elmas Posted April 29 Author Posted April 29 Informuję, że zalicytowałam sobie numery: 40A, 52 i 53 ☺️ Quote
elmas Posted April 29 Author Posted April 29 Ponieważ Ozorek jednak nie potrzebuje bazarku, chyba zrobimy tu 1 maja małą dokładkę 😃 1 Quote
elmas Posted May 1 Author Posted May 1 Dołożyłam fanty od numeru 71. Jutro kolejna malutka dokładka i pojutrze chyba też 🙂 Quote
Koki-99 Posted May 1 Posted May 1 Dziewczyny, polecam saturator. Sama bym kupiła, szczególnie za tą cenę, ale dostałam od córki na zajączka. W końcu skończyło mi się taszczenie zgrzewek wody ze sklepu 😉 1 Quote
elmas Posted May 1 Author Posted May 1 Dnia 1.05.2025 o 17:55, Koki-99 napisał: Poproszę 74 i czekam na jeszcze. Dziękuję ☺️ Quote
elmas Posted May 1 Author Posted May 1 Dnia 1.05.2025 o 20:14, Nesiowata napisał: Gdzie można kupić klub napełnić naboje? Na stronie firmy napisane jest coś takiego: "Puste naboje z CO2 wygodnie wymienisz on-line przez stronę internetową SodaStream lub w jednym z setek punktów partnerskich marki, np. sieciach Carrefour, E'Leclerc, Media Expert czy Media Markt – jedynie za cenę napełnienia gazem." Tu szczegóły: https://sodastream.pl/blog/saturator/wymiana-oraz-napelnianie-twoich-cylindrow-co2?srsltid=AfmBOoo5C_OBtf2cFWFvMx9h6WW0S4k7DUQOy5dsSLmMdFlZNtYehzhp Wiem, że można to też zrobić przez Allegro - opłacasz usługę, przesyłasz im pusty nabój, a oni odsyłają Ci wypełniony. Quote
Koki-99 Posted May 1 Posted May 1 Ja mam dopiero pierwszy, ale ktoś mi mówił, że można też na niektórych stacjach benzynowych wymienić. Też muszę rozeznać temat. Quote
elmas Posted May 1 Author Posted May 1 Dnia 1.05.2025 o 21:49, Nesiowata napisał: To poproszę za CW Myślałam o tym, żeby poddać saturator pod licytację, ale wpisałam cenę jako KT, więc niech tak zostanie. Dziękuję za zakup 🙂 Quote
elmas Posted May 1 Author Posted May 1 Troszkę się już nazbierało, ale długi są ogromne, więc nadal serdecznie zapraszamy do pomocy 😺 Quote
Recommended Posts