Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted
Dnia 27.01.2022 o 17:05, Aska7 napisał:

No właśnie nigdzie, a już bym chciała 😉

Ja tez bym chciała, ale miejsca nie ma:(

Od Jagny trzeba wyadoptować jakiegoś większego psa.

No i Wolfika.

Posted
Dnia 27.01.2022 o 21:21, Tola napisał:

Ja tez bym chciała, ale miejsca nie ma:(

Od Jagny trzeba wyadoptować jakiegoś większego psa.

No i Wolfika.

Przydałoby się.  Może jeszcze Pani zainteresowana nim zdecyduje się.  I Laime chciałabym wyadoptowac. Odkąd wróciła byl jeden telefon z domu całkowicie nie dla niej.

Posted

Wciąż dostajemy zgłoszenia o porzuconych psach. Parę dni temu szukaliśmy miejsca dla tych podrośniętych szczeniaków, nocujących w polu, przez moment miały nawet jechać do Jaaga. 

received_1248850922266301.jpeg

Posted
Dnia 27.01.2022 o 21:36, Tola napisał:

Wciąż dostajemy zgłoszenia o porzuconych psach. Parę dni temu szukaliśmy miejsca dla tych podrośniętych szczeniaków, nocujących w polu, przez moment miały nawet jechać do Jaaga. 

I co z nimi?  Kurtka zima przecież, w polu zamarzną  😞

Posted

Zmieniły nam się dane do faktury, stare są nieaktualne, jak również pieczątka, umowa i ankieta przedadopcyjna. Powolutku wysyłamy do lecznic, ale dla ułatwienia piszę też o tym tutaj, żeby nie było problemu.  Andrea poszła na starą umowę, będziemy to zmieniać. Faktura za Sarę też że starymi danymi, ale księgowa ma to jakoś opisać. Jeśli ktoś będzie potrzebował fakturę, to proszę się przypominać, jakbym zapomniała podesłać. 

Posted
Dnia 28.01.2022 o 09:36, Tola napisał:

Jeśli ktoś będzie potrzebował fakturę, to proszę się przypominać, jakbym zapomniała podesłać. 

Może napisz na wątku aktualny adres do faktury.

Posted
Dnia 27.01.2022 o 22:52, elik napisał:

I co z nimi?  Kurtka zima przecież, w polu zamarzną  😞

Pojechały do przychodni i potem gdzieś tymczasowo, czytałam na FB.

Posted
Dnia 28.01.2022 o 10:49, Jaaga napisał:

Pojechały do przychodni i potem gdzieś tymczasowo, czytałam na FB.

Dzięki Jaguś.
Coraz trudniej żyć przez tych wstrętnych pozbawionych ludzkich uczyć degeneratów, którzy porzucają na pewną śmierć zwierzęta, które sama nie są w stanie zapewnić sobie należytej egzystencji, czy choćby jakiejkolwiek. Bez pomocy czeka je tylko śmierć  😞  

• Like 1
Posted
Dnia 28.01.2022 o 10:57, elik napisał:

A te dwa - biały i czarny?  Też dostały jakąś pomoc?

O tamte sunie mi chodziło. Te dwa czarny i czarno-podpalany sa ogłaszane na FB przez gminę, bez pomocy.

Posted
Dnia 27.01.2022 o 21:36, Tola napisał:

received_1248850922266301.jpeg

Te sunie zostały zabezpieczone ( info z FB)

• Like 1
Posted

Dobrze, że chociaż te psiaczki nie zamarzają już na polu. Ale tamte dwa nadal marzną 😞  
Jak ta bezsilność boli 😞 😞 😞

Posted
Dnia 28.01.2022 o 20:28, Tola napisał:

Jutro wizyta w Warszawie dla Keksika bez oczka, prosimy o kciuki.

to sporo adopcji się szykuje 🙂 U nas jak dobrze pójdzie, to trzy psiaki, w tym dwa zamojskie, a tu jeszcze kocio. Super. 

Posted
Dnia 28.01.2022 o 20:58, Jaaga napisał:

to sporo adopcji się szykuje 🙂 U nas jak dobrze pójdzie, to trzy psiaki, w tym dwa zamojskie, a tu jeszcze kocio. Super. 

które ?

Posted
Dnia 28.01.2022 o 21:14, mdk8 napisał:

które ?

Sa sprawdzane domy dla Wolfika i Wabi, a w przyszłym tygodniu jedzie jeszcze mala jamniczka od Gajki. 

• Like 4