, Greven napisał(a):ale co to ma do rzeczy? No i stoimy w kropce...
_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Paulina_mickey napisał(a):nie wiem czy jest sens prowadzenia dalej tego wątku :-( Posłuchaj może wy nie widzicie sensu, ale ja się tak łatwo nie poddaję. Muszę wszystkiego spróbować, a jeśli się nie uda to...
Paulina_mickey Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 nie wiem czy jest sens prowadzenia dalej tego wątku :-(
Wet-siostra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Moim zdaniem,dopóki jednoznacznie nie stwierdzimy,co z psiakiem nie można zamknąć wątku...:shake: Tylko- JAK to stwierdzić??? :roll:
Wet-siostra Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Bardzo bym chciała by ten wątek miał pozytywne zakończenie...:oops:
_ogonek_ Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 Wet, mam nadzieję, że uda mi się w końcu poprosić Greven o namiary na tę znajomą, albo chociaż ją spyta o kolesia. Nie wiemy co jest z psem, może nadal tam jest a pan szuka dla niego czegoś? Nie wiem...
Asior Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 ale czemu greven sama nie zadzwoni do tej znajomej i nie spyta o benka???
Diuna B. Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Wet-siostra napisał(a):Bardzo bym chciała by ten wątek miał pozytywne zakończenie...:oops: Każdy by chciał
_ogonek_ Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 Asior napisał(a):ale czemu greven sama nie zadzwoni do tej znajomej i nie spyta o benka??? Nie wiem... Wg mnie Greven wykręca się sianem i nawet jeżeli to czyta to taka jest moja opinia... Greven zapytaj się tej znajomej o ten jeden jedyny numer!!
Recommended Posts