jola&tina Posted May 6 Author Posted May 6 Kamos skontaktowała się ze mną przez fb i kupiła 20 cegiełek! Ślicznie dziękuję kamos, zapisałam 🙂 3 Quote
jola&tina Posted May 6 Author Posted May 6 Dnia 6.05.2025 o 20:06, guccio napisał: Zostały niecałe dwie godziny. Jak ten czas szybko leci w miłym towarzystwie 🙂 Quote
Jota67 Posted May 6 Posted May 6 Ja tym razem taka nieaktywna byłam...Ale to dzięki zawirowaniom rodzinnym 😁Mam od świąt dom pełny rodzinki..ledwo do pracy zdążam 🙈 Quote
jola&tina Posted May 6 Author Posted May 6 Dnia 6.05.2025 o 21:22, Jota67 napisał: Ja tym razem taka nieaktywna byłam...Ale to dzięki zawirowaniom rodzinnym 😁Mam od świąt dom pełny rodzinki..ledwo do pracy zdążam 🙈 To masz miło a praca nie zając, nie ucieknie 🙂 1 Quote
jola&tina Posted May 6 Author Posted May 6 Dnia 6.05.2025 o 21:57, Polek napisał: Pozdrowienia znad morza! A ja z gór pozdrawiam! Quote
jola&tina Posted May 6 Author Posted May 6 Bazarek zakończony. Dziękuję wszystkim za pomoc dla kociaków ❤️ Dobrej nocy życzę 🙂 1 Quote
Radek Posted May 6 Posted May 6 Dziękuję za PW. Przelew zrobię jutro, bo dziś mi strona banku szwankuje. 1 Quote
Aldrumka Posted May 7 Posted May 7 Będzie pewnie wspólna paczka dla @agat21, @Jo37, @Grażka123, @sunnynight i @Aldrumka Quote
jola&tina Posted May 7 Author Posted May 7 Dnia 7.05.2025 o 10:44, Aldrumka napisał: Będzie pewnie wspólna paczka dla @agat21, @Jo37, @Grażka123, @sunnynight i @Aldrumka Super, będę przygotowywała wspólną paczkę a z wysyłką poczekam jeszcze na potwierdzenia przez dziewczynki 🙂 Quote
jola&tina Posted May 7 Author Posted May 7 Dnia 7.05.2025 o 12:34, Jo37 napisał: Potwierdzam za siebie i Grażka123 Dziękuję 🙂 Quote
agat21 Posted May 7 Posted May 7 Dnia 7.05.2025 o 10:44, Aldrumka napisał: Będzie pewnie wspólna paczka dla @agat21, @Jo37, @Grażka123, @sunnynight i @Aldrumka Ja poczekam na następny bazarek, na razie proszę mi nie wysyłać fantów 🙂 Quote
jola&tina Posted May 7 Author Posted May 7 Dnia 7.05.2025 o 13:59, agat21 napisał: Ja poczekam na następny bazarek, na razie proszę mi nie wysyłać fantów 🙂 OK, będą czekać. Quote
jola&tina Posted May 8 Author Posted May 8 Wysłałam dzisiaj wspólną paczkę od Aldrumka+sunnynight+Jo37+Grażka123 oraz przesyłkę do Poker. Quote
jola&tina Posted May 8 Author Posted May 8 Na koncie są wpłaty od Radek, kamos, AlfaLS, mariusz pp i koja - dziękuję bardzo ❤️ Quote
Aldrumka Posted May 9 Posted May 9 Paczka już u mnie, dziękujemy Zapomniałam zrobić przelew, więc pójdzie dopiero w poniedziałek 1 Quote
jola&tina Posted May 9 Author Posted May 9 Dnia 9.05.2025 o 18:38, Aldrumka napisał: Paczka już u mnie, dziękujemy Zapomniałam zrobić przelew, więc pójdzie dopiero w poniedziałek Dziękuję za wiadomość 🙂 Quote
jola&tina Posted May 9 Author Posted May 9 Na koncie są wpłaty od Poker i od Jo37. Dziękuję bardzo ❤️ Quote
Recommended Posts