_ogonek_ Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Aneta, rozumiem, że ostatnio zalogowała się 30 maj, ale wg mnie jest to nieco dziwne... Do tego nie odpowiada na moje smsy, a to chyba nie jest już normalne...
Paulina_mickey Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Dziewczyny wiem, że to przykre ale moim zdaniem już żadnej informacji nie uzyskamy. Nie ma odpowiedzi, bo pewnie zostały uznane jako "zawracanie głowy"... :-(
_ogonek_ Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Paulina_mickey napisał(a):Dziewczyny wiem, że to przykre ale moim zdaniem już żadnej informacji nie uzyskamy. Nie ma odpowiedzi, bo pewnie zostały uznane jako "zawracanie głowy"... :-( Tez zaczynam tak myslec... coz, chyba ze ktoras z was skontaktuje sie z greven...
Wet-siostra Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Kurcze...Zawracanie głowy???To po co ten wątek??? Co z psem??? Nie rozumię tego,naprawdę... Greven...:shake:
_ogonek_ Posted June 13, 2009 Posted June 13, 2009 Wiecie jak ja się czuję teraz? Oszukana i zniechęcona, Greven co ci szkodzi zapytac tą znajomą o numer do kolesia.... Trzy strony wątku są prowadzone wciąż przez te same osoby, Paulinę, wet-siostrę i mnie.... Odezwij się choćby na te moje durne smsy...
Wet-siostra Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Greven,prawdziwy dogomaniak tak nie postępuje!:shake: Zakładasz wątek i co??? Rozumię,możesz mieć różne problemy,ale przecież napisanie kilku KONKRETNYCH słów nie zajmuje wiele czasu... A może Ci na psiaku nie zależy-jeśli tak,to po co zakładałaś wątek??? Psiak byc może już nie żyje...:-( Ale nawet,jeśli tak jest-trzeba o tym NAPISAĆ... Dopiero wtedy,gdy sytuacja się wyjaśni będzie można z czystym sumieniem zamknąć wątek...
ANETTTA Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 po się tak produkujecie klikacie Greven była ostatnio dostepna na dogo 30 maja wiec was teraz nie czyta !!!
_ogonek_ Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 [quote name='ANETTTA']po się tak produkujecie klikacie Greven była ostatnio dostepna na dogo 30 maja wiec was teraz nie czyta !!! Masz rację........... Może faktycznie napisać do moda o zamknięcie wątku?
Recommended Posts