Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ewa jak bedziesz wjezdzac do Warszawy? i ktoredy jechac do Rembertowa.
Ja mam ja od Ciebie odebrac i przenocowac bo w weekend to ja jade do Lodzi :)

Magie ma wziac kolezanka malagos .

Posted

[quote name='Madallena']Ewa jak bedziesz wjezdzac do Warszawy? i ktoredy jechac do Rembertowa.
Ja mam ja od Ciebie odebrac i przenocowac bo w weekend to ja jade do Lodzi :)

Magie ma wziac kolezanka malagos .[/QUOTE]
Uff, wreszcie coś się wyjaśniło, Magię wiozę, tak? i w Warszawie do Ciebie? Nie wiem jak będę jechać, bo za kolegą w 2 samochody jedziemy i ja jadę za nim, bo nie mam CB, a on ma :) Mamy wyjechać z Lublę późnym wieczorem ponoć, najwcześniej 18-19, realnie koło 20-21 jak znam życie. Telefon do Ciebie mam (mam?) kurka sprawdziłam, nie mam, nie zapisałam ... mam do Malagos tylko, możesz mi wysłać SMS i się podpisać nickiem? Jak będziemy jechać, jutro spytam jaką kolega ma koncepcję i napiszę. Tylko Magię? Madallena, a gdyby ktoś podwiózł "mojego" Bugiego do Łodzi, to mogłabyś go zabrać do Warszawy???
Ewa

Posted

E-S to zalezy.

Jak bede jechac z coronaaaj mozemy wziac nawet 10 psow, ona ma atobus, nie samochod :)
Jak bede jechac innym samochodem to nie dam rady bo tam moge max 2 zabrac ;/ a zabieram 3 :)

Mam nadzieje, ze pojedziemy jednak z coronaaj...

Czyli kiedy wyjezdzacie? i kiedy planujecie byc w Warszawie?w nocy????

Posted

[QUOTE=Madallena;13835261
Mam nadzieje, ze pojedziemy jednak z coronaaj...

Czyli kiedy wyjezdzacie? i kiedy planujecie byc w Warszawie?w nocy????[/QUOTE]

Też mam nadzieję, że pojedziesz z Coronaaj.
My śpimy z czwartku na piątek w Rembertowie u rodziny mojego kolegi, żeby rano w piątek być w SN bo nie możemy się spóźnić i tym samym ryzykować ugrzęźnięcia na trasie w zapowiadanej na piątek rano śnieżycy. W czwartek no tak, będziemy w nocy. A o której się kładziesz spać? Po dogomanii widzę, że bynajmniej nie z kurami :) Jak większość tutaj /jakaś psychologiczna prawidłowość?/

Ewa

Posted

bylam kiedys w jakims :) stare dzieje :)

Czyli konczysz trase w Rembertowie?

Najgorsze jest to, ze w nocy nie mam za bardzo jak go odebrac :( Nie moge samych dzieciakow zostawic. W dzien prosciej, sa w szkole...
Chyba bede musiala Cie poprosic o nocne odwiedziny... ;) na kawe :P

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']ja musze się dopwiedziec na sto procent czy z łodzi mogą odebrac psinkę w ten weekend...będe to wiedzieć jutro rano...jesli tak to jutro zawiozę ją do lublina ale busem niestety więc żadnego innego psiaka nie wezmę...E-S jutro będe do ciebie dzwonić potwierdzuić czy przywiozę sunię ode mnie[/QUOTE]
Piranha, po pierwsze: nie da się do Ciebie wysłać PW, po drugie: rozmawiałam z Madallene, poddała pomysł: ja wiozę labradora Państwa z Poznania do Warszawy, państwo z Poznania zabierają mojego Bugiego z Ostrowa Wlkp /tzn. spod Ostrowa/ do Łodzi, schronisko mają po drodze do Łodzi:
[url]http://www.ostrowschronisko.pl/kontakt.html[/url]
Madallena mówi, że reakcja Państwa na taką propozycję i jej realizacja - będzie bardziej miarodajna dla oceny, czy będą dobrym domem dla psa - niż jakiekolwiek "sprawdzanie domków". Zadzwoniłabyś do nich jak już będziesz wiedzieć czy jedziesz w czwartek do Lublina?
Ewa

Posted

MI sie wydaje, ze to bedzie najlepsze rozwiazanie poalaczenia wszystkich transportow. (jak to wszystko sie uda, normalnie bede z Nas dumna :)

Panstwo oddaja mi w Lodzi Bugiego w zamian dostana labka. dobry deal nie jest zly :)

Pogadaj z nimi pirania! pogadaj. Zobaczymy jak reaguja na psiaki i wozenie ich samochodem. Czy sa czuli na los pokrzywdzonych zwierzakow w potrzebie.

Uwazam, ze powinni sie zgodzic. I tak beda mieli pozniej psiaka w samochodzie wiec dla nich to zadna roznica czy w jedna czy w dwie strony! ;)

Posted

[quote name='E-S']Uff, wreszcie coś się wyjaśniło, [B]Magię wiozę, tak?[/B] i w Warszawie do Ciebie? Nie wiem jak będę jechać, bo za kolegą w 2 samochody jedziemy i ja jadę za nim, bo nie mam CB, a on ma :) Mamy wyjechać z Lublę późnym wieczorem ponoć, najwcześniej 18-19, realnie koło 20-21 jak znam życie. Telefon do Ciebie mam (mam?) kurka sprawdziłam, nie mam, nie zapisałam ... mam do Malagos tylko, możesz mi wysłać SMS i się podpisać nickiem? Jak będziemy jechać, jutro spytam jaką kolega ma koncepcję i napiszę. [B]Tylko Magię?[/B] Madallena, a gdyby ktoś podwiózł "mojego" Bugiego do Łodzi, to mogłabyś go zabrać do Warszawy???
Ewa[/QUOTE]

Teraz ja nie rozumiem...to Magia jedzie do Warszawy dziś z Ewą?
Proszę o szybką odpowiedź.

Posted

[quote name='malagos']Teraz ja nie rozumiem...to Magia jedzie do Warszawy dziś z Ewą?
Proszę o szybką odpowiedź.[/QUOTE]
Magia miala jechac z E- S, ale nie ma kto jej zawiezc do Lublina.
Myslalam, ze pirania jakos da radę, to malutka suczka.
To szansa dla Magii, bo potem znowu będą klopoty z transportem do malagos...
Zaraz zadzwonie jeszcze do znajomej...

Posted

Labka od piranii i Magia jada jutro z E-S. Przyjada w nocy. Odbieram labke i wkladam ja do komorki, ciemnej, strasznej - przywiazuje lancuchem, czyli nocuje u siebie ;)

Magie odbiera Agnieszka i wiezie do malagos.

Co z reszta psiakow?

Sniezka
Tekla
Zadra
i kot
? o kim zapomnialam?

Posted

E-S będzie dopiero po 16tej ...
odnalazłam wątek Bugiego, przekazałam linka, myślę że nie będzie problemu z zabraniem go do łodzi tylko państwo będą jechali na letnich oponach...więc zamierzali jechać głównymi trasami tam gdzie lepsza droga bo sami wiecie jak sie jeździ ostatnio po polsce...gdzie moglibyście wywieźć psiaka? (chodzi mi o to żeby nie zbaczać za bardzo z trasy bo na letnich oponach to już może być problem)

Posted

Piranha, przeklej na wątek Bugiego, dziewczyny z Ostrowa go muszą gdzieś podrzucić na trasę główną - może się uda żeby państwo nie tracili czasu na dojazd do schroniska

[url]http://www.dogomania.pl/threads/142433-PIAE-KNY-BUGI-ma-2-lata-poA-owAE-A-ycia-przesiedziaA-w-schronisku-SZUKAMY-DS[/url]

Posted

[quote name='Madallena']Labka od piranii i Magia jada [B]jutro [/B]z E-S. Przyjada w nocy. Odbieram labke i wkladam ja do komorki, ciemnej, strasznej - przywiazuje lancuchem, czyli nocuje u siebie ;)

Magie odbiera Agnieszka i wiezie do malagos.

Co z reszta psiakow?

Sniezka
Tekla
Zadra
i kot
? o kim zapomnialam?[/QUOTE]
Madalena, ja sie zatrzele, JUTRO???

Posted

[quote name='malagos']Madalena, ja sie zatrzele, JUTRO???[/QUOTE]
[B]
DZIŚ - czwartek[/B]

[quote name='E-S']
My śpimy z czwartku na piątek w Rembertowie u rodziny mojego kolegi, żeby rano w piątek być w SN bo nie możemy się spóźnić i tym samym ryzykować ugrzęźnięcia na trasie w zapowiadanej na piątek rano śnieżycy. W czwartek no tak, będziemy w nocy. A o której się kładziesz spać? Po dogomanii widzę, że bynajmniej nie z kurami :) Jak większość tutaj /jakaś psychologiczna prawidłowość?/

Ewa[/QUOTE]

Posted

[quote name='malagos']Madallena, ja Ciebie, nie siebie zastrzelę.[/QUOTE]

To przez to że tyle psiaków ma jechać, ja też się gubię kto i z kim :)

Jeśli Magia pojedzie dziś to będzie można wyciągnąć Fokusa, tak?

Posted

[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=indigo]JEDZIEMY w SOBOTE. (bez zwrotu kosztow, co najwyzej dobry obiad, ktory wyniesie tyle samo co koszty paliwa do Czech i z powrotem :lol::lol: )[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=indigo][/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=indigo]Mamy duzy samochod, wesoly autobus. Bierzemy hurtem wszystko co jest na trasie! wesoly autobus lubi hurt!:multi::multi:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=indigo]WARSZAWA - TOMASZOW (prawdopodobnie) MAZOWWIECKI - LODZ - GLOWNO - WARSZAWA[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]
[B][FONT=Comic Sans MS][SIZE=4][COLOR=indigo]Moj numer 0 501 226 939 :razz:[/COLOR][/SIZE][/FONT][/B]

Posted

Magia wykapana !!! Niestety musiałam wyciąc dredy więc teraz wygląda troszke inaczej.
Ma łagodny stan zapalny uch zewnetrznego.W książeczce jest odpowiednia informacja.
Suczka czeka na transport.Mam nadzieję,że dobrze zniesie podróż.