Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 123
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wzdętek to taki troszkę burczymuszek mały. Blisko podchodzić nie chce, boi się, często broni swoich rzeczy przed psami z boksu, goni je z przejścia i np. nie pozwala wejść do środka, kiedy ma kostkę. Mały terrorysta;)

Posted

bardzo prosze odnówcie ogłoszenia Wzdętusia.... ostatnie są z początku maja już dawno pospadały we wszystkich serwisach, a Neriska dobrze mówi.....

pare razy przyburczy gdzieś przy nieodpowiednich osobach i może marnie skończyc.....

Posted

kikou napisał(a):
pare razy przyburczy gdzieś przy nieodpowiednich osobach i może marnie skończyc.....

Nie martwcie się na zapas- opis na stronie Negri ma calkiem, jak nie do niego:evil_lol::p, więc nie powinno być dramatycznie.

Posted

jest on juz na stronie negri w schronie ocenili go na 10lat :shake: dlatego siedzi w 16
ze strony Negri

341/09

Wzdętek - 10 lat, pies, niewielki. Trafił do schroniska w bardzo złym stanie, obecnie jest już w pełni sił. Jest psem, miłym, grzecznym i urokliwym.

Posted

10 lat ? :crazyeye: Zwariowali chyba :shake: Ostatnio odświeżyłam mu gumtree, więc jeszcze jest na 1 stronie. Jutro postaram się odświeżyć resztę jego ogłoszeń.

Posted

[quote name='Lilmo']10 lat ? :crazyeye: Zwariowali chyba :shake: Ostatnio odświeżyłam mu gumtree, więc jeszcze jest na 1 stronie. Jutro postaram się odświeżyć resztę jego ogłoszeń.

podaj prosze kiedy odświerzałaś mu i na których portalach... to będzie wiadomo, gdzie jeszcze trzebaby ogoszenia odnowic...

prosze Cioteczki o pomoc z ogłoszeniami...
takie starsze chłopaczki strasznie trudno wyadoptowac....

Posted

GoskaGoska napisał(a):
no oni lubią dadac tak z rok-dwa lata, teraz jest pies co go ocenili na 14lata kudlacz :shake: chyba wątek tez by mu się przydał

jejku... całkiem zapomniałam o tym biedaku kudłatym, musze ustalic czy on jeszcze w ogole żyje biedak....

Posted

a tam nawet dwoch bylo takich seniorow :(
ten 14-latek

763/09

14 lat, pies, średni. Miły, spokojny staruszek. Potrzebuje dużo ciepła i spokoju

i 12latek nr 2

535/09

12 lat, pies, średniej wielkości. Miły, układny i kontaktowy pies. Czasem lubi poszczekać. Wspaniały towarzysz.

Posted

Dziś ( 16.06 ) odświeżyłam ogłoszenia Wzdętka w następujących serwisach ogłoszeniowych:

wroclaw.gumtree.pl
4lapy.pl
kupiepsa.pl
eoferty.com.pl
nasipupile.pl
oxl.pl
kokosy.pl

Dodam jeszcze na hodowcy.com.pl, ale aktualnie mam problemy z wyświetlaniem tej strony. Na przygarnijzwierzaka.pl niestety nie można powtarzać ogłoszeń, bo są odrzucane wtedy przed admina.