Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Aksamitka ma cały czas moje ogłoszenie na OLX. Wyróżnienie kończy się 08.02. Ma na Bielsko. Może zmienić miasto ?

• Like 1
Posted
Dnia 3.02.2025 o 21:40, Poker napisał:

Aksamitka ma cały czas moje ogłoszenie na OLX. Wyróżnienie kończy eis 08.02. Ma na Bielsko. Może zmienić miasto ?

Ona wszdzie już ma - Kraków, Warszawa i chyba i Katowice

Posted
Dnia 3.02.2025 o 22:06, Poker napisał:

To może na Wrocław ?

To może spróbujmy na Katowice,  bo chyba to stare już nieaktualne;  ona miała już od Ciebie OLX na Wrocław...

Nie rozumiem braku zainteresowania tą koteczką:(

Posted

🐾❤️Co roku parę osób z dogomanii z bliskimi przekazuje nam 1,5 % z podatku.  W tym roku również bardzo proszę o takie wsparcie, bo pomagamy tylko dzięki uzyskanym w ten sposób środkom.  Obiecuję, że wykorzystamy je najlepiej, jak potrafimy. 
Dzięki przekazanym środkom będziemy mogli przez kolejny rok pomagać - również psom z dogomanii. Proszę o przekazanie ulotki rodzinie i znajomym.🐾.❤️

IMG-20240118-WA0002.jpg

Posted

Mela ( fundacyjna Hebe), jeden z 8 szczeniaków, które były pod naszą opieką w dr pod Zamościem i dla których ponad rok temu szukaliśmy domów. Mela zamieszkała we  Wrocławiu, pozdrawia cueplutko

IMG-20250208-WA0010.jpg

IMG-20250208-WA0009.jpg

IMG-20250208-WA0007.jpg

IMG-20250208-WA0006.jpg

• Like 2
Posted

Pani dołączyła wiadomość: Mela jest wspaniałą suczką. Jest bardzo strachliwa, dużo pracujemy bo zaczęła się pojawiać agresja lękowa w stosunku do piesków, które zna od szczeniaka. Z dnia na dzień jest coraz lepiej i widzimy postępy, dużo spacerujemy i nagradzamy ją za dobre zachowania a te zle po prostu ignorujemy. Pomału budujemy jej pewność siebie i ćwiczymy samokontrolę i naprawdę widać ogromne postępy. Cieszę się że trafił nam się taki psiak, bo bardzo dużo się przy niej nauczyliśmy i dzięki temu wspieramy ja też w tych trudniejszych momentach.

Posted

Miód na serce takie wieści. 

Kotki w takich samych kolorach.

Ale z Sisi torpeda.

Nie pamiętam czy byłam na wizycie przedA dla Meli? Chyba tak, coś sobie przypominam. Po adresie lepiej bym skojarzyła.

Obie sunie mają super domki.

• Like 1
Posted
Dnia 9.02.2025 o 18:42, Poker napisał:

Miód na serce takie wieści. 

Kotki w takich samych kolorach.

Ale z Sisi torpeda.

Nie pamiętam czy byłam na wizycie przedA dla Meli? Chyba tak, coś sobie przypominam. Po adresie lepiej bym skojarzyła.

Obie sunie mają super domki.

Tak, we Wrocławiu zamieszkały wtedy 3 szczeniaki, byłaś na wszystkich wizytach🙂

Posted

Pięknie dziękuję za wpłaty na konto Zea kwiat-ruchomy-obrazek-0015.gif

50 zł - MikAga (10.02.) będzie dla Albinki

200 zł - Figunia (10.02.) będzie dla Joko na diagnostykę łapek

comiesięczne wpłaty 10 zł  - malti (zasilają konto kotów u Murki)

100 zł - DS Stefci (19.02.) będzie dla Joko na diagnostykę łapek

Posted
Dnia 26.02.2025 o 22:23, lunarmermaid napisał:

A ja tak zapytam - jak jest z adopcją psa za granicę? Kwestia wizyty PA, bo z ankietą to raczej bez problemu, przez internet wszystko się da załatwić.

Jako fundacja wydaliśmy 3 psy do adopcji zagranicznej, ale były to polskie rodziny i bez problemu można było zorganizować wizytę PA ( wizyty robiły zaufane osoby, np. była dogomaniaczka jogi).