REBEL Posted June 3, 2009 Author Posted June 3, 2009 Tengusia, chciałbym Cię przeprosić za to, co napisałem wczoraj. Moją intencją nie była obraza, ale wiem , że wyraziłem się niefajnie wobec Ciebie i było to jednak obraźliwe. Krzysiek Quote
__Lara Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Coś tu niedobrego musiało się dziać jak mnie nie było... ehhhh Quote
jotka Posted June 3, 2009 Posted June 3, 2009 Kto jeszcze może szukać domu dla Teriego? Może jacys znajomi znajomych? Tak najczęsciej znajduje się domy psom "specjalnej troski". Pytajcie! Quote
maciaszek Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 Co słychać u Terriego? Gdzie on teraz jest? Dalej w Krajce? Quote
Tengusia Posted June 15, 2009 Posted June 15, 2009 [FONT=Verdana]ogloszenia ktore dla nas zrobila IKA & SONIA[/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman]www.petworld.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.mojpupil.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ogloszenia.aleokazja.pl[/FONT] www.ale.gratka.pl [FONT=Times New Roman]www.kupsprzedaj.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.adopcjapsa.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.4lapy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.gieldaogloszen.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.eoferty.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.kokosy.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ogloszenia.24polska.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.zwierzeta.5aleja.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.afisze.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.drobny.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.isu.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.owi.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.nasipupile.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.zoonet.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.przygarnijzwierzaka.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.przygarnij.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.spacerek.net[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ogloszenia.moje.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.karusek.com.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.zwierzaki.org[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ogloszenia.web-marketing.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.ludzie.cafeanimal.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]www.szerlok.pl[/FONT] [FONT=Times New Roman]gumtree.pl [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Times New Roman] [/FONT] [FONT=Arial][FONT=Arial] [/FONT][/FONT] Quote
jotka Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Nikt o Teriego nie pyta niestety. Wciąż jest w Krajce. Przydałby się bardzo dom tymczasowy, który by intensywnie poszukiwał domu dla psiula. Quote
__Lara Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 jotka napisał(a):Nikt o Teriego nie pyta niestety. Wciąż jest w Krajce. Przydałby się bardzo dom tymczasowy, który by intensywnie poszukiwał domu dla psiula. :-( ale takich wciąż mało, niestety... Quote
Gisic87 Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Anetka nic nie pisała by nie zapeszyć ale mam nadzieje że już można. Terri jutro jedzie do swojego nowego domku:loveu: Jotka jutro go zawozi ale więcej to już dziewczyny napiszą:loveu: Quote
__Lara Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 [quote name='Gisic87']Anetka nic nie pisała by nie zapeszyć ale mam nadzieje że już można. Terri jutro jedzie do swojego nowego domku:loveu: Jotka jutro go zawozi ale więcej to już dziewczyny napiszą:loveu: O jaaaaaaaaaaaa, jakie info!!!!! :multi::multi::multi::multi::multi: :cool2::cool2::cool2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::laugh2_2::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::bigcool::klacz::klacz::klacz::klacz::klacz::Cool!::Cool!::Cool!: Quote
maciaszek Posted June 21, 2009 Posted June 21, 2009 Czekamy na relację po przekazaniu Terriego. Ciekawam co to za domek i jak się Terriemu w nim spodoba :). Quote
HebaNova Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
jotka Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 Teri do nowego domku pójdzie w czwartek, po wizycie w salonie piękności, do którego zawiezie go Joma. Wszyscy wiedzą, że salon piękności nie wszystkie psy lubią, więc żeby nowa pani mu sie xle nie kojarzyła, pójdzie już wypiękniony.:lol: Quote
__Lara Posted June 22, 2009 Posted June 22, 2009 jotka napisał(a):Teri do nowego domku pójdzie w czwartek, po wizycie w salonie piękności, do którego zawiezie go Joma. Wszyscy wiedzą, że salon piękności nie wszystkie psy lubią, więc żeby nowa pani mu sie xle nie kojarzyła, pójdzie już wypiękniony.:lol: :loveu:fajnie by było zobaczyć go na zdjęciach już po tej wizycie :lol: Quote
JOMA Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 No niestety z domkiem nie wypaliło ale wypiękniony został. Miał być strzyżony a został wytrymowany :evil_lol: - jednym słowem oskubany z nadmiaru owłosienia. Zdjątka będą jak tyskiej Grażynce naprawią internet a jak nie to będzie go można podziwiać w Silesii. Głowa teriera a reszta akity i taki mięciutki wszystkie szorstkie włosy zostały w salonie :diabloti: Quote
Gisic87 Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 ojoj szkoda:-( a co się stało że domek nie wypalił? Quote
maciaszek Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Gisic87 napisał(a):ojoj szkoda:-( a co się stało że domek nie wypalił?No właśnie. Dlaczego z domku nici? Quote
JOMA Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 Okazało się, że ktoś w rodzinie jest astmatykiem :shake: Quote
__Lara Posted June 25, 2009 Posted June 25, 2009 JOMA napisał(a):Okazało się, że ktoś w rodzinie jest astmatykiem :shake: Co za pech :-( Quote
JOMA Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 TERRI POJECHAŁ JEDNAK DO DOMKU - wprawdzie innego ale jednak :multi: Normalnie dostanę zawału !!! Jak był zastój to na parę miesięcy a teraz tyle zamieszania - pozytywnego na szczęście :loveu: Quote
Glutofia Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 no i ponoć po wizycie u fryzjera wygląda baaardzo przystojnie!!!! żałuję ze nie widziałam Quote
__Lara Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 [quote name='JOMA']TERRI POJECHAŁ JEDNAK DO DOMKU - wprawdzie innego ale jednak :multi: Normalnie dostanę zawału !!! Jak był zastój to na parę miesięcy a teraz tyle zamieszania - pozytywnego na szczęście :loveu: :loveu::loveu::loveu::multi: nie no, u Terriego na wątku to sytuacja zmienia się jak w kalejdoskopie :multi:a co to za domek? :razz: Quote
HebaNova Posted June 26, 2009 Posted June 26, 2009 no niemożliwe, a już chciałam napisać, że wrzuciłam go z powrotem do działu adopcje na www fundacyjnym, a tu znów go muszę przenosić :lol: super wiadomość!!! Quote
Recommended Posts