Poker Posted February 3 Posted February 3 Aksamitka ma cały czas moje ogłoszenie na OLX. Wyróżnienie kończy się 08.02. Ma na Bielsko. Może zmienić miasto ? 1 Quote
Tola Posted February 3 Author Posted February 3 Dnia 3.02.2025 o 21:40, Poker napisał: Aksamitka ma cały czas moje ogłoszenie na OLX. Wyróżnienie kończy eis 08.02. Ma na Bielsko. Może zmienić miasto ? Ona wszdzie już ma - Kraków, Warszawa i chyba i Katowice Quote
Tola Posted February 3 Author Posted February 3 Dnia 3.02.2025 o 17:45, Murka napisał: Rozliczenie kotek (Anielki i Aksamitki) za styczeń: -744 zł hotelowanie 1-31.01 Faktura opłacona hotelowanie Aksamitka Anielka.pdf Quote
Tola Posted February 3 Author Posted February 3 Dnia 3.02.2025 o 22:06, Poker napisał: To może na Wrocław ? To może spróbujmy na Katowice, bo chyba to stare już nieaktualne; ona miała już od Ciebie OLX na Wrocław... Nie rozumiem braku zainteresowania tą koteczką:( Quote
Alaskan malamutte Posted February 3 Posted February 3 Dnia 3.02.2025 o 22:39, Tola napisał: To może spróbujmy na Katowice, Na Katowice ma u mnie Koteczka Ida do adopcji!! Katowice Dąbrówka Mała • OLX.pl Quote
Tola Posted February 3 Author Posted February 3 Dnia 3.02.2025 o 22:49, Alaskan malamutte napisał: Na Katowice ma u mnie Koteczka Ida do adopcji!! Katowice Dąbrówka Mała • OLX.pl A, no widzisz, tak to jest na takim wątku zbiorowym, muszę to gdzieś sobie zapisac. To może jednak na Wrocław ponownie... Quote
Alaskan malamutte Posted February 3 Posted February 3 Druga kotunia tez ma na Katowice u mnie : Koteczka Alusia czeka na fajny dom! Katowice Dąbrówka Mała • OLX.pl Quote
Tola Posted February 3 Author Posted February 3 Dnia 3.02.2025 o 23:01, Alaskan malamutte napisał: Druga kotunia tez ma na Katowice u mnie : Koteczka Alusia czeka na fajny dom! Katowice Dąbrówka Mała • OLX.pl Dnia 3.02.2025 o 23:05, Poker napisał: Zmieniłam na Wrocław. Dziękuję:) Postaram się zrobić zestawienie tych ogłoszeń, będzie łatwiej Quote
Tola Posted February 3 Author Posted February 3 🐾❤️Co roku parę osób z dogomanii z bliskimi przekazuje nam 1,5 % z podatku. W tym roku również bardzo proszę o takie wsparcie, bo pomagamy tylko dzięki uzyskanym w ten sposób środkom. Obiecuję, że wykorzystamy je najlepiej, jak potrafimy. Dzięki przekazanym środkom będziemy mogli przez kolejny rok pomagać - również psom z dogomanii. Proszę o przekazanie ulotki rodzinie i znajomym.🐾.❤️ Quote
Tola Posted February 9 Author Posted February 9 Mela ( fundacyjna Hebe), jeden z 8 szczeniaków, które były pod naszą opieką w dr pod Zamościem i dla których ponad rok temu szukaliśmy domów. Mela zamieszkała we Wrocławiu, pozdrawia cueplutko 2 Quote
Tola Posted February 9 Author Posted February 9 Pani dołączyła wiadomość: Mela jest wspaniałą suczką. Jest bardzo strachliwa, dużo pracujemy bo zaczęła się pojawiać agresja lękowa w stosunku do piesków, które zna od szczeniaka. Z dnia na dzień jest coraz lepiej i widzimy postępy, dużo spacerujemy i nagradzamy ją za dobre zachowania a te zle po prostu ignorujemy. Pomału budujemy jej pewność siebie i ćwiczymy samokontrolę i naprawdę widać ogromne postępy. Cieszę się że trafił nam się taki psiak, bo bardzo dużo się przy niej nauczyliśmy i dzięki temu wspieramy ja też w tych trudniejszych momentach. Quote
Tola Posted February 9 Author Posted February 9 Pozdrowienia od Jemiołki z Krakowa ( to ta kocia, która została zabrana z Hipolitkiem(*)😢) 2 Quote
Poker Posted February 9 Posted February 9 Miód na serce takie wieści. Kotki w takich samych kolorach. Ale z Sisi torpeda. Nie pamiętam czy byłam na wizycie przedA dla Meli? Chyba tak, coś sobie przypominam. Po adresie lepiej bym skojarzyła. Obie sunie mają super domki. 1 Quote
Tola Posted February 16 Author Posted February 16 Dnia 9.02.2025 o 18:42, Poker napisał: Miód na serce takie wieści. Kotki w takich samych kolorach. Ale z Sisi torpeda. Nie pamiętam czy byłam na wizycie przedA dla Meli? Chyba tak, coś sobie przypominam. Po adresie lepiej bym skojarzyła. Obie sunie mają super domki. Tak, we Wrocławiu zamieszkały wtedy 3 szczeniaki, byłaś na wszystkich wizytach🙂 Quote
Tola Posted February 21 Author Posted February 21 Pięknie dziękuję za wpłaty na konto Zea 50 zł - MikAga (10.02.) będzie dla Albinki 200 zł - Figunia (10.02.) będzie dla Joko na diagnostykę łapek comiesięczne wpłaty 10 zł - malti (zasilają konto kotów u Murki) 100 zł - DS Stefci (19.02.) będzie dla Joko na diagnostykę łapek Quote
lunarmermaid Posted February 26 Posted February 26 A ja tak zapytam - jak jest z adopcją psa za granicę? Kwestia wizyty PA, bo z ankietą to raczej bez problemu, przez internet wszystko się da załatwić. Quote
Tola Posted February 28 Author Posted February 28 Dnia 26.02.2025 o 22:23, lunarmermaid napisał: A ja tak zapytam - jak jest z adopcją psa za granicę? Kwestia wizyty PA, bo z ankietą to raczej bez problemu, przez internet wszystko się da załatwić. Jako fundacja wydaliśmy 3 psy do adopcji zagranicznej, ale były to polskie rodziny i bez problemu można było zorganizować wizytę PA ( wizyty robiły zaufane osoby, np. była dogomaniaczka jogi). Quote
Tola Posted February 28 Author Posted February 28 Jeszcze raz Sisi z łańcucha w domciu w Krakowie❤️ 1 Quote
Recommended Posts