sacred PIRANHA Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 więc ile psiakow i z kim może jechac z lublina do wawy?:-) Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No wlasnie... dobre pytanie. Moj transport niech wezmie Magie w kontenerku. ok? w niedziele Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ciotki gadalam juz z Tola.DOmek dla SNiezki pewny. Jesli daloby rade zabrac tego szkielecik to bylabym wdzieczna...przy okazji moglaby pojechac tez tymczasowiczka Toli? Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Gdzie gdzie OPOWIADAJ :) o domku oczywiscie :) Quote
zadra Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Cioteczki jeśli wizyta przedadopcyjna domku dla Tekli wypadnie pozytywnie to mamy jeszcze jedno maleństwo do W-wy. Ja 6-go nie dojade do Lublina,pracuję do 19.oo.W niedzielę mogę jechać.Nie mamy w tej chwili kontenerków,wszystkie w Polsce.Na transport do Lublina gdzieś załatwię,ale zaraz będę musiała je oddać. Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 tzn domek mial sie kontaktowac z Tola co i jak dokladnie z transportem.W domku jest druga suczka malenka.Tez los kundelkos.Mam nadzieje ,ze sie polubia....Podobno lagodna i bardzo ulegla.Pani ma ja od szczeniaka ale juz jako szczeniak musiala wiele przejsc zanim do niej trafila...Do tego domku mial jechac Straszek ktoremu robilam ogloszenie ale nie zyje.....:( no i jest to mieszkanie w bloku.Pani baaaaardzo fajna i konkretna. Mam nadzieje ze sunie sie dogadaja bo slyszalam ze miedzy psimi damami to roznie bywa. Quote
E-S Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Zmiana planów - wyjeżdżam do Rembertowa z Lublina jutro wieczorem, koło 19. Mam zabrać Magię i Śnieżkę. Jadę do Rembertowa ale mogę gdzieś z psami podjechać, żeby je ktoś mógł jutro wieczorem odebrać. Nie mogą spać ze mną w Rembertowie, ludzie, u których będę nocować nie zgadzają się na psy ze schroniska w domu /mają własny zwierzyniec i 2 niemowlaki/. Jadę samochodem sama, nie opanuję w trakcie jazdy większej niż 2 ilości psów, od przygody z Czarusią nowodworską nie ma mowy, żebym wiozła psa w kontenerku. Jutro do 16 nie ma ze mną kontaktu ani telefonicznego ani mailowego z uwagi na obowiązki służbowe. Ewa Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 POd Warszawa zaraz. Za Grochowem jest skret na zielonke a prosto jedziesz na rembertow. Quote
leni356 Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='Madallena']POd Warszawa zaraz. Za Grochowem jest skret na zielonke a prosto jedziesz na rembertow.[/QUOTE] No to jeszcze pytanie do Malagos czy Agnieszka może Magię odebrać jutro wieczorem? Quote
malagos Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Ch0olerka, jeśli Ewa wyjeżdża ok. 19 z Lublina, to kiedy bedzie w Warszawie?........ Ok. godz. 22? do mnie 2 godz. drogi, jeszcze kota (jedzie do mnie na stałe) zabrać od JolaK z Ursusa... Rany, ciężko będzie :-( Ale zaraz pogadam z Agą.... Quote
malagos Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Wiecie co, żeby takich WARIATÓW było na świecie więcej, świat byłby lepszy, bez dwóch zdań :crazyeye: :loveu: :loveu: Agnieszka moze prrzejąć sunię przed samą Warszawą, zeby nie jechać do Rembertowa. A ze ma do mnie trafić koteczka od JoliK, musimy wykombinować, jak to połączyć... :razz: Quote
Tola Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 Dziewczyny - od nas nikt nie może jechać jutro do Lublina, nie da rady. Mojego TZ nie ma, ja pracuje do 17, zadra tez, a przeciez trzeba Snieżkę jeszcze zabrać ze schronu. Rozmawialam przd chwilą z Piranhą, jak pojedzie jutro do Lublina to zabierze i jedną naszą sunię, czekam na tel Pojechalaby wtedy Magia, bo jest "pod ręką". Sniezka pojechalaby do Lublina w niedzielę z zadrą. Jka nie wyjdzie wyjazd w czwratek, to obie pojadą dopiero w niedzielę. Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Podsumujmy jakie mamy psy do przewiezienia i jak jada, Opiszcie przy kazdym co , kto, gdzie i dokad. [B]SNIEZKA[/B] [B]MAGIA[/B] [B]Kot malagos[/B] [B]Pirania lab[/B] Transport [B]E-S czwartek ?[/B] [B]Koles niedziela[/B] i co dalej???? Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Tolu to dasz znac tej Pani ze jednak nie jutro ani w sobote jak jej mowilam ? Pani napewno poczeka nie wiem jak Śniezka.no ale wiadomo.Moze ktos sie ulituje i podjedzie po szkielecika Sniezke jutro?????? Blagam Quote
malagos Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Tola, a ja juz wszystko umówiłam - Jole od kota, Agnieszkę, tylko punkt zborny wybieramy ......... Quote
Tola Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Madallena']Podsumujmy jakie mamy psy do przewiezienia i jak jada, Opiszcie przy kazdym co , kto, gdzie i dokad. [B]SNIEZKA[/B] [B]MAGIA[/B] [B]Kot malagos[/B] [B]Pirania lab[/B] Transport [B]E-S czwartek ?[/B] [B]Koles niedziela[/B] i co dalej????[/QUOTE] I jesze malenka Tekla z Dt od zadry, dzisiaj sprawdzany jest dom w Warszawie. Byc moze ktoś po nią przyjedzie z Warszawy... A Sniezkę pewnie ze zabierzemy wczesniej. A teraz czekamy na Piranhe... Quote
Tola Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='malagos']Tola, a ja juz wszystko umówiłam - Jole od kota, Agnieszkę, tylko punkt zborny wybieramy .........[/QUOTE] Malgos - szukam i kombinuje caly czas... O calym planie dowiedzialam sie dzisiaj w pracy... Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Tolu to super:) to zabieracie Sniezynke wczesniej????:)a ta Pani wie,ze bedzie transport w niedziele?jestescie w kontakcie?;) Quote
zadra Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Rozważcie jeszcze ewentualny transport dla Tekli. Jutro o 16.oo Gagata robi wizytę i będzie wiadomo czy jedzie do W-wy. Quote
Tola Posted January 6, 2010 Author Posted January 6, 2010 [quote name='Ola la']Tolu to super:) to zabieracie Sniezynke wczesniej????:)a ta Pani wie,ze bedzie transport w niedziele?jestescie w kontakcie?;)[/QUOTE] Rozmawialam z Panią, wie, ze Snizka jutro nie jedzie. Jestesmy w kontakcie. Transport do Warszawy jest jeszcze 13, jedzie E - S, przed cwila gadalysmy. Ale tez trzeba dowiezc sunię do Lublina i to dzien wczesniej. Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 jej oby wytrzymala do 13...no ale wiadomo najpierw do lublina potrzebny transport i w ogole. no nic trzymam kciuki:) Quote
Agnieszka(Visenna) Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 chwila, moment - Śnieżka ma już dom zaklepany ? Quote
Madallena Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Zamosc jest tragiczny, ale spojrzcie na Lukow :( Koszmar! Znacie kogos stamtad? [URL="http://www.boz.org.pl/ll/lukow/relacje.htm"][FONT=Times New Roman]http://www.boz.org.pl/ll/lukow/relacje.htm[/FONT][/URL] Quote
Ola la Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Tak Agnieszko;) w Warszawie. Madalleno a ta sunia z twojego podpisu Neli jest gdzies na DT? Quote
Recommended Posts