Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Ola la']Tak Agnieszko;) w Warszawie.
Madalleno a ta sunia z twojego podpisu Neli jest gdzies na DT?[/QUOTE]

Neli jest jeszcze w tomaszowskim schronisku. Ma jechac do mnie na tymczas, ale schronisko chce ja wydac dopiero za dwa tygodnie ;/ walka trwa :):)
a co? chcesz ja? czy masz dla niej DS :)

Posted

Jest tak - rozmawiałam z Tolą, nie da rady tak na szybko i wariackich papierach jutro ze schronu czynnego od 11 do 14 wyciągnąć Śnieżki i jeszcze mi ją przed 18 dowieźć do Lublina, tym bardziej w taką pogodę. Ma nie być teraz dużych mrozów, tylko śnieżyce, więc na spokojnie:

13 stycznia jadę do Warszawy, wyjeżdżam o 8 rano z Lublina, 12 stycznia wieczorem musiałabym mieć pieski przeznaczone do W-wy w Lublinie.
Ewa

Posted

[quote name='malagos']To czekamy jeszcze na Piranię, czy już na 100 procent wiadomo, ze Magia nie przyjedzie do Warszawy jutro?[/QUOTE]

Czekamy na Piranię, a wlasciwie na Madallenę, bo jak Madallena pojedzie do Łodzi to Lidka pojedzie do Lublina; nie wiem czy dobrze zrozumialam:razz:

Posted

Kolejna sliczna znaleziona zamojska sunia
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/176953-MiAE-ta-skazana-na-A-mierAE-roczna-suczka-potrzebuje-pomocy?p=13824884[/URL]

Posted

[quote name='Madallena']Jest watek MIKROPSOW :) wszystkie takie malutkie, o tu:

[URL]http://www.dogomania.pl/threads/176778-MIKROPSY-w-potrzebie[/URL]

banerek sie tworzy, niedlugo bedzie w podpisie :)[/QUOTE]

"Sie tworzy" , bo matrioszka marudzi i wydziwia :mad::mad::mad:

Posted

A ja troszkę o Magii - która wybiera się do malagos, a nie ma jeszcze swojego wątku - - DT zachwycony sunią, porównuje ją do Małej Białej od Madalleny - cicha, spokojna, drepcze krok w krok za Wojtkiem.
Przypomina trochę jamniczkę długowłosą - jak powiedzial TZ zadry - po 3 piwach mozna ją uznac za rasową sunię

Posted

Ale się dzieje:loveu:
[B]Alma[/B] w DT[B], Kawa[/B] w hoteliku[B], Tekla[/B] - szansa na dom, [B]Sniezka[/B] czeka na transport, [B]Magia [/B]jedzie do DT
A jeszcze na [B]Sepi [/B]czeka dom w Krakowie, tez szukamy transportu
Sepi
[IMG]http://img138.imageshack.us/img138/5674/sepi1.jpg[/IMG][URL="http://img138.imageshack.us/img138/5674/sepi1.jpg"][/URL]

Posted

A wiec gadalam z tym kolesiem ktory jedzie w niedziele do Warszawy z Lublina. (KOMU DAC NAMIAR? nie chce posredniczyc juz w tym transporcie)

Wyjezdza z Lublina miedzy 16 - 18. nie wie dokladnie o kotorej.W samochodzie beda jeszcze dwie osoby. Kontenerek jest wiec zbedny. Moga jechac dwa psiaki.
Jednak goraca prosba: WYKAPCIE SUNKI! ja wiem jak smierdza zamojskie psiaki :) a nie chce zrazac tego kolesia juz za pierwszym razem... i jakas folia by sie przydala w razie zwrotow :)

JA jade do Lodzi w ten weekend, nie wiem tylko czy za zwrotem kosztow czy bez. Jutro bede wiedziala. Ale jade na bank.

Posted

[quote name='Madallena']A wiec gadalam z tym kolesiem ktory jedzie w niedziele do Warszawy z Lublina. (KOMU DAC NAMIAR? nie chce posredniczyc juz w tym transporcie)

Wyjezdza z Lublina miedzy 16 - 18. nie wie dokladnie o kotorej.W samochodzie beda jeszcze dwie osoby. Kontenerek jest wiec zbedny. Moga jechac dwa psiaki.
Jednak goraca prosba: WYKAPCIE SUNKI! ja wiem jak smierdza zamojskie psiaki :) a nie chce zrazac tego kolesia juz za pierwszym razem... i jakas folia by sie przydala w razie zwrotow :)

JA jade do Lodzi w ten weekend, nie wiem tylko czy za zwrotem kosztow czy bez. Jutro bede wiedziala. Ale jade na bank.[/QUOTE]
Przyslij mi kontakt do faceta na pv, psy wiezie zadra i ona bedzie sie kontaktowala.
Sunie bądą czysciutkie, ja wiem ze cały czas pamietasz smrod Loli,:evil_lol: ale jej nie dalo się wykapac na 2 godz przed odjazdem.
Madallena - nie jechalas z Magią w jednym aucie:evil_lol:

Posted

[quote name='Ola la']cioteczki a daloby rade SNeizke troszke wczesniej wyciagnac?zeby doczekala tego trnsportu?:([/QUOTE]
Chcemy jechac z zadrą w piątek, trzymajcie kcuki

Posted

[quote name='grzenka']DS:lol:????Napisz kochana coś więcej, plisss:modla:[/QUOTE]
Dom zanalzla Ola - la:loveu:
Pani chcila Sniezkę, ale potem zrezygnowala, bo chce malenka sunię. No i wybrala Sepi:loveu:
Sepi ma 30 cm wys:cool3:
Domek w bloku, Pani miala wiekową sunię, ktora odeszla.
Czeka na sunię, ale nie mamy transportu:roll:

Posted

[quote name='grzenka']DS:lol:????Napisz kochana coś więcej, plisss:modla:[/QUOTE]

Z Twoich ogloszen mialam 2 tel w sprawie Sepi, ale panstwo zrezygnowli, jak dowiedzieli sie, ze nie mogą zobaczyc suni bo w Zamosciu...

Posted

to co, Magia jutro nie będzie W Warszawie?
Moje prywatne kontakty w osobie Agnieszki uruchamiam wiec na jutro, przyjedzie do mnie z kotem.

Nie mam pomysłu co go Magii w niedzielę. Po prostu oferuje jej dt, ale nie mogę pomóc w transporcie. Jak wiekszośc zresztą domów tymczasowych i hotelików, które nie angażują siew organizowanie dowozu.

Posted

[quote name='Tola']Dom zanalzla Ola - la:loveu:
Pani chcila Sniezkę, ale potem zrezygnowala, bo chce malenka sunię. No i wybrala Sepi:loveu:
[/QUOTE]
:multi::multi::multi:Cudownie, że jest domek dla Sepi, teraz tylko ten transport:roll:...

Posted

ja musze się dopwiedziec na sto procent czy z łodzi mogą odebrac psinkę w ten weekend...będe to wiedzieć jutro rano...jesli tak to jutro zawiozę ją do lublina ale busem niestety więc żadnego innego psiaka nie wezmę...E-S jutro będe do ciebie dzwonić potwierdzuić czy przywiozę sunię ode mnie

Posted

a ja chcialam sie pochwalic, ze Lolka juz przestaje byc kosciotrupem ! Przytyla, na serio przytyla przez tych kilka dni. Nie dziwie sie jej wcale bo ona non stop je i sra, je i sra... :)
Nie moge jej dawkowac jedzenia, bo moja sunka je kiedy chce. lolka tylko na tym korzysta i w kazdej wolnej chwili miedzy spaniem a spacerem lezie do michy :)

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']ja musze się dopwiedziec na sto procent czy z łodzi mogą odebrac psinkę w ten weekend...będe to wiedzieć jutro rano...jesli tak to jutro zawiozę ją do lublina ale busem niestety więc żadnego innego psiaka nie wezmę...E-S jutro będe do ciebie dzwonić potwierdzuić czy przywiozę sunię ode mnie[/QUOTE]

[quote name='Tola']Czekamy na Piranię, a wlasciwie na Madallenę, bo jak Madallena pojedzie do Łodzi to Lidka pojedzie do Lublina; nie wiem czy dobrze zrozumialam:razz:[/QUOTE]

OK, ja już nic co prawda nie rozumiem, co się dzieje, ale niech będzie, nie wiem w końcu którą sunię mam wieźć /ale do Warszawy jadę - nie do Łodzi!/, do kogo, nic nie wiem, Piranha masz mój tel? Wyślę na wszelki wypadek na PW namiary, jutro przed 16 będę poza zasięgiem, więc najwyżej wyślij mi SMS, muszę też mieć namiary na osobę z W-wy, która ode mnie przejmie piesa, to najlepiej SMS.
Ewa