Jenny19 Posted July 31, 2009 Posted July 31, 2009 No to już ma;): alegratka eoferty giełdaogłoszeń.pl 4łapy.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl polskastrefa.eu psy.pl przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska gumtree animalia.pl autogiełda.pl interpress.net oxl.pl hiperogłoszenia.pl cafeanimal.pl Quote
Karolcia_ko5 Posted July 31, 2009 Author Posted July 31, 2009 [quote name='Jenny19']No to już ma;): alegratka eoferty giełdaogłoszeń.pl 4łapy.pl kupsprzedaj.pl kupiepsa.pl polskastrefa.eu psy.pl przygarnijzwierzaka.pl dwukropek.pl ojej.pl bono-polska gumtree animalia.pl autogiełda.pl interpress.net oxl.pl hiperogłoszenia.pl cafeanimal.pl Dzięki wielkie, ja nie mam do tego teraz czasu, ani głowy.. Quote
wiq Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 tyle świetnych psów w schroniskach, gdzie tu sprawiedliwość :( mieć tak dom i ogród z gumy oraz wygraną w totka.. :evil_lol: Quote
agaga21 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 to ja do kompletu zrobiłam allegro: UROCZY MIX AMSTAFF-BULLTERIER szuka dobrego domu (703002614) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. karolcia, czy nie lepiej w kontakcie podawać namiary na schronisko ze względu na twoją niepełnoletność? myślę że jeśli potencjalny zainteresowany zadzwoni w jego sprawie i usłyszy młodziutki głos, może uznać, że to np. jakiś żart... Quote
Karolcia_ko5 Posted August 1, 2009 Author Posted August 1, 2009 [quote name='agaga21']to ja do kompletu zrobiłam allegro: UROCZY MIX AMSTAFF-BULLTERIER szuka dobrego domu (703002614) - Aukcje - Onet.pl. Aukcje internetowe dla każdego. karolcia, czy nie lepiej w kontakcie podawać namiary na schronisko ze względu na twoją niepełnoletność? myślę że jeśli potencjalny zainteresowany zadzwoni w jego sprawie i usłyszy młodziutki głos, może uznać, że to np. jakiś żart... hehe spokojnie, a ktoś podawał mój numer do kontaktu w sprawie Batmana? Schroniskowy oczywiście. Quote
agaga21 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 to podaj jeszcze raz ten schroniskowy to zmienię w allegro;) Quote
agaga21 Posted August 1, 2009 Posted August 1, 2009 Karolcia_ko5 napisał(a):063 243 80 38 aha, to był do schronu numer a do ciebie mail :evil_lol: to ok, sorry za zamieszanie. Quote
Karolcia_ko5 Posted August 26, 2009 Author Posted August 26, 2009 Dobrze wszystko, jeśli chodzi o zdrowie i samopoczucie. Batman nadal czeka.. :shake: Quote
Kika9004 Posted August 28, 2009 Posted August 28, 2009 Do góry !! Kurczę, zaadoptowałabym go gdybym nie miała w domciu trzech swoich psiurów ... Trzymam kciuki za psiaka :) Quote
martka1982 Posted September 4, 2009 Posted September 4, 2009 Ludzie rzadko adoptują takie psiaki. a Batman to taki pieszczoch! Po prostu musiałby na spacery chodzić na smyczy i w kagańcu. Wiele ludzi ma takie psy i to dla nich żaden problem. Quote
martka1982 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 Nic nie wiedziałam,że się domek szykuje a tu nagle dzisiaj się dowiaduję,że Batman pojechał! Do Zielonej Góry! To pewnie dzięki allegro, dlatego bardzo bardzo mocno dziękujemy agaga21 za allegro dla Batmana:))) Quote
agaga21 Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 martka1982 napisał(a):Nic nie wiedziałam,że się domek szykuje a tu nagle dzisiaj się dowiaduję,że Batman pojechał! Do Zielonej Góry! To pewnie dzięki allegro, dlatego bardzo bardzo mocno dziękujemy agaga21 za allegro dla Batmana:))) a ja właśnie wczoraj odnowiłam mu allegro:mad: :evil_lol:proszę bardzo, cieszę się że się przydało. Quote
wiq Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 super wiadomości! :multi: mam nadzieję, że domek sprawdzony? :evil_lol: ja mu wystawiłam też ale gratkę ;) cokolwiek, czy allegro, czy allegratka, miło, że działają, bo już przez ten zastój w adopcjach przestałam wierzyć w ich skuteczność :evil_lol: Quote
Recommended Posts