malawaszka Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 [quote name='IVV']a nie ma innego sznupka dla malejwaszki ? szkoda stracic taka szanse !!!! warto przeciez uratowac nastepna psinke !!!! wszystko jest i czeka !!!![/QUOTE] spokojnie - ja mam kolejkę psiaków więc nie trzeba szukać :( [quote name='Żunia']Ja jeszcze dodam, że starałam się w miarę dokładnie sprawdzić warunki, w jakich będzie przebywał czarnuszek. U nas na " goldenich " forach procedury adopcyjne są dość szczegółowe i na nich się wzorowałam. I tak sobie pomyślałam, że dom i odpowiedzialni właściciele, to nie hotelik. Ludzie mieli psa i wiedzą jak opiekować się psiakiem, ( szczepienia, odrobaczenie, menu, spacery, ). Nie wiem u którego weta " zakotwiczą " na stałe, ale postaram się dowiedzieć.[/QUOTE] Żunia nie przepraszaj co TY! jesli domek sprawdzony i fajny to się bardzo cieszę, że kolejny psiak od razu do domku poszedł :) ja mogę w takim razie następnemu psiakowi pomóc :) Dziękuję! Quote
Żunia Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Uff.... To szukam DS dla następnej " bidy " Quote
sacred PIRANHA Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Żuniu jakby sie w schronisku jakiś Cane corso trafił to daj mi znać;) Quote
Tola Posted November 12, 2010 Author Posted November 12, 2010 A ja juz zapisalam na wątku czarnuszka, ze mam podwóz do9 Lublina na poniedzialek; nie zauwazyłam informacji o nowym domku. W schronie jest jeszcze taka sunia [IMG]http://img163.imageshack.us/img163/1695/p1070011i.jpg[/IMG] Quote
mshume Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 Zuniu, super ze znalazłaś taki fajny domek dla psiaka :)[quote name='Żunia']Ja jeszcze dodam, że starałam się w miarę dokładnie sprawdzić warunki, w jakich będzie przebywał czarnuszek. U nas na " goldenich " forach procedury adopcyjne są dość szczegółowe i na nich się wzorowałam. I tak sobie pomyślałam, że dom i odpowiedzialni właściciele, to nie hotelik. Ludzie mieli psa i wiedzą jak opiekować się psiakiem, ( szczepienia, odrobaczenie, menu, spacery, ). Nie wiem u którego weta " zakotwiczą " na stałe, ale postaram się dowiedzieć.[/QUOTE] Quote
baster i lusi Posted November 12, 2010 Posted November 12, 2010 cioteczki proszę zerknijcie na ten wątek moze coś doradzicie [B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/196326-Szczeniak-uwi%C4%99ziony-w-zamkni%C4%99tym-domu%21%21%21-Nie-ma-jak-wej%C5%9B%C4%87-pomocy%21%21%21%21%21%21-Mega-pilne%21%21"]Szczeniak uwięziony w zamkniętym domu!!! Nie ma jak wejść pomocy!!!!!! Mega pilne!![/URL][/B] Quote
Tola Posted November 14, 2010 Author Posted November 14, 2010 Wrzuciłam zdjęcia Bursztyna z nowego domciu:lol: [URL]http://www.dogomania.pl/threads/175937-Bursztyn-znalazł-wspaniały-dom-i-kobietę-swojego-życia[/URL]! Quote
mshume Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Czy Ladyswallow zrobiła zdjecia w zamojskim schronie? Quote
LadyS Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='mshume']Czy Ladyswallow zrobiła zdjecia w zamojskim schronie?[/QUOTE] Nie robiłam, nikt nie wyraził takiej propozycji/chęci. Quote
mshume Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 To chyba pomyliłam Cię z kims innym. Bo pamietam, jak kogos prosiłam o zdjecia kudlatych siostrzyczek. Quote
sacred PIRANHA Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 mshume to u Ciebie jest taka czarna troche myśliwska sunia na dt? powiedz mi jak ona do dzieci? mam dwa chetne domy na Gejsze- czarną wyżłowatą sunię z zamojksiego schroniska, jeden domek z wawy juz po wizycie i ok a drugi właśnie w trakcie wizyty...moze jakby oba były ok to by jeszcze jakas sunia skorzystala... Quote
LadyS Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='mshume']To chyba pomyliłam Cię z kims innym. Bo pamietam, jak kogos prosiłam o zdjecia kudlatych siostrzyczek.[/QUOTE] Możliwe, że mogło chodzić o mnie, bo pisałam, że mogę porobić fotki - ale psom, które są pod opieką dziewczyn w Zamościu, co i tak nie wypaliło. Quote
sacred PIRANHA Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 jak nie wypaliło! Gejszy zrobiłaś :-) i mamy dwa chętnie domki:-P Quote
LadyS Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']jak nie wypaliło! Gejszy zrobiłaś :-) i mamy dwa chętnie domki:-P[/QUOTE] Taak, ale dla Gejszy to już wcześniej było umawiane ;) Quote
mshume Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Czarna wyzłowata sunia to jest u mamanabank w Łowiczu :) Quote
agada Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='mshume']Czarna wyzłowata sunia to jest u mamanabank w Łowiczu :)[/QUOTE] Taaaa :lol:, bo mshume to tylko małe i kudłate :evil_lol:. Jest dla Ciebie psiak na kwarantannie w schronie zamojskim :cool3:, jak go zobaczyłam to stwierdziłam, ze to Twój typ ;):lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 porąbały mi sie nicki:-) gdzieś mi się obiło o oczy tylko nie wiedziałam gdzie:-) Quote
agada Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 Aaaaa, zapomniałam :splat:, ciotki wszelakie szukam domu/ów dla koteczki jest u mnie, a teraz idę szukać jeszcze jednego kociaka, córka wczoraj późnym wieczorem widziała, może być problem, bo takie dzikawe :shake:. Pomogę w sterylizacji, proszę pomóżcie:candle:, jeżeli macie jakiekolwiek możliwości znalezienia domu dla kociaka, bo jakiś wysyp mam ostatnio :-(.... Nie mam gdzie przetrzymać kocic po sterylizacji, bo kocięta walą drzwiami i oknami :kociak::eek2::bigcry: Quote
mshume Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 No właśnie :)[quote name='ladySwallow']Agada, masz jakieś zdjęcia?[/QUOTE] Quote
agada Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='ladySwallow']Agada, masz jakieś zdjęcia?[/QUOTE] Zaraz córka wstawi, tylko słabe nieco bo to bardzo ruchliwa bestia Drugiego kotka nie namierzyłam... Quote
IVV Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='sacred PIRANHA']mshume to u Ciebie jest taka czarna troche myśliwska sunia na dt? powiedz mi jak ona do dzieci? mam dwa chetne domy na Gejsze- czarną wyżłowatą sunię z zamojksiego schroniska, jeden domek z wawy juz po wizycie i ok a drugi właśnie w trakcie wizyty...moze jakby oba były ok to by jeszcze jakas sunia skorzystala...[/QUOTE] a ten domek Huntera nie chce moze ??? on niby taki jak maly wyzelek ;) tez przeciez mysliwski Quote
LadyS Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='IVV']a ten domek Huntera nie chce moze ??? on niby taki jak maly wyzelek ;) tez przeciez mysliwski[/QUOTE] Nie, to zupełnie inny typ psa - Gejsza jest spokojna, opanowana i wychowana. Quote
IVV Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 dzieki Lady ,szkoda on juz tyle siedzi :( piekny sie zrobil,a domku ani widu :( Quote
LadyS Posted November 14, 2010 Posted November 14, 2010 [quote name='IVV']dzieki Lady ,szkoda on juz tyle siedzi :( piekny sie zrobil,a domku ani widu :([/QUOTE] No piękny jest, ale w sumie się nie dziwie, że nie ma chętnych - sama bym się bała adoptować taki wulkan energii, który nie ma opanowanych jakiś zasad posłuszeństwa... No i tekst ogłoszeniowy nie przekonuje,niestety. Quote
Recommended Posts