Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dziewczyny jest taki DT bez boksow tylko przebywanie w domku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186462-U-Ewanki-domowy-DT-(płatny[/URL]) macie jakies kandydatury?
tylko szybko ,jest wolne miejsce!!!!

Posted

[quote name='IVV']dziewczyny jest taki DT bez boksow tylko przebywanie w domku [URL]http://www.dogomania.pl/threads/186462-U-Ewanki-domowy-DT-(płatny[/URL]) macie jakies kandydatury?
tylko szybko ,jest wolne miejsce!!!![/QUOTE]

Jest też wolne miejsce u moich rodziców -też w domku ;) Tylko Tola nadal do nich nie zadzwoniła.

Posted

[quote name='Erica']Jest też wolne miejsce u moich rodziców -też w domku ;) Tylko Tola nadal do nich nie zadzwoniła.[/QUOTE]
Nie zadzwonilam, bo w ciagu tyg na pewno nie podjadę.
No i nadal nie wiem, jaka sunia ma tam jechac...
Odezwę się, jak blizej konca tyg

Posted

Zakaz robienia zdjęc w schroniskach nie jest w zaden sposob unormowany prawnie w takiej formie.A jesli nadal by robila zdjecia to co??? zabraliby Ci apartat siłą. CZy p.taki zapis istnieje w ogolnodostepnym regulamine schroniska NIE!!! wogole nie ma regulaminu.Na jkiej popdstawie powstał zakaz np uchwaly rady Miasta.To nie jest prywatny folwark tylko miejskie scheonisko działajace na podstawie ogólnie przyjetych przepisow prawnych.MAMY PRAWO ROBIĆ ZDJĘCIA.Jesli pracownik nam tego zabrania wykonujemy telefon na policję,która ma obowiazek przyjechac i bronić naszych obywatelskich,nadanych konstytucyjnie praw.Jesli bedziecie sobie pozwalać na takie zakazy igrzecznie się wycoofywać nie zmienimy NIC!!!

Posted

ja powiedziałam pracownikowi jednemu że słowny zakaz może sobie wystawiać a on mnie nie obchodzi...jak przedstawią mi pisemny imienny zakaz fotografowania dla mnie bądz wprowadzą ustawowo zakaz fotografowania w tym schronie to ok...jak na razie mogę tam focić ile chcę i co chcę a ich gadki w puszczam jednym uchem a drugim wypuszczaam bo nei dla nich tam chodze tylko dla psów i to one mnie inetresują a nei pracownicy i ich teorie głoszone...

Posted

[quote name='sacred PIRANHA']ja powiedziałam pracownikowi jednemu że słowny zakaz może sobie wystawiać a on mnie nie obchodzi...jak przedstawią mi pisemny imienny zakaz fotografowania dla mnie bądz wprowadzą ustawowo zakaz fotografowania w tym schronie to ok...jak na razie mogę tam focić ile chcę i co chcę a ich gadki w puszczam jednym uchem a drugim wypuszczaam bo nei dla nich tam chodze tylko dla psów i to one mnie inetresują a nei pracownicy i ich teorie głoszone...[/QUOTE]

I to jest prawidlowa postawa wobec bezpodstawnych,wydawanych ustnie zakazów.Nastepstwem takiego traktowania w schronie powinny byc skargi kierowane do prezydenta,urzedu marszalkowskiego,radnych i prasy.NIe powinnismy do tego odpuszczać.Nie możemy poprzez brak reakcji zezwalac na łamanie prawa wobeć nas.Zastanawiajacy jest fakt jak sprawcy takich idiotyzmów moga nadal piastować swoje stanowiska.Przeciez ewidentnie dzialaja na szkode psów ze schroniska poprzez ograniczanie ich adopcji.

Posted

no i tak trzymajcie dziewczyny!!!! ja tez tak mysle i kompletnie Was popieram!!!!! W demokratycznym panstwie pierwszy lepszy Bolek nie moze bezprawnie ograniczac praw obywatela;) prawo jest po Waszej stronie.

Posted

tylko upor maniaka moze pomoc tym psiakom ;)

zobaczcie jaka tragedia [URL]http://www.dogomania.pl/threads/187382-TRAGEDIE-KONI-I-PSÓW!!!!-quot-Hodowla-quot-Jolki-z-Dąbrowy-Górn.-POMOCY[/URL]!!!!
ja nie wiem jak takie bestialstwo moze miec miejsce w cywilizowanym panstwie :(

Posted

[quote name='lika1771']Tola gratulacje:buzi:[/QUOTE]
Domyslam się za co:cool3:
Dzisiaj zabrałysmy z zadrą onkę i szczeniakaka collie; poznym wieczorem wstawimy zdjecia.

Posted

super dziewczyny!!!!:loveu: i o to wlasnie chodzi:) mamy zejsc do podziemia ? nie ma problemu !!!:eviltong: a i tak dalej bedziemy robic dobra robote i pomagac tym zamknietym w beznadziejnosci psiakom:p:cool3:

Posted

A czy ja mogę mieć tu prywatna prośbę, całkiem ale to całkiem nie związaną z psami, ale z Zamosciem? Napiszę mały druczkiem:

[SIZE=1]muszę zorganizować 2-dniowy wyjazd, wycieczkę dla członkiń koła gospodyń wiejskich do Zamoscia, Lublina, Zwierzyńca-szukam dość tanieg noclegu ze śniadaniem, tak na 30 osób, zna ktoś taki pensjonacik, hotelik? Wiadomość proszę na pw, by nie zaśmiecać wątku, a to też niedługo wykasuję.[/SIZE]

Posted

[quote name='Zdrapka']Wklejać zdjęcia i nie komentować ich.[/QUOTE]

Robiłam dzisiaj zdjęcia.Jest to zgodne z prawem i nie możemy od tego odstepować z powodu bezpodstawnych nakazów.