Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Merime']A nota bene dzwoniłam z zapytaniem o pomoc w stronie internetowej, którą trzeba zaktualizować. Na co jakaś lekko zachrypnięta pani poinformowała mnie radośnie:
- Dziękuję, nie ma takiej potrzeby, wszystkie informacje są jak najbardziej aktualne, dowiedzenia
Pach słuchawka w dół.

Przestroga dla tych, który chcą tak dzwonić. Zanim dacie pani dojść do głosu powiedzcie wszystko co macie do powiedzenia.

Zatem jak mnie poinformowano wszystko na stronie jest jak najbardziej aktualne. A z tego wynika, że pieski są nieodrobaczone i nie wysterylizowane[/quote]

Mnie kiedyś (jakiś rok temu, no ponad rok) pani zza biurka poinformowała, że oni nie mają żadnej strony internetowej! Więc i tak fajnie, że już w ogóle wiedzą, że stronę mają :diabloti: robią postępy, więc może za kolejny rok stronka będzie aktualizowana na bieżąco...

• Replies 115
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Cudak']Mnie kiedyś (jakiś rok temu, no ponad rok) pani zza biurka poinformowała, że oni nie mają żadnej strony internetowej! Więc i tak fajnie, że już w ogóle wiedzą, że stronę mają :diabloti: robią postępy, więc może za kolejny rok stronka będzie aktualizowana na bieżąco...[/quote]

No patrz dobrze wiedzieć. Zadzwonię tam za rok, albo za dwa bo przecież trzeba doliczyć czas na naukę obsługi internetu :diabloti:

Posted

[quote name='MusliStracciatella']Jak miło dokśc do porozumienia
Wy leczcie kompleksy a panie zza biurka naucz się obsługi strony i wszyscy bedą zadowoleni :evil_lol:[/quote]
A psy sobie pognija troche dluzej w schronie, z powodu nieudolnosci jego pracownikow, hurra~ :multi:

Posted

[quote name='MusliStracciatella']Jak miło [B]dokśc[/B] do porozumienia
Wy leczcie kompleksy a panie zza biurka naucz się obsługi strony i wszyscy bedą zadowoleni :evil_lol:[/quote]

Co to znaczy "dokśc"?! :crazyeye::evil_lol:

Posted

Nie "dokśc" tylko "dogść" czyli dog+iść czyli po polsku pies+iść czyli może iść z psem.......
Ja dogszłam do weterynarza
Ty dogszedłeś na spacer
On dogszedł do sklepu
:multi:

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']A ja chyba dogchodzę do wniosku, że ta dyskusja zmierza szybkim krokiem w kierunku STEFANA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Shin, jak tam Twoje wierzby?...[/quote]
No właśnie, Shin dawno nie pisał o Stefanie!
Czy Stefan ma kompleksy z powodu swojego wzrostu? Bo moja Krystyna wciąż narzeka na to, że drzewko nie może szpilek założyć! I co 3 dni trzeba ją na strzyżenie zabierać!
Czy wierzby, choć małolaty, też tak próżne?

Posted

[quote name='Zofia.Sasza']A ja chyba dogchodzę do wniosku, że ta dyskusja zmierza szybkim krokiem w kierunku STEFANA :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Shin, jak tam Twoje wierzby?...[/quote]Stefan ma teraz caly parapet praktycznie dla siebie - Tezuka i Gin, moi ligustowie [ligusty chinskie, ale to chlopaki, to nie bede ligustry pisac] zostali wyekspediowani na taras z okazji mocno dodatnich temperatur, wiec Stefan sie rozrasta spokojnie :evil_lol:
...no, w sumie dzieli parapet jeszcze z kolonia zywych kamieni, ale one mu raczej nie przeszkadzaja. Pare dni temu doszlo kielkujace nasionko cytryny, ale to taki maluch, ze co najwyzej wujka Stefana bedzie meczyl pytaniami typu 'dlaczego?' :evil_lol::evil_lol:

[quote name='teapot']No właśnie, Shin dawno nie pisał o Stefanie!
Czy Stefan ma kompleksy z powodu swojego wzrostu?[/quote]Stefan absolutnie nie ma kompleksow z powodu swojego mikrego wzrostu. Co prawda zakompleksil sie na pare dni po tym, jak uslyszal ze w pobliskiej Castoramie maja za tysiac zlotych figowca-bonsai wysokosci metra, ale przeszlo mu, gdy jego ego zostalo mile polechtane wspomnieniem o drewniejacych mu galazkach.

[quote]Bo moja Krystyna wciąż narzeka na to, że drzewko nie może szpilek założyć! I co 3 dni trzeba ją na strzyżenie zabierać! [/quote]Tak czeste strzyzenie nie moze miec dobrego wplywu. Nie uginaj sie do takich fanaberii, badz alfa. Zalecam uszczykiwanie lub skracanie nozyczkami mlodych pedow w celu utrzymania korony w odpowiednim stanie. Chyba, ze chcesz pogrubic drzewko, nadac mu wyglad statecznej matrony - wtedy najlepiej pozwolic rok rosnac jak mu sie podoba, przyciac nastepnej wiosny.

[quote]Czy wierzby, choć małolaty, też tak próżne?[/quote]Moje wierzby, wbrew pozorom, to nie malolaty. Zostaly pobrane z kilkunastoletnich drzew. ...i rosna jak szalone, ja sie ich boje >_>

Co do jednej sie przyjely [chociaz najmniejsza spotkala smierc w paszczy psa :mad:], nawypuszczaly lisci i galazek. Najlepiej wyglada najgrubszy pien, najbardziej jest 'kudlaty'.

• 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

[quote name='Arietis']odkopuję temat,bo mam pilne pytanie, czy jest tu na forum jakiś 'aktualny' ;) wolontariusz ze schroniska?? potrzebuje info o 1 psie! ;)[/quote]
ja jestem ale mogę udzielić info jutro choć zależy jeszcze o jakim psie bo może coś wiem

• 2 weeks later...
Posted

Witam

Poszukujemy doświadczonej osoby do przeprowadzenia wizyty przed adopcyjnej . Dokładna miejscowość do [B]Kobylanka[/B]-jakieś 25km od centrum Szczecina,a 10 od Stargardu Szczecińskiego. Bardzo pilnie