Paulina_mickey Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 A&S napisał(a):Nie wiem... Wg mnie Greven wykręca się sianem i nawet jeżeli to czyta to taka jest moja opinia... Greven zapytaj się tej znajomej o ten jeden jedyny numer!! Albo chociaż adres...
_ogonek_ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Greven nie odpisała na moje dwa ostatnie smsy ktore wyslalam juz jakis czas temu....
_ogonek_ Posted June 4, 2009 Posted June 4, 2009 Wet-siostra napisał(a):.....................:shake: :-(:-(:-(:-( nie wiem może inna z was to załatwi, może jestem głupia i nie umiem tego załatwić...:shake:
_ogonek_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wet, jak pisałam wcześniej, Greven przestała odpisywać na moje smsy... :roll:
Wet-siostra Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Kurcze,nie rozumię tego...Przecież los tego psiaka wielu osobom nie jest obojętny...:roll:
_ogonek_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wet-siostra napisał(a):Kurcze,nie rozumię tego...Przecież los tego psiaka wielu osobom nie jest obojętny...:roll: Greven chyba zamknęła ten rozdział... Nie wiem może ktoś z Was spróbuje... :shake::-(
Wet-siostra Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Co ja biedna mogę???Mieszkam na drugim końcu Polski...:oops: Greven,proszę,napisz...Przecież to tylko parę słów... Albo: pies żyje,ma się dobrze,sprawa zamknięta,albo: pies nie żyje,sprawa zamknięta...:oops: Bo ja jakoś nie umię uznać rozdziału za zamknięty,skoro sprawa psiaka nie została wyjaśniona...:oops:
_ogonek_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Wet-siostra napisał(a):Co ja biedna mogę???Mieszkam na drugim końcu Polski...:oops: Greven,proszę,napisz...Przecież to tylko parę słów... Albo: pies żyje,ma się dobrze,sprawa zamknięta,albo: pies nie żyje,sprawa zamknięta...:oops: Bo ja jakoś nie umię uznać rozdziału za zamknięty,skoro sprawa psiaka nie została wyjaśniona...:oops: Chodzi tylko o to żeby ją ubłagać o te namiary na faceta...
Wet-siostra Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Greven,jeśli zaglądasz na dogo,to zlituj się... Podaj nam namiary na PW lub napisz,co u psa...
_ogonek_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 :placz::placz::placz: __________________ Wet, może skusisz się na bazarka? http://www.dogomania.pl/forum/f99/masz-kilka-zeta-wrzuc-na-pieseczka-do-21-06-br-139370/#post12417829
Wet-siostra Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 Chwilowo jestem"bezkasowa"...:oops: Greven...:modla::modla::modla:
_ogonek_ Posted June 8, 2009 Posted June 8, 2009 [quote name='Wet-siostra']Chwilowo jestem"bezkasowa"...:oops: Greven...:modla::modla::modla: i tak dzieki :loveu: sprobuje jeszcze raz napisac do greven ale...
Wet-siostra Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Nie dziękuj,nie ma za co... Beniu,beniu,co z Tobą???
Paulina_mickey Posted June 9, 2009 Posted June 9, 2009 Ja coś czuję, że to się dobrze nie skończy :placz:
_ogonek_ Posted June 10, 2009 Posted June 10, 2009 ....raczej trzy.... Greven, odpisz proszę choćby na mojego głupiego smsa! W ogóle się nie odzywasz... :shake: Proszę!
agnieszka32 Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 Szkoda słów... :shake: To kolejny wątek założony przez Greven na dogo, na który nie zagląda, nie odzywa się, unika konkretnych odpowiedzi ...:angryy::angryy::angryy: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Po co zakłada wątki psom, skoro potem ich nie prowadzi, nie udziela informacji o psach, unika kontaktu ... ?????? [SIZE=1]o rozliczeniach nie wspomne ...[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Greven, co jest z Tobą?????:roll:[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana][/FONT][/FONT]
Wet-siostra Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 Greven jak Greven... CO Z PSEM??????????????????????
_ogonek_ Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 [quote name='agnieszka32']Szkoda słów... :shake: To kolejny wątek założony przez Greven na dogo, na który nie zagląda, nie odzywa się, unika konkretnych odpowiedzi ...:angryy::angryy::angryy: [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Po co zakłada wątki psom, skoro potem ich nie prowadzi, nie udziela informacji o psach, unika kontaktu ... ?????? [SIZE=1]o rozliczeniach nie wspomne ...[/FONT][/FONT] [FONT=Times New Roman][FONT=Verdana]Greven, co jest z Tobą?????:roll:[/FONT][/FONT] Pięknie kuźwa, pięknie... Nie odpowiada na moje smsy. Na dogo nie wchodzi, boi się czy co?! Greven, napisz chociaż cokolwiek!!!! My chcemy pomóc!!!
ANETTTA Posted June 12, 2009 Posted June 12, 2009 temat nalezy uznac za zakończony ............ to jej styl ...nie odzywac sie aczkolweik ostatnio zalogowana była 30 maj ...
Recommended Posts