:: FiGa :: Posted April 29, 2009 Posted April 29, 2009 Psica wyciągnięta ze schroniska w Nowym Targu. Olga, zwana również Narwańcem to baaardzo sympatyczna sunia. Z początku trochę wstydliwa, ale z chwili na chwilę się rozkręca. Moja Wredota znów mnie zadziwiła i przywitała się z koleżanką machając ogonem :) Z kolei Olga wpatrzona jest w Figę jak w obrazek, nic na nią nie działa kiedy ta jest w tym samym pomieszczeniu. Najedzona, wykąpana [ale tego zapachu nie zabije nic ], teraz chodzi po domu i wszystko obwąchuje [lekko kuleje]. Co jakiś czas przychodzi i prosi o mizianko. Bardzo lubi się przytulać i rozdawać całusy. Drapiąc się po uszku mruczy do siebie i poburkuje sobie niezadowolona - to cecha niewątpliwie dalmacia ;) Nie potrafi chodzić po schodach, ostrożnie stąpa po płytkach i panelach, chyba nie mieszkała dotąd w domu. Wszystko ją interesuje, każdy szmer, dźwięk w TV - będzie z nią można wyć przy brazylijskich serialach :D Zrobione na szybko, bo znów mi baterie padły. Popatrzcie jaka jestem przystojna 8-) Można by pomyśleć, że jestem wstydliwa... :roll: Ale nie dajcie się zwieść, mam gadane :mrgreen: Teraz rozwala pluszaka Figowej - niewątpliwie będzie z niej świetny towarzysz zabaw Suczka przebywa na podkarpaciu, ok Leżajska. Kontakt w sprawie adopcji 788468007 Bannerki, może ktoś zrobi lepsze? :oops: Quote
:: FiGa :: Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 bea_m napisał(a):Figa ona jest u Ciebie? Od wczoraj. Jest naprawdę kochana. To żywiołowy psiak i najlepiej szukać jej domku z ogrodem, lub sympatyków sportu Będzie świetna do dzieci, ale większych, bo uwielbia się bawić. Po obserwowaniu jej można dojść do wniosku, że nie do końca panuje nad swoją koordynacją, ale to dlatego, że nie jest nauczona poruszać się po panelach i biedaczka zalicza wywrotki podczas zabaw i biegania. Quote
kamilka91 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ślicznotka :loveu: Mika też się ciągle wywracała na płytkach/panelach (albo za późno zaczynała hamować i robiła buuum! w kaloryfer :lol:), ale po jakimś tygodniu się przyzwyczaiła ;) A coś na temat jej wieku, szczepień, sterylki? :cool3: I czemu ona kuleje? Quote
Patisa Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Śliczna suńka!:loveu: Oby szybko znalazła domek! Quote
:: FiGa :: Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 kamilka91 napisał(a):Ślicznotka :loveu: Mika też się ciągle wywracała na płytkach/panelach (albo za późno zaczynała hamować i robiła buuum! w kaloryfer :lol:), ale po jakimś tygodniu się przyzwyczaiła ;) A coś na temat jej wieku, szczepień, sterylki? :cool3: I czemu ona kuleje? Chodzi już odważnie po schodach, to jest już wielki sukcess :loveu: Do paneli też się przyzwyczai :loveu: Jej wiek - MŁODA, góra 2 lata, zachowuje się jak szczeniak :diabloti: Szczepienia - ma wścieklizne. Tj. szczepienia przeciw wściekliznie :lol: Sterylkę mogę zrobić, ale po 11 dopiero :shake: Ew 11.05. po południu :diabloti: Mam nowe zdjęcia :eviltong: Quote
:: FiGa :: Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Bannerki, może ktoś zrobi lepsze? :oops: Quote
kamilka91 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ale tam u Ciebie ślicznie ;) A sunia cudna :loveu: Mam nadzieję, że szybko znajdzie domek ;) Quote
bea_m Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Ogłaszać ją już trzeba. Dziewczyny kto się zgłasza do ogłoszeń? TYlko trzeba napisać że zostanie wydana po sterylce :cool3: Quote
Anusia&Saba Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 http://i44.tinypic.com/30iuptu.jpg Jaki uśmiech :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ojj jest pięknie, jest :loveu: Ogłoszenia mile widziane :oops: Quote
kamilka91 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Ja mogę ogłoszenia porobić, tylko tekst mi się przyda :cool3: Quote
:: FiGa :: Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Sklej coś z tego co dotąd napisałam ;) Dodam, że sunia super zgadza się z innymi psiakami i kotami [szczury chciała zeżreć :lol: - ale tego nie pisz :grins:]. Jest żywiołowa i przesympatyczna, to przede wszystkim. Quote
kamilka91 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 :: FiGa :: napisał(a):Sklej coś z tego co dotąd napisałam ;) Właśnie problem w tym, że zupełnie nie umiem pisać :oops: Albo nie otrzymałam nic a nic tej umiejętności, albo cierpię na ciągły brak weny :evil_lol: Quote
WeronikaM Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Jaka ślicznusia :loveu::loveu: Wymiziać proszę;) od ciotki:cool3: Quote
WeronikaM Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 co zrobić żeby w banerku był link ??????:oops: Quote
kamilka91 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 kliknij 'cytuj' na moją wypowiedź i skopiuj ten kod ;) tak będzie najłatwiej :cool3: Quote
kamilka91 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 chociaż nie, to w sumie zależy od przeglądarki... :roll: Kurczę, jak to zrobić... :hmmmm: To od razu mi na link zamienia... :roll: Quote
zula131 Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 WeronikaM napisał(a):co zrobić żeby w banerku był link ??????:oops: Wejdź na pierwszą stronę wątku i skopiuj adres (ten całkiem u góry). Potem wejdź na swój panel użytkownika, edytuj sygnaturę, nakliknij na ten banerek, potem na żółtą kopertę ze znaczkiem i wklej. Quote
:: FiGa :: Posted April 30, 2009 Posted April 30, 2009 Skopiuj to co w ramce i wklej do podpisu ;) [HTML] [/HTML] Bez ramki wyglądać będzie tak ;) Quote
bea_m Posted April 30, 2009 Author Posted April 30, 2009 Dla mnie to zawsze czarna magia i t łumaczenie w tym nie pomoże :roll: no chyba że ktoś wersje dla idiotów wymyśli - czyli specjalnie dla mnie :lol: Quote
Recommended Posts