Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='IVV']a nie ma innego sznupka dla malejwaszki ? szkoda stracic taka szanse !!!! warto przeciez uratowac nastepna psinke !!!! wszystko jest i czeka !!!![/QUOTE]

spokojnie - ja mam kolejkę psiaków więc nie trzeba szukać :(

[quote name='Żunia']Ja jeszcze dodam, że starałam się w miarę dokładnie sprawdzić warunki, w jakich będzie przebywał czarnuszek.
U nas na " goldenich " forach procedury adopcyjne są dość szczegółowe i na nich się wzorowałam.
I tak sobie pomyślałam, że dom i odpowiedzialni właściciele, to nie hotelik.
Ludzie mieli psa i wiedzą jak opiekować się psiakiem, ( szczepienia, odrobaczenie, menu, spacery, ). Nie wiem u którego weta " zakotwiczą " na stałe, ale postaram się dowiedzieć.[/QUOTE]

Żunia nie przepraszaj co TY! jesli domek sprawdzony i fajny to się bardzo cieszę, że kolejny psiak od razu do domku poszedł :) ja mogę w takim razie następnemu psiakowi pomóc :) Dziękuję!

Posted

A ja juz zapisalam na wątku czarnuszka, ze mam podwóz do9 Lublina na poniedzialek; nie zauwazyłam informacji o nowym domku.
W schronie jest jeszcze taka sunia
[IMG]http://img163.imageshack.us/img163/1695/p1070011i.jpg[/IMG]

Posted

Zuniu,
super ze znalazłaś taki fajny domek dla psiaka :)[quote name='Żunia']Ja jeszcze dodam, że starałam się w miarę dokładnie sprawdzić warunki, w jakich będzie przebywał czarnuszek.
U nas na " goldenich " forach procedury adopcyjne są dość szczegółowe i na nich się wzorowałam.
I tak sobie pomyślałam, że dom i odpowiedzialni właściciele, to nie hotelik.
Ludzie mieli psa i wiedzą jak opiekować się psiakiem, ( szczepienia, odrobaczenie, menu, spacery, ). Nie wiem u którego weta " zakotwiczą " na stałe, ale postaram się dowiedzieć.[/QUOTE]

Posted

cioteczki proszę zerknijcie na ten wątek moze coś doradzicie
[B][URL="http://www.dogomania.pl/threads/196326-Szczeniak-uwi%C4%99ziony-w-zamkni%C4%99tym-domu%21%21%21-Nie-ma-jak-wej%C5%9B%C4%87-pomocy%21%21%21%21%21%21-Mega-pilne%21%21"]Szczeniak uwięziony w zamkniętym domu!!! Nie ma jak wejść pomocy!!!!!! Mega pilne!![/URL][/B]

Posted

Wrzuciłam zdjęcia Bursztyna z nowego domciu:lol:
[URL]http://www.dogomania.pl/threads/175937-Bursztyn-znalazł-wspaniały-dom-i-kobietę-swojego-życia[/URL]!

Posted

mshume to u Ciebie jest taka czarna troche myśliwska sunia na dt? powiedz mi jak ona do dzieci?
mam dwa chetne domy na Gejsze- czarną wyżłowatą sunię z zamojksiego schroniska, jeden domek z wawy juz po wizycie i ok a drugi właśnie w trakcie wizyty...moze jakby oba były ok to by jeszcze jakas sunia skorzystala...

Posted

[quote name='mshume']To chyba pomyliłam Cię z kims innym. Bo pamietam, jak kogos prosiłam o zdjecia kudlatych siostrzyczek.[/QUOTE]

Możliwe, że mogło chodzić o mnie, bo pisałam, że mogę porobić fotki - ale psom, które są pod opieką dziewczyn w Zamościu, co i tak nie wypaliło.

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']jak nie wypaliło! Gejszy zrobiłaś :-) i mamy dwa chętnie domki:-P[/QUOTE]

Taak, ale dla Gejszy to już wcześniej było umawiane ;)

Posted

[quote name='mshume']Czarna wyzłowata sunia to jest u mamanabank w Łowiczu :)[/QUOTE]
Taaaa :lol:, bo mshume to tylko małe i kudłate :evil_lol:. Jest dla Ciebie psiak na kwarantannie w schronie zamojskim :cool3:, jak go zobaczyłam to stwierdziłam, ze to Twój typ ;):lol:

Posted

Aaaaa, zapomniałam :splat:, ciotki wszelakie szukam domu/ów dla koteczki jest u mnie, a teraz idę szukać jeszcze jednego kociaka, córka wczoraj późnym wieczorem widziała, może być problem, bo takie dzikawe :shake:. Pomogę w sterylizacji, proszę pomóżcie:candle:, jeżeli macie jakiekolwiek możliwości znalezienia domu dla kociaka, bo jakiś wysyp mam ostatnio :-(.... Nie mam gdzie przetrzymać kocic po sterylizacji, bo kocięta walą drzwiami i oknami :kociak::eek2::bigcry:

Posted

[quote name='ladySwallow']Agada, masz jakieś zdjęcia?[/QUOTE]
Zaraz córka wstawi, tylko słabe nieco bo to bardzo ruchliwa bestia
Drugiego kotka nie namierzyłam...

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']mshume to u Ciebie jest taka czarna troche myśliwska sunia na dt? powiedz mi jak ona do dzieci?
mam dwa chetne domy na Gejsze- czarną wyżłowatą sunię z zamojksiego schroniska, jeden domek z wawy juz po wizycie i ok a drugi właśnie w trakcie wizyty...moze jakby oba były ok to by jeszcze jakas sunia skorzystala...[/QUOTE]

a ten domek Huntera nie chce moze ??? on niby taki jak maly wyzelek ;) tez przeciez mysliwski

Posted

[quote name='IVV']a ten domek Huntera nie chce moze ??? on niby taki jak maly wyzelek ;) tez przeciez mysliwski[/QUOTE]

Nie, to zupełnie inny typ psa - Gejsza jest spokojna, opanowana i wychowana.

Posted

[quote name='IVV']dzieki Lady ,szkoda on juz tyle siedzi :( piekny sie zrobil,a domku ani widu :([/QUOTE]

No piękny jest, ale w sumie się nie dziwie, że nie ma chętnych - sama bym się bała adoptować taki wulkan energii, który nie ma opanowanych jakiś zasad posłuszeństwa... No i tekst ogłoszeniowy nie przekonuje,niestety.