fioneczka Posted September 11, 2009 Posted September 11, 2009 czyli nietypowa mordka znalazła swego ludzia :multi: bądź szczęśliwy maluszku Quote
papunia Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 świetnie, że nietoperz pojechała do nowego domku:multi: Quote
Karolcia_ko5 Posted September 14, 2009 Author Posted September 14, 2009 Wieści z nowego domku Batmana. ;) Batmanek jest uroczy wniósł wiele radości do naszego domu już nie jet pusty i smutny bo batman uczynił go pełnym. Nie wyobrażam sobie domu bez niego już zagarną nasze serca i bardzo go po kochaliśmy.Na początku trochę był zgubiony i cały czas chodził za nami, nawet jak szłam do łazienki to zostawiałam drzwi otwarte a Batman leżał i patrzył się co ja robię, jak wychodziliśmy na dwór to bał się wchodzić do domu i musieliśmy go w nosić.Ale teraz to już opanował wszystko nawet łóżko w sypialni w nocy zresztą też śpi z nami a dzisiaj wyszedł na balkon i zaczął sobie szczekać to już myślę że się zaaklimatyzował. Pozdrawiam Quote
wiq Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 jak ja uwielbiam takie maile i takie zdjęcia! :multi: Quote
fioneczka Posted September 14, 2009 Posted September 14, 2009 o jessssu jak się czyta takie wiesci to łzy do oczu napływają ze szczęścia Ty mały fuksiarzu :loveu: ale ci się Domek trafił ... bądź szczęśliwy juz zawsze Quote
fioneczka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 jak się miewa nasz nietoperz ;) ... ktoś ma jakieś wieści ? Quote
Karolcia_ko5 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 U Batmanka wszystko w jak najlepszym porządku, mamy stały kontakt z właścicielką. Zaraz wrzuce jakieś zdjęcia ;) Quote
Karolcia_ko5 Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Batman to prawdziwy "psychol", jak już ktoś kiedyś wspomniał ale oczywiście w pozytywnym znaczeniu! Dalej jest ciapowaty i nieuważny co dodaję mu uroku Bardzo lubi spacery ale nie muszą być długie, ponieważ Bati szybko się męczy i chyba woli długie popołudniowe drzemki na łóżku. Bardzo się do nas przyzwyczaił i do obcych jest nie ufny, chociaż czasami daję się pogłaskać. Na spacerze u niektórych wzbudza lęk a u niektórych podziw! Jestem dumna, jak słyszę komplementy na temat niego i oczywiście chwalę się, że to piesek ze schroniska. Batuś to prawdziwy pieszczoch, lubi głaskanie, całowanie, przytulanie, każdy kontakt fizyczny z nami. Lubi być w centrum zainteresowania, często zwraca na siebie uwagę. Ma dość uciążliwy sposób okazywania uczuć, po prostu jak coś chce to szczypie, delikatnie ale jednak skutecznie. Lubi bawić się wszystkim, jednak nie znalazłam jeszcze dla niego zabawki, którą miał by dłużej niż 15 min. Jest niesamowitym psiakiem, który patrzy tymi ślicznymi, brązowymi i wdzięcznymi oczkami, jak się do niego mówi. Oddał na swoje serduszko a my oddaliśmy mu nasze! Batmanek na śniegu... Leniuchowanie. Quote
fioneczka Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 noooo się serce normalnie śmieje ... super :multi: Quote
papunia Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Psiak świetnie trafił, zdjęcie z wielkim patykiem i małym Batmanem jest urocze:) Quote
agaga21 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 cudnie!chłopakowi się poszczęściło! :) Quote
Karolcia_ko5 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Batmanek na śniegu... Leniuchowanie. I Batmanek wiosennie :o Quote
Karolcia_ko5 Posted April 4, 2010 Author Posted April 4, 2010 Kolejna porcja Batmankowych zdjęć ;). Super!! Quote
Recommended Posts