kikou Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 wszystkie dotychczasowe ogłoszenia Wzdętusia: 28.04.09 wroclaw.gumtree.pl 4lapy.pl adopcjepsow.org kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl ogloszenia.interpress.pl animalia.pl 01.05.09 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=625148108 02.05.09 Ogłoszenia z nowym tekstem: wroclaw.gumtree.pl 4lapy.pl kupiepsa.pl kupsprzedaj.pl eoferty.com.pl gieldaogloszen.pl animalia.pl kokosy.pl ogloszenia.24polska.pl nasipupile.pl wroclaw.oxl.pl przygarnijzwierzaka.pl 03.05.09 Ogłoszenia od Majqi: oglosze.pl tlenek.pl rozglos.net ojoj.pl zwierzeta.i-bazar.pl petworld.pl adopcjapsa.pl vegie.pl petsy.pl telezoo pineska.pl neeon.pl bono-polska.pl pajeczyna.pl dwukropek.pl zoonet.pl ale.gratka.pl Quote
kikou Posted May 23, 2009 Author Posted May 23, 2009 tydzien-wymiotowal-szmatami, szuka mądrego domu! (644173970) - Aukcje internetowe Allegro Quote
Koperek Posted May 28, 2009 Posted May 28, 2009 Wzdętek to taki troszkę burczymuszek mały. Blisko podchodzić nie chce, boi się, często broni swoich rzeczy przed psami z boksu, goni je z przejścia i np. nie pozwala wejść do środka, kiedy ma kostkę. Mały terrorysta;) Quote
Lilmo Posted May 31, 2009 Posted May 31, 2009 Wzdętku no wiesz :mad: Nieładnie tak terroryzować kolegów z boksu :mad: Quote
Neris Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 To niedobrze, ktoś zauważy te problemy z zachowaniem i będzie niewesoło... Quote
kikou Posted June 1, 2009 Author Posted June 1, 2009 bardzo prosze odnówcie ogłoszenia Wzdętusia.... ostatnie są z początku maja już dawno pospadały we wszystkich serwisach, a Neriska dobrze mówi..... pare razy przyburczy gdzieś przy nieodpowiednich osobach i może marnie skończyc..... Quote
Koperek Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 kikou napisał(a):pare razy przyburczy gdzieś przy nieodpowiednich osobach i może marnie skończyc..... Nie martwcie się na zapas- opis na stronie Negri ma calkiem, jak nie do niego:evil_lol::p, więc nie powinno być dramatycznie. Quote
JustynaM. Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 tanie ogłoszenia Tanie Og�oszenia rozgłos.net Darmowe og�oszenia drobne - Rozglos.net - praca, nieruchomo�ci, motoryzacja, ogloszenia towarzyskie i anonse olx.pl Wzdętek-Jego bólem człowiek nakreślił swój obraz... - Wrocław - Zwierzęta interpress Wzd�tek-Jego b�lem cz�owiek nakre�li� sw�j obraz... - Og�oszenia Internetowe. Darmowe. Quote
monika083 Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 tak wizualnie to on na 10 lat nie wyglada ..nie ma nawet siwej brodki:shake: kurcze ,szkoda ,ze tak napisane bo jego szanse na dom bardzo maleja.. Quote
GoskaGoska Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 jest on juz na stronie negri w schronie ocenili go na 10lat :shake: dlatego siedzi w 16 ze strony Negri 341/09 Wzdętek - 10 lat, pies, niewielki. Trafił do schroniska w bardzo złym stanie, obecnie jest już w pełni sił. Jest psem, miłym, grzecznym i urokliwym. Quote
Lilmo Posted June 1, 2009 Posted June 1, 2009 10 lat ? :crazyeye: Zwariowali chyba :shake: Ostatnio odświeżyłam mu gumtree, więc jeszcze jest na 1 stronie. Jutro postaram się odświeżyć resztę jego ogłoszeń. Quote
GoskaGoska Posted June 2, 2009 Posted June 2, 2009 no oni lubią dadac tak z rok-dwa lata, teraz jest pies co go ocenili na 14lata kudlacz :shake: chyba wątek tez by mu się przydał Quote
GoskaGoska Posted June 11, 2009 Posted June 11, 2009 czy ktoras ciotka by mu porobila ogloszenie , bez tego biedak nie ma szans Quote
kikou Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 [quote name='Lilmo']10 lat ? :crazyeye: Zwariowali chyba :shake: Ostatnio odświeżyłam mu gumtree, więc jeszcze jest na 1 stronie. Jutro postaram się odświeżyć resztę jego ogłoszeń. podaj prosze kiedy odświerzałaś mu i na których portalach... to będzie wiadomo, gdzie jeszcze trzebaby ogoszenia odnowic... prosze Cioteczki o pomoc z ogłoszeniami... takie starsze chłopaczki strasznie trudno wyadoptowac.... Quote
kikou Posted June 13, 2009 Author Posted June 13, 2009 GoskaGoska napisał(a):no oni lubią dadac tak z rok-dwa lata, teraz jest pies co go ocenili na 14lata kudlacz :shake: chyba wątek tez by mu się przydał jejku... całkiem zapomniałam o tym biedaku kudłatym, musze ustalic czy on jeszcze w ogole żyje biedak.... Quote
Neris Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 Ja podbijam alegratke, zaraz wyróżnię ponownie. Quote
GoskaGoska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 a tam nawet dwoch bylo takich seniorow :( ten 14-latek 763/09 14 lat, pies, średni. Miły, spokojny staruszek. Potrzebuje dużo ciepła i spokoju i 12latek nr 2 535/09 12 lat, pies, średniej wielkości. Miły, układny i kontaktowy pies. Czasem lubi poszczekać. Wspaniały towarzysz. Quote
Neris Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 A ja zaraz tu zawołam Weszke, czy one nie są sznaucerowate? Quote
GoskaGoska Posted June 14, 2009 Posted June 14, 2009 no ja wiem ze sznaucer ja po fryzjerze a w zarosniety to ciezkomi powiedziec -trzeba sprawdzic czy one w schronie jeszcze sa w Wzdetek sie przypomina i prosi o pomoc Quote
Isadora7 Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 No powiedz prosze człowieku czym ja zawiniłem, ze nie mam domu? Quote
Lilmo Posted June 16, 2009 Posted June 16, 2009 Dziś ( 16.06 ) odświeżyłam ogłoszenia Wzdętka w następujących serwisach ogłoszeniowych: wroclaw.gumtree.pl 4lapy.pl kupiepsa.pl eoferty.com.pl nasipupile.pl oxl.pl kokosy.pl Dodam jeszcze na hodowcy.com.pl, ale aktualnie mam problemy z wyświetlaniem tej strony. Na przygarnijzwierzaka.pl niestety nie można powtarzać ogłoszeń, bo są odrzucane wtedy przed admina. Quote
Recommended Posts